Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Koliat

Praca dla niepe艂noletnich

Polecane posty

Go艣膰 patryk5599
Go艣膰 Squall24
Witam Mam 13 lat i poszukuj臋 pracy w Szczytnie od listopada do lutego (najlepiej by to by艂o roznoszenie ulotek). Kontakt pod e-mailem: Squall24@interia.pl lub gg 3893004.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monet
M贸wcie, co chcecie, jak dla mnie najlepsz膮 strona jest http://www.wygraj100.info/?t=54737113 , Na pocz膮tku nie wierzy艂em w to, lecz przekona艂em si臋, 偶e miesi臋czne zarobi臋 o wiele wi臋cej tutaj, ni偶 poprzez klikanie na te e-maile, i tym podobne. Nie b臋d臋 oszukiwa艂, je艣li wejdziesz poprzez link, to pomo偶esz mi, a sobie nie zaszkodzisz ;=) ZAPRASZAM!!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monet
M贸wcie, co chcecie, jak dla mnie najlepsz膮 strona jest http://www.wygraj100.info/?t=54737113 , Na pocz膮tku nie wierzy艂em w to, lecz przekona艂em si臋, 偶e miesi臋czne zarobi臋 o wiele wi臋cej tutaj, ni偶 poprzez klikanie na te e-maile, i tym podobne. Nie b臋d臋 oszukiwa艂, je艣li wejdziesz poprzez link, to pomo偶esz mi, a sobie nie zaszkodzisz ;=) ZAPRASZAM!!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monet

Udost臋pnij ten post

Ostatnio dosta艂am list od nieznajomej osoby (tre聹膰 listu przedstawiam poni偶ej), kt贸ra to opisuje system pozwalaj拧cy w ci拧gu 30 dni zarobi膰 15 000 z艂. Po jego trzykrotnym przeczytaniu i dok艂adnym przeanalizowaniu dosz艂am do wniosku, 偶e ten system mia艂by sens, gdyby ka偶dy podchodzi艂 do niego uczciwie. Postanowi艂am jednak zainwestowa膰 w ten system 5 z艂. Daj臋 r贸wnie偶 Tobie szans臋 zapoznania si臋 z tym listem, pewnie staniesz przed takim samym dylematem co ja. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Powodzenia i mi艂ego czytania! Przedstawiam tre聹膰 listu, kt贸ry zosta艂 do mnie przes艂any: Witaj, Ju偶 na wst臋pie chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e przeczytanie tego maila zajmie ok. 5 min Twojego czasu, wi臋c je聹li nie masz tyle - przeczytaj go p贸聼niej :) My聹le, 偶e warto ! A wi臋c zaczynajmy nasze wsp贸lne 5 minut: Ka偶dy z nas potrzebuje pieni臋dzy. Nawet je聹li pracujesz i dobrze zarabiasz, to i tak ci臋偶ko zaspokoi膰 wszystkie potrzeby. Domy聹lam si臋, 偶e natkn拧艂e聹 si臋 na wiele podobnych maili, powszechnie uwa偶anych za SPAM, tym razem jest inaczej i GWARANTUJE Ci, 偶e jednak ten mail powa偶nie Ci臋 zainteresuje. Zr贸bmy to, co w opisie a gwarantuj臋, 偶e zarobisz kilka tysi臋cy nic nie ryzykuj拧c. Przejd聼my do rzeczy: Po pierwsze nie za nic, bo wk艂ad wynosi 5 z艂 po drugie potrzebujesz troszk臋 pracy dos艂ownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzi聹 albo jutro). Mo偶na zarobi膰 naprawd臋 艂adne pieni拧偶ki nie wychodz拧c z domu! Gdy opowiedzia艂em o tym kolegom, wy聹miali mnie. A jednak wzi拧艂em w tym planie udzia艂. Moi znajomi wyci拧gn臋li si臋 jak zobaczyli moje konto, a m贸wi艂em od razu wejd聼cie w to, wiadomo nawet znajomi czasami s拧 nie ufni. Hehe, teraz si臋 z tego 聹miej臋. Jak sobie przypomn臋 ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z reszt拧 mnie te偶 g臋ba opad艂a jak zobaczy艂em konto! A moje konto wci拧偶 ros艂o i dalej ro聹nie! Nawet teraz jak to pisz臋, dziwi mnie ile os贸b musi ci臋偶ko pracowa膰 by utrzyma膰 dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Wczytuj拧c si臋 w ten tekst zauwa偶ysz ze trzeba wp艂aci膰 5 z艂, mo偶na pomy聹le膰: A to ja b臋d臋 sprytniejszy, i nie wp艂ac臋 tych 5 z艂, zrobi臋 jak mi karz拧 - ale po co p艂aci膰?" - jasne... Ale pomy聹l, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie te偶 tak pomy聹l拧 - a w贸wczas TOBIE nie b臋dzie do 聹miechu :) My聹le wi臋c, 偶e to w interesie ka偶dego zainwestowa膰 t臋 聞pi拧tke聰, przecie偶 to naprawd臋 nie s拧 du偶e pieni拧dze 聳 jedno piwo, czy p贸艂 paczki fajek聟 Raz mo偶na sobie odm贸wi膰 i spr贸bowa膰 jako聹 w m拧dry spos贸b zagospodarowa膰 t臋 聞pi拧tke聰. Na czym to wszystko polega: Nie potrzebujesz niczego sprzedawa膰! Nie potrzebujesz rozmawia膰 o tym z przyjaci贸艂mi, rodzin拧 lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, je聹li jeste聹 nie聹mia艂y(a) to problem masz z g艂owy - bo nie musisz mie膰 bezpo聹redniego kontaktu z drugim cz艂owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r臋k臋 na pulsie mo偶e osi拧gn拧膰 sukces i wzbogaci膰 si臋 o kilkadziesi拧t