Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWona teCzka

NIE CHCE TEGO DZIECKA NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nie zalamuj sie
BEATRYCE ma racje.Jezeli on nie zrozumie co zrobil to nie jest wart milosci.Jezeli juz teraz sie od niej odwroci to jak ta laska sobie wobraza zycie u jego boku.A po drugie to po co sie kocha bez zabezpieczenia! Wiadomo jakie sa skutki!

Gość swiat stanal na glowie
Piii..przepraszam, ze to mowie, ale gowno prawda!!!! Ja tez nie chcialam, ale mam i jestem szczesliwa, ze zadna wyzwolona nie stanela na mojej drodze, kiedy wylam w poduszke!!!

phiiii --> dziwną masz teorię dotyczącą życia. Przecież tyle jest matek wychowujących samotnie dziecko (nawet nie jedno) i świetnie sobie radzą.

nie zalamuj sie, po jaka cholere obrazasz ludzi, ktorzy maja inne poglady od twoich? jak nie mozesz nad soba panowac, to idz sie wyzyj na dwor, a nie obsypujesz miesem ludzi na forum, poniewaz ktos smie miec inne zdanie niz ty! a kim ty niby jestes zeby decydowac kogo i za co powinno sie \'zapierdalac\'? kim jestes zeby mowic swiatu, co jest dobre, a co zle? masz klapki na oczach i wydaje ci sie, ze twoj punkt widzenia jest jedynym we wszechswiecie. i wlasnie TO jest chore.

Gość Nie zalamuj sie
SWIAT STANAL NA GLOWIE-czyli ty rowniez popierasz aborcje? Ja sie nie wymadrzam.BEATRYCE wiesz co-chyba nic tu po nas.Obie mamy racje i wiemy o tym.Jezeli ktos chce zabic wlasne dziecko to nie ma rowno pod sufitem.To jest przeciez nienormalne.Tak jak juz wspominalam-czemu jest ten skarb winny-glupoty matki,glupoty ojca? Juz niewazne czyjej.To juz nic nie pomoze

Gość phiiii
ogólnie jest ot temat prowokacja, kilka jeszcze w tej tematyce krąży dziś po kafe, tak więc dziękuję za uwagę i pozdrawiam mohery. obyście nie stanęły w obliczu poważnych problemów. bo dla niektórych niechciana ciąża to poważny problem, niezależnie od sytuacji życiowej, a problemy się rozwiązuje 🖐️

i nie traktuj jakiegos zarodka, jak czlowieka, bo to smieszne. to zlepek komorek, to kawalek miesa, ktory nic nie czuje i ma w dupie to, czy przyjdzie na swiat czy nie. zreszta nikt sie na ten swiat nie prosil.

Gość Nie zalamuj sie
PIJANA WERTER-Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow,ale "ludzie" ktorzy twierdza,ze zabijanie to nic takiego nie sa ludzmi.Kazdy ma dola czasem,nikt nie ma zycia uslanego rozami-ja cos na ten temat wiem.wiesz nie chce mi sie nawet pisac o tym juz z takimi ludzmi jak co niektorzy-m.in Ty

Absolutnie nie uwazam aborcji za metode antykoncepcyjna. Chociaz, nikogo nie zamierzam na sile przekonywac do swoich pogladow. Denerwuje mnie tylko, ze osoby, ktore niewiele wiedza, lekkim slowem radza Usun!

Gość Nie zalamuj sie
PIJANA WERTER-"nie traktuj jakiegos zarodka jak czlowieka" ...wiesz co-zlepkiem komorek jestes ty.i to szarych.Szkoda,ze nie wiesz co to myslenie

pijana werter ---> Jeżeli miałaś kiedykolwiek biblie w ręku to wiesz że człowiekiem się jest od samego poczęcia i nikt prócz Boga nie ma prawa decydować o życiu innego człowieka. Nawet matka, która dała życie dziecku.

Gość dziecko jest od momentu
zabić to można coś co żyje nie oddycha samodzielnie, nie żyje, gdyby zostało odciętę od zywicielki, padłoby samo. co to za życie jest? popieram pijaną i phhi. zlepek omórek to jest, do dnia narodzin jest płodem i nie ma mowy o morderstwie.. ehh mohery

Gość Nie zalamuj sie
SWIAT STANAL NA GLOWIE-Acha...bo myslalam,ze tez jestes za tym,aby usunac to dziecko.A Ty rowniez uwazasz,ze to nie dziecko tylko zarodek jakis,zlepek komorek i inne bzdury ? Mi to wszystko bylo obojetne dopoki nie weszlam z nudow na stronke http://nienarodzone-aniolki.blog.onet.pl/ Zajzyj tam

lol, nie sa ludzmi? to jak ich nazwiesz? organizmy funkcjonujace w przyrodzie jako czlowiek, lecz nie bedace ludzmi? zastanow sie nad tym, co piszesz. to nie to, co myslimy czyni z nas ludzi, jak ci sie wydaje. praktycznie nic nie znaczysz, jestes kropla w morzu wsrod wszystkich ludzi, a piszesz, jakbys byla jakas wyrocznia w sprawie dobra i zla. wszystko jest wzgledne, otworz wreszcie oczy. a usuwanie zlepka komorek, to nie zabostwo czlowieka.

