Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWona teCzka

NIE CHCE TEGO DZIECKA NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość moja opinia
jest wiele kobiet starajacych sie latami o zajscie w ciaze, urodzenie... ja jestem jedna z nich, nawet nie wieszjaki masz skarb pod sercem i jak tobie zazdroszcze!

Gość Współczuję tobie bardzo jak
masz trudności z zajściem w ciążę, straraj się o adopcję dziecka, wiem ,że to jest bardzo trudne. Moja ciocia [ kuzynka ojca] nie mogła mieć dzieci, pogodziła się z tym faktem, jest osobą pobożną, wiek ma dojrzały, życie jej nierozpieszczało, mąż był alkocholikiem, powiesił się. Ale ona jest osobą silną, podziwiam ją, jak tak niepotrafiłabym.Nie mam dzieci ani męża, tak życie jakoś się inaczej ułożyło. Mieszkam z rodzicami i rodzeństwem, chcę zostać ciocią, byłabym szczęśliwa.

Bolg wspaniały! Powinno się go propagować gdzie się tylko da. Jestem przeciwiniczką aborcji (o ile nie zagraża życiu matki i moglo by spowodować i jej śmierć i dziecka). To nie wina dziecka, że się poczęło. Jak się idzie do łożka i nogi rozkłada to trzeba się liczyć z konsekwencjami. Taka jest prawda. A jak komuś tak bardzo \"przeszkadza\" niech urodzi i odda do adopcji. Setki bezpłodnych par tylko czekają na ten cud :)

Gość Różnie to bywa w życiu
Ja na szczęście byłam chcianym dzieckiem, ale urodziłam się z niedosłuchem.Trudno mi było porozumieć się z ludzmi, teraz dopiero będę miała aparat słuchowy. Nie mam męża i dzieci, tak się ułożyło moje życie, ale nie narzekam, mam fajnych rodziców i cieszę się z tego co mam w życiu.

Gość Nie trzeba oddawać dzieci
do adopcji, niech zaopiekują się nimi ojcowie.

Gość Kochajcie dzieci czarne żółte
gejowskie, chore na hiv, z zespołem downa.

Gość do całkiem nowej
Sama się lecz, będę mówić co mi się żywnie podoba. Nie urządzam chorej zabawy. Zajmij się swoimi dziećmi, nie układaj komuś życia, bo nie wcinam się do twojego.Każdy ma prawo do własnego zdania, myśleć jak chce. Niech ci nie będzie mnie żal, bo ja mam dom , rodziców, pracę. Nie każdy chce mieć dzieci i uszanuj to. O seksie wiedziałam od 11 roku życia, czytałam książki o tym przez kilka lat

Gość ewamaj
ej ej troche kultury tez jestem wniechcianej ciazy wiec wiem jak to jest nie chciec dziecka ale coz powoli akceptuje fakt ciazy i jakos to bedzie moze instynkt nmacierzysnki urodzi sie zczasem

Gość ewomaj
Nie chcę mieć dzieci i nigdy nie czułam takiej potrzeby. A tobie życzę dużo zdrowia i twojemu maleństwu.

Gość Czy słyszeliście
60 letnia Hinduska urodziła blizniaki, żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Czy słyszeliście

Gość betix
o Jezu ....przeciez kazdemu zdazyc sie moze wpadka.

Gość Wpadka w tym wieku
Nie wierzę.

Gość To absurd i nierealne

Gość Są dzieci które nigdy powinny
urodzić się. W Lublinie trzech chłopców zabiło małego bezbronnego pieska.Życzę im śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do całkiej nowej
Słyszałaś pewnie o Alicji Tysiąc, ona miała prawo do aborcji, bo groziła jej ślepota. Nieważ się nikogo nazywać morderczynią, bo ona nie jest nią. Nie chciałabyś być na jej miejscu, ty jesteś zdrowa i widzisz,nigdy niezrozumiesz trudy życia człowieka niepełnosprawnego. Ona ma prawo do odszkodowania, jestem po jej stronie. Znasz takie przysłowie- Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe.

