Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koliat

Praca dla niepełnoletnich

Polecane posty

Gość Abusza
Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila:Abusza@interia.pl Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze. praca poprzez email

Gość Abusza
Poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5.000 zł i więcej. Wyślij e-maila:Abusza@interia.pl Pracownik do obsługi e-mail. Oczekujemy poważnych zapytań od osób, które chcą zarobić poważne pieniądze. praca na terenie polski

Gość Anecz92
Oto Twoja okazja do zarobienia pieniędzy, niezależnie czy to będzie drugie źródło czy podstawowe. Możesz łatwo zarobić 1000 zł tygodniowo poświęcając tylko 10 godzin Twojego czasu! Możesz dodatkowo zarobić nawet 2000 zł, jeśli masz życzenie poświęcić pełny wymiar godzin. Cała praca jest wykonywana w Twoim własnym domu. Sam ustalasz swój własny rozkład. Wszystko, czego potrzebujesz to komputer, natomiast jest zapewnione pełne Szkolenie on-line. W 30-dniowym okresie próbnym, nie masz nic do stracenia. Zacznij robić pieniądze dziś, kontakt pod adresem: Anecz92@interia.eu to się naprawdę opłaca ;]

Gość kisiel1992
Witam. Mam na imię Michał i mam prawie 17 lat (skończę w listopadzie). Mieszkam w Szczecinie i szukam pracy. Może być to roznoszenie ulotek, wykładanie towarów. Bardzo chciałbym znaleźć jakąś pracę. Proszę o kontakt gg: 13941454

Gość BeAtka1992
po pierwsze zeby zostac konsultantka avonu czy oriflame to trzeba byc pelnoletnim. wiec nie gadajce takich glupot

Gość ppaula9
heja mam problem. otóż chciałabym zarobić parę złotych na internecie ale mam 12 lat doradźcie mi coś proszę bardzo o pomoc :(

Gość ppaula9
heja mam problem. otóż chciałabym zarobić parę złotych na internecie ale mam 12 lat doradźcie mi coś proszę bardzo o pomoc :(

Gość Karolina94
Witajcie!! Poszukuje pracy na terenie Mińska Mazowieckiego. Mam 15 lat. Interesuje mnie praca taka jak np. roznoszenie ulotek, opieka nad starzymi itp.

Gość kla
Mamy 16 lat i razem z koleżanką szukamy pracy na wakacje. Pytałyśmy o ulotki itp ale nic nie znalazłyśmy. Ma ktoś jakieś propozycje ?

Gość Wilku1515
Witam. Mam 15 lat i szukam pracy w Kościanie. Mogę robić prawie wszytsko.Wyjątek to roznoszenie ulotek i rwanie wiśni. Inne prace nie stawiaja mi oporu. Prosze o kontakt. gg: 8356658 Tel. 664802145

Gość Mała1808
Mam prawie 17 lat. Uczę się w LO. Szukam pracy na okres wakacji. Praca na terenie Warszawy.

Gość Mała1808
Mam prawie 17 lat. Uczę się w LO. Szukam pracy na okres wakacji. Praca na terenie Warszawy.

Poszukuję pracownika do obsługi e-mail. Praca w domowym zaciszu; nienormowany czas pracy; zarobki sięgają rzędu 1000-5000 miesięcznie. Nie wymagamy doświadczenia ani wykształcenia. Praca także dla niepełnoletnich . W 30-dniowym okresie próbnym, nie masz nic do stracenia. To Twoja wymarzona praca! Bądź dla siebie szefem. Teraz czekamy właśnie na Ciebie. Więcej informacji: wymarzona_praca@interia.pl

Gość Igusia_6
Dzień dobry. Mam 17 lat poszukuję pilnie pracy. Może być na umowę zlecenie lub jakaś inna oferta. Mieszkam w Nakle nad Notecią, województwo kujawsko-pomorskie. Mogę dojeżdżać do Bydgoszczy lub pracować w domu. Czekam na Państwa oferty pod numerem gg 13420254 lub e-mail : igusia_6@o2.pl . miłego dnia