tysi臋cy z艂otych. Je聹li wierzysz, 偶e ka偶dy maswoje pi臋膰 minut to po prostu zr贸b krok po kroku tak jak jest to napisane poni偶ej! To Twoja szansa na zmian臋 Twojej przysz艂o聹ci!To jest NAJTA艃SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni臋dzy przez Internet w tak KR脫TKIM czasie. OK to zaczynamy, bo si臋 rozgada艂em. Ten program dzia艂a i niewa偶ne z jakiego kraju jeste聹 albo w jakim przebywasz. NIE wa偶ne ile masz lat. I na dodatek NIE b臋dziesz potrzebowa艂 specjalnej wiedzy lub talentu. NIE b臋dziesz przegl拧da艂 stron internetowych, NIE b臋dziesz nigdzie dzwoni艂, klika艂, lub SPAMowa艂, NIE b臋dziesz tak偶e p艂aci艂 za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mo偶liwo聹ci拧 obs艂ugi przez Internet, ale niekoniecznie), - Oko艂o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! KROK1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, 偶eby zarobi膰 musisz co聹 od siebie da膰! Wi臋c pierwsze co musisz zrobi膰 to zainwestowa膰 TYLKO 5 Z艁. Jak m贸wi Robert T. Kiyosak 聳 tw贸rca tego pomys艂u, najbogatszy inwestor na 聹wiecie, kt贸ry w dodatku nie ma pracy - "je聹li nic nie zainwestujesz - nic wi臋kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabia膰 z powi臋kszaj拧c拧 si臋 rzesz拧 ludzi! Tak wi臋c, przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj拧ce si臋 poni偶ej konto bankowe, nazw臋 odbiorcy wpisz: XXX a jako Tytu艂 wpisz: " pieni拧dze z sieci ". CHC臉, 呕EBY聦 WIEDZIA艁, 呕E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd臋 proste!!! Gdy przelejesz 5z艂 na pierwsze konto z poni偶szej listy, to mo偶esz ju偶 si臋 szeroko u聹miechn拧膰:) Nie wiem czy wiesz, ale ju偶 czerpiesz z tego programu wielkie korzy聹ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. OBECN慕 LISTE KONT ZNAJDZIESZ NA SAMYM DOLE LISTU!!! PAMI臉TAJ! Wp艂a膰 5 z艂 na konto nr.1 i jako nazw臋 odbiorcy wpisz "xxx" (ze wzgl臋du na ochron臋 danych, a je偶eli dobrze przepiszesz numer konta to pieni拧dze i tak dojd拧). KROK2 P贸聼niej konto nr.1 skasuj , a na sam d贸艂 dopisz SWOJE KONTO w ten spos贸b b臋dzie zn贸w 5 kont, a ka偶dy przesunie si臋 o jedno oczko w g贸r臋, przenumeruj je na koniec od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWA呕 SAM NA TYM STRACISZ. NIE B慕DZ ZACH艁ANNY!!! Robisz to wszystko po to by wys艂a膰 ten ca艂y tekst ponownie (korzystaj拧c z twojej ksi拧偶ki mailowej albo reklamowa膰 na swojej stronie www - tak jak ja zrobi艂em) do np. 40 os贸b (zapami臋taj, 偶e 40 os贸b to dobra liczba do wzbogacenia si臋, ale mo偶esz zareklamowa膰 to w darmowy spos贸b w Internecie przez co wi臋cej ludzi to zobaczy i mo偶esz wi臋cej zarobi膰!!! Je聹li powiedzmy wpiszecie si臋 na pierwsze miejsce to oczywi聹cie wp艂aci kto聹 pieni拧dze od razu, ale ile os贸b nak艂onisz? 10? 20? 50? I TO TYLE 聳 oni Ci臋 wykasuj拧 z pierwszego miejsca listy i koniec;/ Natomiast je聹li post拧pisz tak jak napisa艂em w powy偶szej instrukcji, b臋dziesz figurowa艂 na li聹cie przez d艂ugi d艂ugi d艂ugi czas. Dlatego te偶 rozsy艂aj tego maila, jego tre聹膰 do swoich znajomych, oni z kolei wy聹l拧 go do swoich znajomych itd., tym sposobem, szybko i cz臋sto znajdziesz si臋 na pierwszym miejscu u bardzo wielu os贸b. TO NIE JEST, 呕ADNA 聞PODPUCHA聰, TO NIE 呕ART, TO CZYSTA LOGIKA! Troszk臋 matematyki dla niedowark贸w: Kiedy wy聹lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t臋 stron臋 w inny spos贸b, b臋dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi膰 powa偶ne pieni拧dze! 呕aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni臋dzy z r贸偶nych powod贸w, kt贸re wyt艂umacz臋 poni偶ej. Jak d艂ugo b臋dziesz wysy艂a膰 t臋 wiadomo聹膰 do ludzi, kt贸rzy b臋d拧 zainteresowani programem, mo偶esz spodziewa膰 si臋, 偶e 聹rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b拧d聼my bardziej pesymistyczni i dajmy na to, 偶e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy聹lesz 40 maili do r贸偶nych os贸b, mo偶esz spodziewa膰 si臋 偶e 5 z nich zrobi dok艂adnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem tw贸j numer konta przesunie si臋 na 4 pozycji. W贸wczas ju偶 b臋dzie o tym programie wiedzia艂o 200 os贸b (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli si臋 25 (12.5% z 200=25), wi臋c dalsze 1000 maili (25 x 40), podnios拧 Tw贸j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze udzieli si臋 125 os贸b (12.5% z 