Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

O, to mamy cos wspolnego, bo ja tez po Polonistyce :D ale nie pracuje w zawodzie

zdzirencja ---> chyba faktycznie nie doceniam. Wybaczcie, drogie Panie :) kacynka ---> to potężny balast, więc nie dziw się... mam co dźwigać, a do Pudziana mi daleko hehe ;) wielbicielka wielbiciela 70B ---> hmm :) Dobranoc 🌼 Asiulka ---> 😘 a wyjazd musiałem przesunąć, bo trochę chorowałem ostatnio, jadę dopiero pod koniec czerwca. p.s. wstydliwy to raczej nie, wręcz przeciwnie ;):D ale nie nadaję się jako centrum uwagi hehe ;) spa_cja ---> natomiast \"ideał to nuda\" to wyświechtany slogan ;)

Ten kwal byl jeszcze lepszy niz poprzedni, zwlaszcza na kafeterii swietnie sie go czyta :p Od dzis mowimy cenzurze STOP :p

Gość zdzirencja
posiadaczka dobranoc 🖐️ a Wy bierzcie te pół roku zanim się rozmyślę ;)

Wielbiciel -> dla mnie nie ma zadnych granic, poza granica przyzwoitosci mam nadzieje ;)

wielbiciel 70B napisał: \"spa_cja ---> nie lubisz prostolinijności, więc zamilknę, hehe \" czytam ze zrozumieniem;)

Wielbicielu---->mam nadzieje,ze juz wszystko dobrze i zdrowko dopisuje :-))) Uciekam nyny:-))) Spokojnej nocki wszystkim zycze🖐️

Gość zdzirencja
spa_cja wielbiciel się tylko z Tobą przekomarza ;) :D kacynko a może mailem wyślę ;) ? tylko jakby to sprawiedliwie rozdzielić między wszystkie chętne ;) ?

Gość zdzirencja
Asiulka dobranoc 🖐️

Zdzirencja -->dawaj mailem :P ;) :D 🌼 Ja sie chetnie podziele, bo zawsze jestem dobra kolezanka :D

kacynka ---> przyzwoitość to też jakaś granica :) całuśna anuśka ---> tylko na kilka dni, nie smuć się 🌼 :) spa_cja ---> czytasz ze zrozumieniem, ale to nadinterpretacja, mnie chodziło tylko o tę cechę - skoro nie lubisz, to nie chciałem Cię na nią skazywać ;)

to 3 miechy oddałabyś? ;) bo ja jestem ze stycznia, więc w ogóle mam z górki;)