Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella22

Skonczyłam toksyczny zwiazek ,ale czuje sie bardzo samotna ,błagtam wejdzcie

Polecane posty

Gość Anabella22

Po 4 latach powiedziałam koniec :( ciągłe wyzywanie mnie twierdził ,ze to przeze mnie jest taki :( jak ktos sie na mnie popatrzył to juz z darciem ,co sie chu*u gapisz czy cos było mi wstyd , raz w sklepie powiedziałam ,ze nic nie chce bo nie jestem głodna ,a ten powiedział nie wkurwiaj mnie ,ludzie sie popatrzyli ja wyszłam ,a ten sie zadarł to spierdalaj :( nie wiem co sie z nim stało :( jakas choroba chyba psychiczna , chciał sie ze mna spotkac w dodatku jak w nocy dzwonił aby sprawdzic czy jestem w domu ,a jak był w pracy ,a ja spałam to mowiłam troche zaspanym głosem , co jest wiadome jak sie człowiek obudzi ,a ten do mnie co tak kur*a gadasz jakbys chciała a nie mogła :( ostatnio nie mogłam patrzec na siebie w lustro ,ze wytrzymywałam, cholernie sie bałam samotnosci ,ale zdecydowałam sie i zerwałam , nie chce go znac :( czuje sie okropne samotna bo straciłam wszystkie klezanki, kazda kogos znalazla i maja mnie gdzies :(

Gość
moge ci jedynie pogratulowac Twojej decyzji i zyczyc prawdziwego szczescia na Twojej drodze , i dbaj o siebie 🌻🌻

madra z ciebie dziewczyna..teraz jest zle a z czasem poczujesz ulge..a moze sprobuj odnowic znajomosci to zawsze latwiej niz jakbys miala kogos od nowa poznawac..nie siedz w domu bo to niszczy:(

Gość AAAGGGGGAAAAA
Brawo!!!! Gratuluje decyzji. Teraz będzie juz tylko lepiej, nikt nie zasluguje na takie traktowanie.

Gość kamcia x
Dobrze zrobilaś. Ja przedwczoraj zrobiłam dokładnie to samo, tylko trwało to krócej na szcęście. W momencie, kiedy facet zaczął na mnie krzyczeć i mnie ustawiać powiedziałam : dość. Też jest mi ciężko jak cholera, snuję się po domu i nie wiem, co ze sobą zrobić. Ale wiem, ze to była dobra decyzja. I Ty Żabciu też możesz być z siebie dumna. Zobaczysz, za jakiś miesiąc będziemy się z tego śmiać. Kobieta musi znać swoja wartość. Jeżeli ja kogoś szanuję, to wymagam szacunku dla siebie, to chyba normalne. Jeszcze odnajdziemy swoje szczęście. Główka do góry!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anabella22
dziekuje kochani ❤️ , zobaczymy co to bedzie :( jemu juz nie ulegne ,ale ta samotnosc tez mnie przytłacza :(

Gość Anabella22
kamcia x - kochana Ty pewnie masz duzo kolezanek, zawsze gdzies pojdziesz na impreze ,a moje sie zrobily nie do wytrzymania :( dzisiaj czuje sie fatalnie , nagorzej bedzie w sobote jak bede słyszała muzyke z klubu ,kyorty jest kolo mnie ,a ja bede w domu :( poza tym nie pojde tam bo ciagle sie leją , w ogole speluna sama :( echh najwazniejsze ,ze zerwałysmy :) rowniez Ci gratuluje, naprawde ja to juz w lustro nie mogłam patrzec byłam taka sfrustrowana , ciagle wyzywanie i nieraz chciał uderzyc echh

Gość kamcia x
Anabelko, dasz radę, jesteś młoda, dobra i masz życie przed sobą. Zobaczysz, ze kiedys sama sobie pogratulujesz.