1000=125), wi臋c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li聹cie. A z tych 5 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋 625 os贸b , kt贸re si臋 udziela (12.5% z 5000=625), wi臋c kolejne 25 000 os贸b (625x40) podniesie TW脫J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ臉!!! I teraz, z 25 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000=3125). A w tym czasie to Ty b臋dziesz na 1 miejscu!!! Wi臋c dostaniesz: 15 625 z艂otych!!! (3125 x5z艂). PAMI臉TAJ: Wwy聹lij tylko 5z艂 na konto numer 1, po czym skasuj je wpisuj拧c swoje konto na sam d贸艂 listy automatycznie przesun拧 si臋 wszyscy o oczko w g贸r臋 i przenumeruj je od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta Nie b拧d聼my zach艂anni!! Na ka偶dego przyjdzie czas w miar臋 przesuwania si臋 listy! KA呕DYzarabia, je偶eli 艂a艅cuszek b臋dzie solidnie prowadzony! NIE ZMIENIAJ FORMY LISTU ! Zach臋cam Ci臋 jeszcze raz do wzi臋cia udzia艂u w tym! wspania艂ym planie! Na pewno nie po偶a艂ujesz! Pozdrawiam! Oto obecna lista: 1. Nr konta: 15 1090 1069 0000 0001 0672 3704 2. 12 1050 1487 1000 0023 2237 4717 3. Nr konta: 35 1020 1332 0000 1102 0236 3406 4. Nr konta: 20 1140 2004 0000 3102 5630 2084 5. Nr konta: 87 1240 1848 1111 0010 1467 1073 Koniec tre聹ci tego listu. pozdro olla

Udost臋pnij ten post

Ostatnio dosta艂am list od nieznajomej osoby (tre聹膰 listu przedstawiam poni偶ej), kt贸ra to opisuje system pozwalaj拧cy w ci拧gu 30 dni zarobi膰 15 000 z艂. Po jego trzykrotnym przeczytaniu i dok艂adnym przeanalizowaniu dosz艂am do wniosku, 偶e ten system mia艂by sens, gdyby ka偶dy podchodzi艂 do niego uczciwie. Postanowi艂am jednak zainwestowa膰 w ten system 5 z艂. Daj臋 r贸wnie偶 Tobie szans臋 zapoznania si臋 z tym listem, pewnie staniesz przed takim samym dylematem co ja. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Powodzenia i mi艂ego czytania! Przedstawiam tre聹膰 listu, kt贸ry zosta艂 do mnie przes艂any: Witaj, Ju偶 na wst臋pie chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e przeczytanie tego maila zajmie ok. 5 min Twojego czasu, wi臋c je聹li nie masz tyle - przeczytaj go p贸聼niej :) My聹le, 偶e warto ! A wi臋c zaczynajmy nasze wsp贸lne 5 minut: Ka偶dy z nas potrzebuje pieni臋dzy. Nawet je聹li pracujesz i dobrze zarabiasz, to i tak ci臋偶ko zaspokoi膰 wszystkie potrzeby. Domy聹lam si臋, 偶e natkn拧艂e聹 si臋 na wiele podobnych maili, powszechnie uwa偶anych za SPAM, tym razem jest inaczej i GWARANTUJE Ci, 偶e jednak ten mail powa偶nie Ci臋 zainteresuje. Zr贸bmy to, co w opisie a gwarantuj臋, 偶e zarobisz kilka tysi臋cy nic nie ryzykuj拧c. Przejd聼my do rzeczy: Po pierwsze nie za nic, bo wk艂ad wynosi 5 z艂 po drugie potrzebujesz troszk臋 pracy dos艂ownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzi聹 albo jutro). Mo偶na zarobi膰 naprawd臋 艂adne pieni拧偶ki nie wychodz拧c z domu! Gdy opowiedzia艂em o tym kolegom, wy聹miali mnie. A jednak wzi拧艂em w tym planie udzia艂. Moi znajomi wyci拧gn臋li si臋 jak zobaczyli moje konto, a m贸wi艂em od razu wejd聼cie w to, wiadomo nawet znajomi czasami s拧 nie ufni. Hehe, teraz si臋 z tego 聹miej臋. Jak sobie przypomn臋 ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z reszt拧 mnie te偶 g臋ba opad艂a jak zobaczy艂em konto! A moje konto wci拧偶 ros艂o i dalej ro聹nie! Nawet teraz jak to pisz臋, dziwi mnie ile os贸b musi ci臋偶ko pracowa膰 by utrzyma膰 dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Wczytuj拧c si臋 w ten tekst zauwa偶ysz ze trzeba wp艂aci膰 5 z艂, mo偶na pomy聹le膰: A to ja b臋d臋 sprytniejszy, i nie wp艂ac臋 tych 5 z艂, zrobi臋 jak mi karz拧 - ale po co p艂aci膰?" - jasne... Ale pomy聹l, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie te偶 tak pomy聹l拧 - a w贸wczas TOBIE nie b臋dzie do 聹miechu :) My聹le wi臋c, 偶e to w interesie ka偶dego zainwestowa膰 t臋 聞pi拧tke聰, przecie偶 to naprawd臋 nie s拧 du偶e pieni拧dze 聳 jedno piwo, czy p贸艂 paczki fajek聟 Raz mo偶na sobie odm贸wi膰 i spr贸bowa膰 jako聹 w m拧dry spos贸b zagospodarowa膰 t臋 聞pi拧tke聰. Na czym to wszystko polega: Nie potrzebujesz niczego sprzedawa膰! Nie potrzebujesz rozmawia膰 o tym z przyjaci贸艂mi, rodzin拧 lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, je聹li jeste聹 nie聹mia艂y(a) to problem masz z g艂owy - bo nie musisz mie膰 bezpo聹redniego kontaktu z drugim cz艂owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r臋k臋 na pulsie mo偶e