Gość danek-94
Mam na imię Daniel mam 15lat szukam pracy na terenie gdańska.Na czas wakacji pracodawców proszę o kontakt E-mail: dekulka@wp.pl gadu-gadu: 13037403 był bym zadowolony gdyby moje godzinne wynagrodzenie wynosiło 7zł. pozdrawiam Daniel

Gość chadziorek
jestem dziewczyną, mam 17 lat. Szukam pracy na wakacje w Warszawie i okolicach. mój nr gg 3918228 e-mail: oolluunniiaa@o2.pl

Gość basia1324
Cześć mam 14 lat mieszkam w n. saczu i szukam jakiejs pracy ale nie typu eurobarre bo nie mam do nich zaufania. Slyszalam ze podobno jak sie pracuje w oriflame lub avonie to trzeba co miesiac zaplacic 200zl a ja nie wiem czy bym miala tak duzo bo nie mam za bardzo komu tego sprzedawac. Jesli macie dla mnie jakies propozycje to piszcie

Gość axnxa666
Jestem z Warszawy. Szukam pracy(nie tylko na wakacje). Skończyłam 16 lat. Jestem gotowa do ciężkiej pracy.Byle coś było. Proszę o kontakt pod numerem gg: 7956481 lub e-mailem: ana-x-love@o2.pl Z góry dziękuję.

Gość Pućkaa
z tym ori to wał... kto powiedział że w avonie jest 15 % opustu? ja w tym działam i mam min 25% nawet do 45 % ;] zarabia się po 200zł jak ma się po 1000zł zamówienie ;/

Gość kamilo18
mozecie spróbować tutaj http://www.iq-test.pl/?d=1701 wystarczy się zarejestrować i dadzą Ci link który będziesz wysyłać ludzią jesli w niego wejdą to dostaniesz 2.45 zł ps. chodzi o zrobienie sobie testu IQ polega to równierz na tym że jeśli np. ja wam teraz poleciłem tą stronę i zaczniecie to rozsyłać ja dostane z tego jakiś udział i tak samo wy będziecie mogli szukać ludzi ktorzy bedą to robić pozdro.

Gość aleks123211
Chcesz zarobic 1000zl lub więcej tygodniowo? Wykorzystując własny komputer i własny czas mozesz tego dokonac. W celu uzyskania więcej informacji wyślij do mnie e-mail na adres aleks.potoczek1@wp.pl PRACA JEST CAŁKOWICIE BEZPIECZNA!!

Gość wwesvr
Potrzebujesz kasy by przedzwonić? Tutaj zarobisz na doładowanie oraz porozmawiasz przez internet! Jak zdobyć tą kasę? Oto kilka kroków do doładowania: 1 Wchodzisz na stronę https://www.otineo.com/pl/app/register 2 W odpowiednie rubryki wpisz: numer telefonu (koniecznie twój i aktywny!), twoją nazwę, dwa razy hasło, e-mail, oraz numer polecającego : 668995979. 3 Akceptujesz warunki umowy zaznaczając kwadracik. 4 Przepisujesz tekst z obrazka 5 Klikasz Przejdź dalej 6 Dzwonisz pod podany numer (5 sekund rozmowy) i jesteś w pełni zarejestrowany! 7 Oglądasz reklamy 8 Polecasz serwis innym W skrócie: 1 Zarejestruj się na stronie: https://www.otineo.com/pl/app/register 2 Za polecające podajesz numer 668995979 3 Dzwonisz pod podany numer 4 Zarabiasz na oglądaniu reklam i na polecaniu serwisu. Ważne informacje: 1. za reklamy dostajemy 1pkt, a za reklamy z ankietami 2pkt. 2. Za poleconego dostajemy 10pkt, a za poleconego poleconego (z drugiej ręki) dostajemy 5pkt. 3 100pkt= 5 złotych na doładowanie 4 Za punkty możemy także dzwonić ze strony na telefony komórkowe, stacjonarne oraz internetowe.