Gość ratunku pomocy słoniocy
Słuchaj, idź codziennie na długi spacer jakąś nową trasą, pojedź na wycieczkę rowerową, przemaluj sobie pokój w nowy kolor i inaczej ustaw meble - wszystko, co Cię zajmie i wiąże się z fizycznym wysiłkiem bardzo pomoże, będziesz dobrze spać i podniesie Ci się samopoczucie. Idź na plażę/nad wodę, kup sobie jakiś drobiazg, zrób sobie maseczkę - poczujesz się lepiej. Jeśli chcesz poznać nowych ludzi, zobacz jakie stowarzyszenia działają w Twojej okolicy - może przydałoby Ci się jakieś nowe hobby wraz z grupą znajomych? Pomyśl tak - pozbyłaś się wrzoda na tyłku i masz teraz w końcu czas dla siebie. Ty jesteś swoją najlepszą przyjaciółką, więc o siebie zadbaj.

Gość Anabella22
kamcia :) 👄 ratunku pomocy słoniocy - dzieki dobry pomysl :) 👄 piszcie ❤️

Gość kafe biba..
ja to kiedyś byłam z takim wariatem.... eee, lepiej nie mówić.... :(spaprał mi psychikę na długo a ja jeszcze potem mimo paru lat, w któych nie chcialam utrzymywac z nim kontaktu pozwoliłam ten kontakt odnowić:( duzo mnie to kosztowalo potem...:o

Gość kafe biba..
nie, nie znalazłam, potem spotkałam kolejnych popapranych... to bylo zwiazane z moim domem rodzinnym, gdzie byla chora atmosfera a ten Twój to takie pogardliwe zachowania mial jak tamten mój - psychopata, tylko mój mnie nie wyzywał non stop, tylko zdarzało mu się tak pogardliwie spojrzeć albo powiedzieć, że powinnma miec chlopa co by mnie w mordę lał" :o i takie tam...:(koszmar normalnie

Gość kafe biba..
a spotkałam tych popapranych bo to zadziałało prawo serii - powinnam byla wtedy się sama nauczyć żyć a nie spotykać facetów, których traktowałam jak znaomych a oni z góry uwazali mnie chyba za mięso do pukania - przepraszam za slowo:/

Gość kafe biba..
powiem Ci Anabellko, ze będzie Ci samej lepiej i ja się w ogóle dziwię, że z takim byłaś :( W moim przypadku to bylo tak, ze odnowilismy kontakt, ale on mial już rodzinę i ja nie chcialam takiego ukladu no i doszlo do tego, że mi walil takie teksty :/ Jeszcze mnie oskarżał, że jestem podła i dybię na jego dzieci chociaż to on się do mnie przykleił a nie ja do niego :/ Nawet nie bylismy parą (chyba ze kiedys takie tam chodzenie za raczkę w szkole). Teraz widzę, ze nie powinno sie odgrzewac takich znajomosci.

kafe oj to kochana tez nie mialas kolorowo :( ,a teraz imprezujesz gdzies ?? ile masz lat ? mam nadzieje,ze sie nam kochana ułóży trzeba miec zawsze nadzieje 👄

Gość kafe biba..
Anabella ja uważam, że nie ma się do czego śpieszyć...więc się nie śpieszę;) teraz to oni będą się przede mną słać jak te kłosy róż !! A ja będę tylko zajmować się sobą i dbać o siebie....:) A koleżanki olej - na kolezaneczki to nie ma co liczyć :o

kafe ,a ile masz lat ?? :) Lahkoona - zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje,ze przejdzie mi wiadomo cos tam zostaje mimo wszystko :( tego smutku itd , na kolezanki raczej nie mam co liczyc :( dziekuje bardzo za wsparcie 👄 od jutra zaczynam sie odchudzac i cwiczyc :)

Gość kafe biba..
24:)

dobrze zrobilas :) Dasz sobie rade, odbudujesz stare przyjaznie, poznasz tez nowych ludzi, a samotnosc minie. Zna to, bo sama to przerabialam, tez stracilam wtedy wszystkich znajomych. Jednak zaczelam zyc od nowa, nie zaluje. Ciesze sie bardzo. Poznalam tez wspanialego faceta, przy ktorym w koncu czuje sie doceniana i kochana. Zadnych krzykow czy glupich tekstow. Tobie zycze tego samego i wierze, ze za jakis czas stwierdzisz , ze bylo warto :)