osi拧gn拧膰 sukces i wzbogaci膰 si臋 o kilkadziesi拧t tysi臋cy z艂otych. Je聹li wierzysz, 偶e ka偶dy maswoje pi臋膰 minut to po prostu zr贸b krok po kroku tak jak jest to napisane poni偶ej! To Twoja szansa na zmian臋 Twojej przysz艂o聹ci!To jest NAJTA艃SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni臋dzy przez Internet w tak KR脫TKIM czasie. OK to zaczynamy, bo si臋 rozgada艂em. Ten program dzia艂a i niewa偶ne z jakiego kraju jeste聹 albo w jakim przebywasz. NIE wa偶ne ile masz lat. I na dodatek NIE b臋dziesz potrzebowa艂 specjalnej wiedzy lub talentu. NIE b臋dziesz przegl拧da艂 stron internetowych, NIE b臋dziesz nigdzie dzwoni艂, klika艂, lub SPAMowa艂, NIE b臋dziesz tak偶e p艂aci艂 za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mo偶liwo聹ci拧 obs艂ugi przez Internet, ale niekoniecznie), - Oko艂o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! KROK1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, 偶eby zarobi膰 musisz co聹 od siebie da膰! Wi臋c pierwsze co musisz zrobi膰 to zainwestowa膰 TYLKO 5 Z艁. Jak m贸wi Robert T. Kiyosak 聳 tw贸rca tego pomys艂u, najbogatszy inwestor na 聹wiecie, kt贸ry w dodatku nie ma pracy - "je聹li nic nie zainwestujesz - nic wi臋kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabia膰 z powi臋kszaj拧c拧 si臋 rzesz拧 ludzi! Tak wi臋c, przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj拧ce si臋 poni偶ej konto bankowe, nazw臋 odbiorcy wpisz: XXX a jako Tytu艂 wpisz: " pieni拧dze z sieci ". CHC臉, 呕EBY聦 WIEDZIA艁, 呕E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd臋 proste!!! Gdy przelejesz 5z艂 na pierwsze konto z poni偶szej listy, to mo偶esz ju偶 si臋 szeroko u聹miechn拧膰:) Nie wiem czy wiesz, ale ju偶 czerpiesz z tego programu wielkie korzy聹ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. OBECN慕 LISTE KONT ZNAJDZIESZ NA SAMYM DOLE LISTU!!! PAMI臉TAJ! Wp艂a膰 5 z艂 na konto nr.1 i jako nazw臋 odbiorcy wpisz "xxx" (ze wzgl臋du na ochron臋 danych, a je偶eli dobrze przepiszesz numer konta to pieni拧dze i tak dojd拧). KROK2 P贸聼niej konto nr.1 skasuj , a na sam d贸艂 dopisz SWOJE KONTO w ten spos贸b b臋dzie zn贸w 5 kont, a ka偶dy przesunie si臋 o jedno oczko w g贸r臋, przenumeruj je na koniec od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWA呕 SAM NA TYM STRACISZ. NIE B慕DZ ZACH艁ANNY!!! Robisz to wszystko po to by wys艂a膰 ten ca艂y tekst ponownie (korzystaj拧c z twojej ksi拧偶ki mailowej albo reklamowa膰 na swojej stronie www - tak jak ja zrobi艂em) do np. 40 os贸b (zapami臋taj, 偶e 40 os贸b to dobra liczba do wzbogacenia si臋, ale mo偶esz zareklamowa膰 to w darmowy spos贸b w Internecie przez co wi臋cej ludzi to zobaczy i mo偶esz wi臋cej zarobi膰!!! Je聹li powiedzmy wpiszecie si臋 na pierwsze miejsce to oczywi聹cie wp艂aci kto聹 pieni拧dze od razu, ale ile os贸b nak艂onisz? 10? 20? 50? I TO TYLE 聳 oni Ci臋 wykasuj拧 z pierwszego miejsca listy i koniec;/ Natomiast je聹li post拧pisz tak jak napisa艂em w powy偶szej instrukcji, b臋dziesz figurowa艂 na li聹cie przez d艂ugi d艂ugi d艂ugi czas. Dlatego te偶 rozsy艂aj tego maila, jego tre聹膰 do swoich znajomych, oni z kolei wy聹l拧 go do swoich znajomych itd., tym sposobem, szybko i cz臋sto znajdziesz si臋 na pierwszym miejscu u bardzo wielu os贸b. TO NIE JEST, 呕ADNA 聞PODPUCHA聰, TO NIE 呕ART, TO CZYSTA LOGIKA! Troszk臋 matematyki dla niedowark贸w: Kiedy wy聹lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t臋 stron臋 w inny spos贸b, b臋dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi膰 powa偶ne pieni拧dze! 呕aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni臋dzy z r贸偶nych powod贸w, kt贸re wyt艂umacz臋 poni偶ej. Jak d艂ugo b臋dziesz wysy艂a膰 t臋 wiadomo聹膰 do ludzi, kt贸rzy b臋d拧 zainteresowani programem, mo偶esz spodziewa膰 si臋, 偶e 聹rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b拧d聼my bardziej pesymistyczni i dajmy na to, 偶e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy聹lesz 40 maili do r贸偶nych os贸b, mo偶esz spodziewa膰 si臋 偶e 5 z nich zrobi dok艂adnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem tw贸j numer konta przesunie si臋 na 4 pozycji. W贸wczas ju偶 b臋dzie o tym programie wiedzia艂o 200 os贸b (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli si臋 25 (12.5% z 200=25), wi臋c dalsze 1000 maili (25 x 40), podnios拧 Tw贸j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze udzieli