Gość sylwka1803
Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin) przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz i powinieneś/naś pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze).Zarobki oscylują w granicy 1400 PLN - 5000 PLN(w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy. Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line. Zaineresowanych prosze o kontakt sylwus92@buziaczek.pl Naprawde warto !!

Gość aumar
Polecam program partnerski mbank, idzie wycisnąć nawet kilkaset złotych miesięcznie, przy niedużym nakładzie pracy info na mojej stronie, zapraszam ;) http://www.ekontombank.pl/?page_id=24

Gość kinguu
Też borykałam sie z tym problemem bo nigdy nie dostawałam comiesiecznego kieszonkowego na jakies swoje wydadki, a bardzo chciałam, wiec postanowiłam sama zapracować na swoje drobne jakies zachcianki. Naprawde nie byłam do konca przekonana do pracy w avonie czy oriflame ale gdy mama przynosiła mi katalogi coraz bardzij mnie to ciekawiło. ZAstanawiałam sie czy rzeczywiscie mozna na tym zarobić nie tracąc nic na tym. DO zapisania sie do oriflame namówiła mnie szkolna pielegniarka gdyz ona zajmwoała sie tym juz od kilku lat. Wytłumaczyłą mi pomogła mi złozyc pierwsze zamówienie. Naprawde dziewczyny do tego potrzebne sa tylko checi i nic inengo. A klienci naprawde sami przyjda. Nie moge wam powiedziec ile dokąłdnie zarobicie bo naprawde to jest uzaleznione od was, ale patrze na siebie tonaprawde to nie jest takie trudne!!! zawsze katalog podrzucam mamie, cioci, babci, daje koleżankom w szkole one dają amma i po trochu to szło. TErasz szukam dziewczyn do takiej pracy jeżeli byście były zainteresowane proszę o kontakt an meila kiniuska29@o2.pl lub gg 753683!!! Sama jestem konsultanta i mówię ze szczerością że to nie jest gówno, wystarczy ze poswiecisz chwile i mozesz założyć swój własny biznes na którym potem mozesz zarabiac due pieniadze!!!

Gość kinguu
jestes zainteresowana praca w oriflame?! Zgłoś sie gg 753683 lub mail kiniuska2@o.pl Powiem wam po krótce jak to ejst!!! Niektórzy myslą ze praca jako konsultant to jedno wielkie gówno, ale jeżeli naprawde złozycie w to troche chęci i poswiecicie troche swojego czasu to naprawde mozecie zarobić najpierw nie obiecuje kokosów poczatki zawsze są trudne1!! mozecie zarobic na swoje drobne wydatki potem z czasem gdy sie wciagniecie bedziecie zarabiac wiecej ata praca bedzie wam sprawiała rzyjemność. Zreszta jest to praca z kosmetykami nie z jakimis narzedziami wiec bedzie was to interesowało!!! Pozdrawiam i piszcie jak jestescie zainteresowane.

Gość Patryk_17 szukam pracy
Szukam pracy na czas wakacji w SZCZECINIE. Mam 17 lat, uczę się w II LO w Szczecinie (więc oleju w głowie mam dość sporo). Czekam na propozycje. Pisać na maila: Patryk_Bialek@interia.pl lub gg: 3105162

Gość Waniliowaaa
Mam 13 lat i szukam pracy na wakacje. Jestem ze Szczytna. Czy ktoś mógłby mi coś doradzić?

Gość andreyw2
Hej, znalazłem coś ciekawego! ;) www.megaobuwie.pl/praca Szybka kasa na... dowolny cel! w sam raz dla młodzieży/uczących się/niepełnoletnich www.megaobuwie.pl/praca Wejdź na www.megaobuwie.pl/praca i dowiedz się więcej. Przekonasz się, że warto. Będziesz pracować u boku dużej, polskiej i legalnie działającej firmy! Ogromne zyski na wakacje! Spróbuj - to nic nie kosztuje! :) www.megaobuwie.pl/praca _____ praca dla młodzieży, praca, młodzież, praca dla niepełnoletnich, praca na wakacje, lekka praca, wysokie wynagrodzenie,