Gość nniinnaa
Anabella Nie będzie łatwo na poczatku. Z pewnością będziesz tęsknić, ale w takich chwilach pamietaj, że nie brakuje Ci jego,ale bliskości, ciepła, mężcyzny, a nie takiego zakompleksiosnego chłopca. Pomysl też sobie co z niego byłby za ojciec. Dzidziuś by płakał, a on co krzyczałby \"zamknij mordę kurwa\" Nie pakuj się też w nowy związke na siłe, ze starchu przed samotnościa. Zycie takie codzienne jest zbyt szare, by jeszcze z miłości robić cos zwyczajnego i szarego. Naucz się cieszyć soba, dniami spędzanymi w dresie, w domku z ksiązką, jazdą na rowerze, nową bluzką. Poodnawiaj znajomości, a potem zoabczysz jak silna jestes i będizesz z kims z miłości, z włąsnego wyboru, a nei ze strachu. Mi po rozstaniu pomógł sport. Zobaczysz , że słonko w końcu zaświeci, nie jutro, nie za tydzień, ale zaśiweci:)

Gość kamcia x
Anabelko, ja też ze świetokrzyskiego;) Oj jakie to życie popaprane. Z moich obserwacji wynika, ze najfajniejsze babki trafiają na najgorszych łobuzów. Moja mama kiedyś tak stwierdziła: Gdyby pod parawanem ukryć 10 facetów, w tym 9 porządnych, a jednego skur.... to Ty trafiłabyś właśnie na tego. I tak mam niestety. No, ale może u Ciebie będzie inaczej. Ja Ci życzę szczęścia z całego seduszka. I nie daj się!!! Kobieta ma być szanowana a nie pomiatana przez faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestescie kochane naprawde ❤️ hola*** - masz racje mam nadzieje,ze i ja tak bede miala :) raz jeszcze dziekuje za wsparcie bo to mi jest najpotrzebniejsze :* ❤️ nniinnaa - ja tez zaczne dbac o figure chce miec chociaz samosatysfakcje z tego :) dzieku za te miłe słowa, ktorych potrzebuje ❤️ Lahkoona - masz niestety racje, tez tak bede robiła , jestes kochana ❤️

kamcia x no własnie swieta prawda , ja niestety tez mam takie szczescie ,ze na 10 i 9 ok trafiłabym tego jednego :) zycze nam szczescia , słyszałam i czytałam ,ze duzo pomaga podswiadomosc, jesli wmawia sobie ktos np ,ze bedzie szczesliwy itd :)

Gość brawooooooooo
skad ja to znam :) kiedys tez przejrzalam na oczy po ponad 3 latach toksycznego zwiazku, to normalne ze czujesz sie samotna ale nie łudz sie ze to z powodu tego chlopaka prtzez ktorego zerwalas, jesli to byl toxic to juz w zwiazku pewnie czulas sie samotna, ale dojdziesz do siebie uwierz mi i odzyjesz:) ja nigdy nie zalowalam tej decyzji,wyplakalam swoje ale na nowo sie potem odrodzilam i teraz jestem w nietoksycznym i kochajacym sie zwiazku i czuje sie tak bardzo szczesliwa :D czego i Tobie zycze pozdrawiam

Gość karolllaa
Czesc dziewczyny,ja staram sie wlasnie zakonczyc taki toksyczny zwiazek i nie wiem czy bede miala dosc sil...wciaz sie ludze ze mnie kocha,ze zmadrzeje chodz tych szans na poprawe mial juz mnostwo..Przezylam 2 lata ciaglych klamstw,jego umawiania sie z innymi kobietami i mydlenia mi oczu...hmm na wrzesien mamy ustalona date slubu ktora napewno odwolam...jedna czesc mnie wie ze to nie jest facet dla mnie,ze nie bede z nim szczesliwa,ze bede musiala go ciagle kontrolowac..a druga mnie do niego ciagnie,nie potrafi odejsc..Nigdy nie powiedzial ze mnie kocha,nie okazywal mi uczuc,byl zimny a mimo to chcialam spedzic z nim zycie hmm nawet slub byl moim pomyslem nie jego...co ja mam zrobic bo mam metlik w glowie..