si臋 125 os贸b (12.5% z 1000=125), wi臋c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li聹cie. A z tych 5 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋 625 os贸b , kt贸re si臋 udziela (12.5% z 5000=625), wi臋c kolejne 25 000 os贸b (625x40) podniesie TW脫J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ臉!!! I teraz, z 25 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000=3125). A w tym czasie to Ty b臋dziesz na 1 miejscu!!! Wi臋c dostaniesz: 15 625 z艂otych!!! (3125 x5z艂). PAMI臉TAJ: Wwy聹lij tylko 5z艂 na konto numer 1, po czym skasuj je wpisuj拧c swoje konto na sam d贸艂 listy automatycznie przesun拧 si臋 wszyscy o oczko w g贸r臋 i przenumeruj je od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta Nie b拧d聼my zach艂anni!! Na ka偶dego przyjdzie czas w miar臋 przesuwania si臋 listy! KA呕DYzarabia, je偶eli 艂a艅cuszek b臋dzie solidnie prowadzony! NIE ZMIENIAJ FORMY LISTU ! Zach臋cam Ci臋 jeszcze raz do wzi臋cia udzia艂u w tym! wspania艂ym planie! Na pewno nie po偶a艂ujesz! Pozdrawiam! Oto obecna lista: 1. Nr konta: 15 1090 1069 0000 0001 0672 3704 2. nr konta 12 1050 1487 1000 0023 2237 4717 3. Nr konta: 35 1020 1332 0000 1102 0236 3406 4. Nr konta: 20 1140 2004 0000 3102 5630 2084 5. Nr konta: 87 1240 1848 1111 0010 1467 1073 Koniec tre聹ci tego listu. pozdro olla

Udost臋pnij ten post

Ostatnio dosta艂am list od nieznajomej osoby (tre聹膰 listu przedstawiam poni偶ej), kt贸ra to opisuje system pozwalaj拧cy w ci拧gu 30 dni zarobi膰 15 000 z艂. Po jego trzykrotnym przeczytaniu i dok艂adnym przeanalizowaniu dosz艂am do wniosku, 偶e ten system mia艂by sens, gdyby ka偶dy podchodzi艂 do niego uczciwie. Postanowi艂am jednak zainwestowa膰 w ten system 5 z艂. Daj臋 r贸wnie偶 Tobie szans臋 zapoznania si臋 z tym listem, pewnie staniesz przed takim samym dylematem co ja. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Powodzenia i mi艂ego czytania! Przedstawiam tre聹膰 listu, kt贸ry zosta艂 do mnie przes艂any: Witaj, Ju偶 na wst臋pie chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e przeczytanie tego maila zajmie ok. 5 min Twojego czasu, wi臋c je聹li nie masz tyle - przeczytaj go p贸聼niej :) My聹le, 偶e warto ! A wi臋c zaczynajmy nasze wsp贸lne 5 minut: Ka偶dy z nas potrzebuje pieni臋dzy. Nawet je聹li pracujesz i dobrze zarabiasz, to i tak ci臋偶ko zaspokoi膰 wszystkie potrzeby. Domy聹lam si臋, 偶e natkn拧艂e聹 si臋 na wiele podobnych maili, powszechnie uwa偶anych za SPAM, tym razem jest inaczej i GWARANTUJE Ci, 偶e jednak ten mail powa偶nie Ci臋 zainteresuje. Zr贸bmy to, co w opisie a gwarantuj臋, 偶e zarobisz kilka tysi臋cy nic nie ryzykuj拧c. Przejd聼my do rzeczy: Po pierwsze nie za nic, bo wk艂ad wynosi 5 z艂 po drugie potrzebujesz troszk臋 pracy dos艂ownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzi聹 albo jutro). Mo偶na zarobi膰 naprawd臋 艂adne pieni拧偶ki nie wychodz拧c z domu! Gdy opowiedzia艂em o tym kolegom, wy聹miali mnie. A jednak wzi拧艂em w tym planie udzia艂. Moi znajomi wyci拧gn臋li si臋 jak zobaczyli moje konto, a m贸wi艂em od razu wejd聼cie w to, wiadomo nawet znajomi czasami s拧 nie ufni. Hehe, teraz si臋 z tego 聹miej臋. Jak sobie przypomn臋 ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z reszt拧 mnie te偶 g臋ba opad艂a jak zobaczy艂em konto! A moje konto wci拧偶 ros艂o i dalej ro聹nie! Nawet teraz jak to pisz臋, dziwi mnie ile os贸b musi ci臋偶ko pracowa膰 by utrzyma膰 dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Wczytuj拧c si臋 w ten tekst zauwa偶ysz ze trzeba wp艂aci膰 5 z艂, mo偶na pomy聹le膰: A to ja b臋d臋 sprytniejszy, i nie wp艂ac臋 tych 5 z艂, zrobi臋 jak mi karz拧 - ale po co p艂aci膰?" - jasne... Ale pomy聹l, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie te偶 tak pomy聹l拧 - a w贸wczas TOBIE nie b臋dzie do 聹miechu :) My聹le wi臋c, 偶e to w interesie ka偶dego zainwestowa膰 t臋 聞pi拧tke聰, przecie偶 to naprawd臋 nie s拧 du偶e pieni拧dze 聳 jedno piwo, czy p贸艂 paczki fajek聟 Raz mo偶na sobie odm贸wi膰 i spr贸bowa膰 jako聹 w m拧dry spos贸b zagospodarowa膰 t臋 聞pi拧tke聰. Na czym to wszystko polega: Nie potrzebujesz niczego sprzedawa膰! Nie potrzebujesz rozmawia膰 o tym z przyjaci贸艂mi, rodzin拧 lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, je聹li jeste聹 nie聹mia艂y(a) to problem masz z g艂owy - bo nie musisz mie膰 bezpo聹redniego kontaktu z drugim