Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanim nie zwariuję

Wczoraj wydepilowałam sobie okolice bikini i dzisiaj umieram..

Polecane posty

Gość zanim nie zwariuję

Mam pełno czerwonych kropek, strasznie mnie swędzi, włoski już odrastają, wyglądam makabrycznie. Nie goliła się przez całą zimę, ogoliłam się wczoraj i dzisiaj nie mogę wytrzymać. Wosk i depilator odpadają, a krem nie usuwa wszystkiego. Co mam zrobić?

Gość mortadela bez tluszczyku
a smarowala sie jakims kremem po delilacji?? ja jak sie nie posmaruje niczym to tez mam katastrofe. najczesciej biore tlusty krem lub ostatecznie oliwke

Gość musisz to teraz pensetą
powyrywać, te wszystkie wrastajace włoski. Będzie wyglądać jeszcze gorzej, ale szybko się zagoi.

Gość zanim nie zwaruję
Dzięki. Posmarowałam się balsamem łagodzącym i opóźniającym odrost włosów, a potem Bambino, ale dalej swędzi. Nie chcę tego wyrywać, bo chyba bym umarła.

Gość mongra
tez uzywalam bambino i pieklo mnie niesamowicie az sie zastanawialalam czy to rzeczywiscie krem dla dzieci :/ polecam SUDOCREM, do kupienia w drogeriach na dzialach do pielegnacji niemowlat, kosztuje (male opakowanie) 12-13 zl. http://www.gagu.pl/1,84,912,ma%C5%9Bcikremy_i_olejki_ochronne,Sudokrem,Krem_na_pieluszkowe_zapalenie_sk%C3%B3ry_dla_niemo.html Uzywam go juz od lat, zawsze po goleniu!

Gość musisz to teraz pensetą
Jesli włoski wrastają to będą Ci się robic ranki i będzie Ci się to "paprać" dopóki tego włoska nie usuniesz, dobrze Ci radzę. Poza tym pensetą tak bardzo nie boli. Aha, też polecam sudocrem.

Gość mongra
przeciez ona napisala, ze jej wloski ODRASTAJA a nie wrastaja. jeszcze by dziewczyna odrastajace wlosy wyrywala :/ czytajcie ze zrozumieniem!

Gość zanim nie zwaruję
No właśnie, one mi odrastają. Trochę mnie to zdziwiło, że wczoraj je wydepilowałam i one już dzisiaj rosną. Co myślicie o Veet bikini? Dobrze usuwa włoski?

Gość mongra
uzywalam roznych rzeczy, nie wiem moze jestem na wszystko uczulona, bo np po nalozeniu kremu juz po minucie pieklo mnie zywym ogniem. teraz gole sie wylacznie dobrymi jednorazowkami, potem smaruje sudocremem i tyle, oczywiscie dobra pianka i nie mam zadnych podraznien.

Gość polecam szczerze
depilujacy krem evelina z aloesem-rewelacja:)

Gość zanim nie zwariuje
Muszę się zaopatrzyć w ten Sudocrem. Podobny problem mam z nogami: nie swędzi, nie piecze, ale mam te czerwone kropki.