Gość to jakas prowokacja
napisala i sie wogl e nie odzywa a ja uwazam ze dziecko jest od samego poczęcia...

Gość Nie Trolluj
autorko topkiku z łaski swojej

Gość kilka slow
ja tez nie chcialam a mam i jestem szceskliwa mama bobaska... dam u wyrazic swoja pinue i cos :"napisac" vbds a3 g hbn7uj cq3\ZQWAYG :)

Gość Nie Trolluj
to jest Prowokacja, tak właśnie robią Trolle, puszcza kontrowersyjny temat i uciekają

Dla jednego zlepek komorek, dla drugiego zycie. To, ze ktos "zlepka komurek" nie uwaza za smieci, nie oznacza, ze jest moherem:O Ale to tez ostatnio modne wiec co sie dziwic:O

z czym wy mi tu wyjezdzacie? z Biblia? Biblia - wiara, aborcja - nauka. wiara - optymizm, nauka - realizm. jedno nie ma nic do drugiego.

Gość Nie zalamuj sie
JUZ ZA POZNO-Masz racje.Ten chlopak ja i tak rzuci ! Jezeli teraz taki z niego dupek to co pozniej! W zyciu sa miliony trudnych spraw,przeszkod...A przeciez czesto chlopak przed slubem jest dla dziewczyny lepszy,stara sie pokazac z jak najlepszej strony...A ona sie pokazuje z jakiej...sama pomysl. Buzka

patrzmy pozytywnie - dziewczyna się boi, że chłopak ją rzuci jak się dowie o ciąży. a może wcale nie rzuci, może wcale nie jest z niego taka świnia i stanie na wysokości zadania. nigdy nie wiadomo, nie znamy ich.

człowiekiem się jest od samego poczęcia!!!! Takie jest moje zdanie i go nie zmienię!!!

Gość Nie Trolluj
autorki topiku tu w ogóle nie ma a wy dalej się podniecacie tematem, bez komentarza:o

Nie Trolluj ---> w tym momencie nie chodzi o samą autorkę, ale o sam temat i to co się tu pisze

Gość Apple Juice
a ja myslę ze to autorka topiku gada sama z sobą, tylko co chwilę zmienia nicki:P:P

Beatryce, nikt nie chce zmieniac twojego zdania, tylko gdy widze taka stronniczosc i slepote, odczuwam chec ratowania swiata przed calkowitym zejsciem na psy. forum czyta wiecej ludzi, jak beda czytac takie glupoty, zaczna myslec, ze to jest dobre z braku innego wzorca. chce zrobic jakas przeciwwage, aby harmonia zapanowala w przyrodzie. ;]

Wiek dziecka liczony jest od dnia jego przyjścia na świat, wiek płodu liczony jest od chwili poczęcia. Gdyby płód był człowiekiem, to dziecko rodząc się automatycznie miałoby 9 m-cy, a w rzeczywistości ma tylko 1 dzień. Ktoś kiedyś napisał, że kobieta ma prawo decydować o swoim ciele, ale nie ma prawa decydować o nowym życiu, które w niej powstaje, ale przecież to nowe życie, ta zygota jest tylko zlepkiem jej i partnera komórek. Czemu kobieta nie może decydować o czymś, co do niej należy? Gdyby zygotę wyjąc z organizmu kobiety, to zygota by umarła, więc kobieta jest bezpłatnym inkubatorem. A jeśli tak naprawdę nie chce nosić w sobie tego cudzego życia, to co wtedy? Dziecko jest odrębną istotą w momencie przyjścia na świat, wcześniej jest tylko robaczkiem w macicy swojej matki. I jeszcze zdanie poseł Senyszyn: LPR chce wprowadzić do konstytucji zapis \"od chwili poczęcia aż do naturalnej śmierci\". Naturalna śmierć człowieka następuje wtedy, kiedy obumiera jego mózg, więc człowiek bez mózgu jest martwy, jest tylko ciałem, więc płód, który nie ma jeszcze wykształconego mózgu, nie jest człowiekiem!!

w życiu nie napisałabym że zarodek to tylko zlepek komórek, więc na pewno nie pisze tu tylko sama autorka topiku

Gość Nie zalamuj sie
PIJANA WERTER-ja nie jestem wyrocznia,nigdy sie tak nie nazwalam i nigdy tez nia nie bede.Ale w przeciwienswie do ciebie mysle,czuje i kocham.A ty byc moze myslisz..ale jak osoba uposledzona psychicznie,a kochac to na pewno nie potrafisz.I zycze ci abys do konca swojego zycia pozostala sama!!!!! Bo nie jestes warta nawet drakuli