cz艂owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r臋k臋 na pulsie mo偶e osi拧gn拧膰 sukces i wzbogaci膰 si臋 o kilkadziesi拧t tysi臋cy z艂otych. Je聹li wierzysz, 偶e ka偶dy maswoje pi臋膰 minut to po prostu zr贸b krok po kroku tak jak jest to napisane poni偶ej! To Twoja szansa na zmian臋 Twojej przysz艂o聹ci!To jest NAJTA艃SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni臋dzy przez Internet w tak KR脫TKIM czasie. OK to zaczynamy, bo si臋 rozgada艂em. Ten program dzia艂a i niewa偶ne z jakiego kraju jeste聹 albo w jakim przebywasz. NIE wa偶ne ile masz lat. I na dodatek NIE b臋dziesz potrzebowa艂 specjalnej wiedzy lub talentu. NIE b臋dziesz przegl拧da艂 stron internetowych, NIE b臋dziesz nigdzie dzwoni艂, klika艂, lub SPAMowa艂, NIE b臋dziesz tak偶e p艂aci艂 za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mo偶liwo聹ci拧 obs艂ugi przez Internet, ale niekoniecznie), - Oko艂o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! KROK1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, 偶eby zarobi膰 musisz co聹 od siebie da膰! Wi臋c pierwsze co musisz zrobi膰 to zainwestowa膰 TYLKO 5 Z艁. Jak m贸wi Robert T. Kiyosak 聳 tw贸rca tego pomys艂u, najbogatszy inwestor na 聹wiecie, kt贸ry w dodatku nie ma pracy - "je聹li nic nie zainwestujesz - nic wi臋kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabia膰 z powi臋kszaj拧c拧 si臋 rzesz拧 ludzi! Tak wi臋c, przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj拧ce si臋 poni偶ej konto bankowe, nazw臋 odbiorcy wpisz: XXX a jako Tytu艂 wpisz: " pieni拧dze z sieci ". CHC臉, 呕EBY聦 WIEDZIA艁, 呕E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd臋 proste!!! Gdy przelejesz 5z艂 na pierwsze konto z poni偶szej listy, to mo偶esz ju偶 si臋 szeroko u聹miechn拧膰:) Nie wiem czy wiesz, ale ju偶 czerpiesz z tego programu wielkie korzy聹ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. OBECN慕 LISTE KONT ZNAJDZIESZ NA SAMYM DOLE LISTU!!! PAMI臉TAJ! Wp艂a膰 5 z艂 na konto nr.1 i jako nazw臋 odbiorcy wpisz "xxx" (ze wzgl臋du na ochron臋 danych, a je偶eli dobrze przepiszesz numer konta to pieni拧dze i tak dojd拧). KROK2 P贸聼niej konto nr.1 skasuj , a na sam d贸艂 dopisz SWOJE KONTO w ten spos贸b b臋dzie zn贸w 5 kont, a ka偶dy przesunie si臋 o jedno oczko w g贸r臋, przenumeruj je na koniec od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWA呕 SAM NA TYM STRACISZ. NIE B慕DZ ZACH艁ANNY!!! Robisz to wszystko po to by wys艂a膰 ten ca艂y tekst ponownie (korzystaj拧c z twojej ksi拧偶ki mailowej albo reklamowa膰 na swojej stronie www - tak jak ja zrobi艂em) do np. 40 os贸b (zapami臋taj, 偶e 40 os贸b to dobra liczba do wzbogacenia si臋, ale mo偶esz zareklamowa膰 to w darmowy spos贸b w Internecie przez co wi臋cej ludzi to zobaczy i mo偶esz wi臋cej zarobi膰!!! Je聹li powiedzmy wpiszecie si臋 na pierwsze miejsce to oczywi聹cie wp艂aci kto聹 pieni拧dze od razu, ale ile os贸b nak艂onisz? 10? 20? 50? I TO TYLE 聳 oni Ci臋 wykasuj拧 z pierwszego miejsca listy i koniec;/ Natomiast je聹li post拧pisz tak jak napisa艂em w powy偶szej instrukcji, b臋dziesz figurowa艂 na li聹cie przez d艂ugi d艂ugi d艂ugi czas. Dlatego te偶 rozsy艂aj tego maila, jego tre聹膰 do swoich znajomych, oni z kolei wy聹l拧 go do swoich znajomych itd., tym sposobem, szybko i cz臋sto znajdziesz si臋 na pierwszym miejscu u bardzo wielu os贸b. TO NIE JEST, 呕ADNA 聞PODPUCHA聰, TO NIE 呕ART, TO CZYSTA LOGIKA! Troszk臋 matematyki dla niedowark贸w: Kiedy wy聹lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t臋 stron臋 w inny spos贸b, b臋dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi膰 powa偶ne pieni拧dze! 呕aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni臋dzy z r贸偶nych powod贸w, kt贸re wyt艂umacz臋 poni偶ej. Jak d艂ugo b臋dziesz wysy艂a膰 t臋 wiadomo聹膰 do ludzi, kt贸rzy b臋d拧 zainteresowani programem, mo偶esz spodziewa膰 si臋, 偶e 聹rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b拧d聼my bardziej pesymistyczni i dajmy na to, 偶e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy聹lesz 40 maili do r贸偶nych os贸b, mo偶esz spodziewa膰 si臋 偶e 5 z nich zrobi dok艂adnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem tw贸j numer konta przesunie si臋 na 4 pozycji. W贸wczas ju偶 b臋dzie o tym programie wiedzia艂o 200 os贸b (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli si臋 25 (12.5% z 200=25), wi臋c dalsze 1000 maili (25 x 40), podnios拧 