Gość ja też jestem w ciąży
Jestem w ciąży. Prawdopodobnie w 6 tygodniu. Wpadka! Choć lekarz mówił ze będę miała problemy z zajścię w ciążę.Z moim chłopakiem jestem już 4 lata, ale jescze nie zamierzaliśmy brać ślubu. Jest mi bardzo cięzko. Mam rózne myśli- czasami myślę że będzie dobrze, ale czasami jestem taka wściekła że myślę o najgorszym. Chciałbym gdzieś wyjechać żeby nikt sie nie dowiedział. Bardzo boję się opini ludzi. Wstyd mi. Nie tak wyobrażałam sobie moje życie. chciałam najpierw coś osiągnąć i być matką z wyboru, mądrą matka, taką która od zawsze kocha swoje dzieci, poświęca im wystarczająco dużo czasu, wychowuje na mądrych, szczęśliwych ludzi. A teraz jak ja wychowam to dziecko, skoro sama czuję się nieszczęśliwa? Przecież nie podrzucę go babci. Ale w końcu nikt nie mówił że życie dla wszystkich jest łatwe. A jak to moja koleżanka mówi: "z d**ą nie ma żartów". Jest mi bardzo ciężko. Rozumiem wszystkie dziewczyny w podobnej sytuacji. Mam dla was radę: rubcie to co czujecie, że powinnyście zrobić. Nie zwracajcie uwagi na "mądralińskich" którzy nigdy nie byli w takiej sytuacji i nie wiedzą jak strasznie można się czuć. Gdy jest się na coś nie gotowym. Niech się wypowiedzą na ten temat jak wpadną.

Gość melbbaaa
i jaki z tego wniosek???? Trzeba sie zabezpieczac. Jak ktos naprawde nie chce zajsc w ciaze to zadba o dobre zabezpieczenie. Ja przez 4 lata jakos nie zaszlam chodz nawet nie biore tabletek bo po co sie truc , trzeba miec tylko glowe na karku a nie myslec kurwa dupa i nic wiecej.

Gość do ja też jestem w ciąży
Nigdy nie byłam w ciąży, bo nie uprawiałam seksu,ale nie oceniam kobiety, które zaszły w nieplanowaną ciążę, bo to nie jest moja sprawa, masz rację to jest bardzo trudne, masz prawo do wyboru, wiem, że czasami można zajść w ciążę, nawet jak jesteś zabezpieczona. Mimo, że nie byłam w takiej sytuacji jak ty, rozumiem cię dobrze. Nie przejmuj się głupim gadaniem innych osób, każdy ma prawo do błędu. Trzymaj się.

Gość melbbo
Lepiej pilnuj swojej..., uważaj ,żebyś sama niewpadła, co z tego ,że przez cztery lata nie zaszłaś w ciążę, ale ryzyko zawsze jest, nie bądz taka mądra i pewna siebie, bo możesz kiedyś tego żałować. Zastanów się nad sobą zamiast gadać tu takie bzdury.

Gość dziewczyny drogie
melbbaaa Sranie w banie pierdolenie!znam dziewczyne ktora bedac mezatka wpadla majac zalozona spiralke.Poronila ciaze.Mieszajac tabsy anty.i niektore leki mozesz te pierwsze oslabic.Plastry moga sie odlepic...Kazda antykoncepcja ma jakies minusy i niestety zdarzaja sie wpadki.Widac ze malolata jestes strasznie ograniczone horyzonty:-o

Gość słowiczka
Dziewczyny drogie masz rację, to prawda wiele kobiet po założeniu spirali zachodziło w ciążę.

Gość słowiczka
Melbbo proszę cię , żebyś więcej poczytała na ten temat, wtedy zobaczysz,że grubo mylisz się.

Gość Ty całkiem nowa
Jesteś idiotką, sama dałaś dupy, to pilnuj swojej! Sama nie umiesz opiekwać się dziećmi, więc odwal się od innych!

Gość Precz z bachorami
!

Gość Żałosne ...

Gość sexi skinny bitch8h
weszlam na tego bloga i nie poplakalam sie jak bobr tak jak sugerowala autorka a raczej osmarkalam sie ze smiechu. Ile wy macie lat? a sorry zapomnialam 16!! Dorosla kobieta wie czy chce miec dziecko czy nie. Wie jaka decyzja jest dla niej najlepsza. GLupota jest pytac na forum czy powinno sie urodzic dziecko czy dokonac aborcji. twoja sprawa jezeli nie wiesz co zrobic to sorry ale jestes debilka kompletna. Albo woz albo przewoz

Gość Precz z bahorami

Gość dorcia33
Bylo myslec zanim dupy dalas idiotko!!

Gość Precz z bachorami