Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Wielbiciel --> wlasnie dlatego napisalam \"poza\" granica przyzwoitosci, ale dobre i to, gdzies te hamulce byc przeciez musza :)

Gość zdzirencja
kacynka poszło ;) tylko proszę mi nie zgłaszać reklamacji, że mało :P bo nawet więcej się zmieściło :D spa_cja ktoś kiedyś mądrze stwierdził, że ta emotka wyraża całą istotę tego forum ;) :D a ja wracam do książek :o ale może później się jeszcze pojawię ale jeśli nie, to dobranoc wszystkim 🖐️

Dobra, to teraz ustwaiac sie w kolejce, bo bede rozdzielac to co dostalam od Zdzirencji :P Spacjo zapraszam po 3 miechy :D

obrazki więcej czasem niz słowa mówią, choc ja jestem wielbicielką awerbalizacji;)

Oooooo dziękuję :) to już dziś maseczki liftingującej nie robię;)

Gość zdzirencja
spa_cja uczę się technik obrony, bo zdecydowanie lepiej mi do tej pory wychodziły ataki ;) :D a teraz już naprawdę znikam🖐️

witam wszystkich:classic_cool: malutka-->ciesze sie niezmiernie, w takim razie jest jeszcze dla mnie jakas szansa ;) ja dzis planuje wybrac sie nad jezioro, cudna pogoda, moze uda sie do wody wejsc;) odwiedze was tu wieczorkiem

ja zrobiłam porządki i teraz relaksuję się z curacoa :) Napij się kawy, może przejdzie ból, a jak nie, to sięgnij po tabletkę, szkoda dnia na bol glowy:)

wrocilam z nad jeziorka, woda zimna ale jak sie polezy na takim sloncu to przyjemnie do niej wejsc..ale w tym roku postanowilam, ze nie bede sie tak intensywnie opalac, zaczynam dbac o skore ;) co slychac?

Ooooooo bo się jeszcze woda nie nagrzala, pojedziesz za kilka dni i będzie cieplusia ;) Ja jutro jadę się opalać, ale tak, jak Ty delikatnie :) Bo muszę na zmarszczki uważać.....w tym roku w ogole nie korzystałam z solarium :) a na slonko wyciągam wszelakie kremy :)

dokladnie, ja tez zaczynam kremy z filtrrami uzywac,bo od paru lat w ogole nie posiadalam ;| z jakim filtrem najlepszy?tak zeby slonko bralo delikatnie ale i zeby skora byla dobrze chroniona? malutka-->juz ide mierzyc, zeby cie nie oszukac;)

ja mam krem Dr Eris...faktor 10...rewelacja...taki w sprayu...i topless juz się nie opalam, choc jeszcze w ubiegłym roku śmigałam bez stanika....ale boję się, by biust mi nie zwiądł;)

Spacjo, juz wzielam tabletke i nic nie pomogla :( Ja tez w tym roku nie korzystalam z solarium, wspomagam sie balsamami brązujacymi, efekt delikatniejszy, ale calkiem calkiem :)