Tw贸j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze udzieli si臋 125 os贸b (12.5% z 1000=125), wi臋c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li聹cie. A z tych 5 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋 625 os贸b , kt贸re si臋 udziela (12.5% z 5000=625), wi臋c kolejne 25 000 os贸b (625x40) podniesie TW脫J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ臉!!! I teraz, z 25 000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000=3125). A w tym czasie to Ty b臋dziesz na 1 miejscu!!! Wi臋c dostaniesz: 15 625 z艂otych!!! (3125 x5z艂). PAMI臉TAJ: Wwy聹lij tylko 5z艂 na konto numer 1, po czym skasuj je wpisuj拧c swoje konto na sam d贸艂 listy automatycznie przesun拧 si臋 wszyscy o oczko w g贸r臋 i przenumeruj je od g贸ry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie si臋 tak 偶e pod nr 5 jest tw贸j nr konta Nie b拧d聼my zach艂anni!! Na ka偶dego przyjdzie czas w miar臋 przesuwania si臋 listy! KA呕DYzarabia, je偶eli 艂a艅cuszek b臋dzie solidnie prowadzony! NIE ZMIENIAJ FORMY LISTU ! Zach臋cam Ci臋 jeszcze raz do wzi臋cia udzia艂u w tym! wspania艂ym planie! Na pewno nie po偶a艂ujesz! Pozdrawiam! Oto obecna lista: 1. Nr konta: 15 1090 1069 0000 0001 0672 3704 2. nr konta 12 1050 1487 1000 0023 2237 4717 3. Nr konta: 35 1020 1332 0000 1102 0236 3406 4. Nr konta: 20 1140 2004 0000 3102 5630 2084 5. Nr konta: 87 1240 1848 1111 0010 1467 1073 Koniec tre聹ci tego listu. pozdro olla

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

A to jeszcze inna bardziej pewna opcja. 艢wietna akcja w kt贸rej sama bior臋 udzia艂. Jest to konkurs, ale inny ni偶 to co mo偶na by艂o spotka膰 do tej pory, bo nie ma 偶adnego losowania, 偶eby zdoby膰 nagrody. Gdy tylko zbierzesz odpowiedni膮 ilo艣膰 punkt贸w, nagrody s膮 gwarantowane. Zdobycie kilku punkt贸w, za kt贸re mo偶na otrzyma膰 fajn膮 nagrod臋 nie jest 偶adnym problemem. Wejd藕 na stron臋 http://www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/43132/product/5 i poczytaj sobie szczeg贸艂y. Mo偶e b臋dziesz si臋 chcia艂 zarejestrowa膰 i akcja spodoba Ci si臋 tak jak mi. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jovii
Witajcie, Zapraszam do pracy w Oriflame. Mo偶na tylko zyska膰. Niezale偶nie od wykszta艂cenia, miejsca zamieszkania, do艣wiadczenia. Praca jest prosta i przyjemna. Polega na pokazywaniu katalogu znajomym i zbieraniu od nich zam贸wie艅. Na ka偶dym sprzedanym produkcie zarabiasz 30%. Dodatkowo kupujesz tanio kosmetyki dla siebie i najbli偶szych. W ORIFLAME CZEKAJ膭 NA CIEBIE: 10 pr贸bek krem贸w za - 1z艂 10 pr贸bek w贸d toaletowych za – 1z艂 Jeden z trzech kosmetyk贸w do wyboru warto艣ci ok. 100z艂 (w programie lojalno艣ciowym za - 1z艂) ODE MNIE OTRZYMASZ: Aktualny katalog Aktualny cennik Pomoc w stawianiu pierwszych krok贸w i sta艂y kontakt. A to wszystko bez skomplikowanych um贸w oraz bez jakiegokolwiek przymusu. Z Oriflame mo偶esz tylko zyska膰. Je偶eli jeste艣 zainteresowana zapraszam Ci臋 na moj膮 stron臋: www.jowita.mojeori.pl Tam mo偶esz pobra膰 darmowe Vademecum, z kt贸rego dowiesz si臋 wszystkiego. Pozdrawiam Jowita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jovii
Witajcie, Zapraszam do pracy w Oriflame. Mo偶na tylko zyska膰. Niezale偶nie od wykszta艂cenia, miejsca zamieszkania, do艣wiadczenia. Praca jest prosta i przyjemna. Polega na pokazywaniu katalogu znajomym i zbieraniu od nich zam贸wie艅. Na ka偶dym sprzedanym produkcie zarabiasz 30%. Dodatkowo kupujesz tanio kosmetyki dla siebie i najbli偶szych. W ORIFLAME CZEKAJ膭 NA CIEBIE: 10 pr贸bek krem贸w za - 1z艂 10 pr贸bek w贸d toaletowych za – 1z艂 Jeden z trzech kosmetyk贸w do wyboru warto艣ci ok. 100z艂 (w programie lojalno艣ciowym za - 1z艂) ODE MNIE OTRZYMASZ: Aktualny katalog Aktualny cennik Pomoc w stawianiu pierwszych krok贸w i sta艂y kontakt. A to wszystko bez skomplikowanych um贸w oraz bez jakiegokolwiek przymusu. Z Oriflame mo偶esz tylko zyska膰. Je偶eli jeste艣 zainteresowana zapraszam Ci臋 na moj膮 stron臋: www.jowita.mojeori.pl Tam mo偶esz pobra膰 darmowe Vademecum, z kt贸rego dowiesz si臋 wszystkiego. Pozdrawiam Jowita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika nagrodanabank
Phttp://www.nagrodana bank.pl/linkform/generate/partner/52963/product/5 wejd偶 i zobacz. Czekaj膮 niesamowite nagrody za spedzenie kilku minut dziennie przy komputerze :) Naprawde warto! Nagrody takie jak psp2 czy iPhon 8 GB i inne :) Prosze zaj偶yj chocia偶. Dla ciebie to nic nie znaczy a ja na tym korzystam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=patryk55599 http://www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=patryk5599 http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=patryk5599 http://centrumbiznesu.com/pages/index.php?refid=patryk5599 Ka偶da zarejestrowana osoba z tego zaproszenia osoba otrzyma 100 punkt贸w! http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=6db1914c3fa3477f9cd3c0f0e590ae69 Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 25 z艂 warto艣膰 punktowa: 2 700 pkt. Zestaw do gry w darta z tarcz膮 warto艣膰 punktowa: 3 468 pkt. Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 50 z艂 warto艣膰 punktowa: 5 200 pkt. Zestaw do gry w badmintona warto艣膰 punktowa: 5 520 pkt. Dr膮偶ek do podci膮gania warto艣膰 punktowa: 5 699 pkt. Torba do notebooka warto艣膰 punktowa: 7 368 pkt. Pendrive Kingston 8 gb warto艣膰 punktowa: 9 060 pkt. Zegarek Emilliano dla kobiet warto艣膰 punktowa: 9 360 pkt. Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 100 z艂 warto艣膰 punktowa: 10 000 pkt. MP4 Multimedia Player warto艣膰 punktowa: 10 500 pkt. Telefon Nokia2630 warto艣膰 punktowa: 29 400 pkt. Masa偶er do st贸p warto艣膰 punktowa: 29 640 pkt. Drukarka laserowa warto艣膰 punktowa: 32 640 pkt. Mp4 firmy Pentagram warto艣膰 punktowa: 38 280 pkt. Playstation portable (PSP) warto艣膰 punktowa: 78 000 pkt. Playstation 3 warto艣膰 punktowa: 170 400 pkt. Notebook Samsung warto艣膰 punktowa: 256 440 pkt. Telewizor LCD firmy Samsung warto艣膰 punktowa: 295 320 pkt. Skuter warto艣膰 punktowa: 362 400 pkt. I WIELE INNYCH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=patryk55599 http://www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=patryk5599 http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=patryk5599 http://centrumbiznesu.com/pages/index.php?refid=patryk5599 Ka偶da zarejestrowana osoba z tego zaproszenia osoba otrzyma 100 punkt贸w! http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=6db1914c3fa3477f9cd3c0f0e590ae69 Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 25 z艂 warto艣膰 punktowa: 2 700 pkt. Zestaw do gry w darta z tarcz膮 warto艣膰 punktowa: 3 468 pkt. Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 50 z艂 warto艣膰 punktowa: 5 200 pkt. Zestaw do gry w badmintona warto艣膰 punktowa: 5 520 pkt. Dr膮偶ek do podci膮gania warto艣膰 punktowa: 5 699 pkt. Torba do notebooka warto艣膰 punktowa: 7 368 pkt. Pendrive Kingston 8 gb warto艣膰 punktowa: 9 060 pkt. Zegarek Emilliano dla kobiet warto艣膰 punktowa: 9 360 pkt. Do艂adowanie telefonu o warto艣ci: 100 z艂 warto艣膰 punktowa: 10 000 pkt. MP4 Multimedia Player warto艣膰 punktowa: 10 500 pkt. Telefon Nokia2630 warto艣膰 punktowa: 29 400 pkt. Masa偶er do st贸p warto艣膰 punktowa: 29 640 pkt. Drukarka laserowa warto艣膰 punktowa: 32 640 pkt. Mp4 firmy Pentagram warto艣膰 punktowa: 38 280 pkt. Playstation portable (PSP) warto艣膰 punktowa: 78 000 pkt. Playstation 3 warto艣膰 punktowa: 170 400 pkt. Notebook Samsung warto艣膰 punktowa: 256 440 pkt. Telewizor LCD firmy Samsung warto艣膰 punktowa: 295 320 pkt. Skuter warto艣膰 punktowa: 362 400 pkt. I WIELE INNYCH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk5599

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarbeczek90
WITAM, POSZUKUJ臉 OS脫B DO SPRZEDA呕Y KOSMETYK脫W FIRMY FM GROUP. ZE SPRZEDA呕Y MO呕NA UZYSKA膯 NAWET 40% MAR呕Y. JEST TO BEZSTRESOWA PRACA. MO呕ESZ TO TRAKTOWA膯 JAKO DODATKOWE ZAJ臉CIE. POKAZUJESZ KATALOG FIRMY FM GROUP ZNAJOMYM I NAMAWIASZ ICH NA PERFUMY. PERFUMY NIE S膭 呕ADNYM BADZIEWIEM, MAJ膭 艢LICZNE ZAPACHY I D艁UGO SI臉 UTRZYMUJ膭. MAMY TE呕 W NASZEJ OFERCIE ODPOWIEDNIKI ZNANYCH MAREK. Z KA呕DEGO SPRZEDANEGO FLAKONIKA MASZ OD 10 DO 16 Z艁 ZAROBKU. POMY艢L SPRZEDAJ膭C MINIMUM 10 FLAKON脫W MIESI臉CZNIE PERFUM MASZ OD 100 DO 160 Z艁 ZAROBKU NIC PRAKTYCZNIE NIE ROBI膭C. PONADTO MO呕ESZ SI臉 UBIEGA膯 O MERCEDESA(A PONADTO MO呕ESZ OTRZYMA膯 PROWIZJ臉 OD FIRMY FM), JE艢LI ZBIERZESZ ODPOWIEDNI膭 ILO艢膯 PUNKT脫W. OTO WARUNKI: 1. ZAKUPIENIE STARTERA Z PR脫BKAMI PERFUM,DZI臉KI CZEMU OTRZYMASZ KOD DOST臉PU, KT脫RY POZWOLI CI NA ZAMAWIANIE PERFUM PRZEZ INTERNET. 2. PODPISANIE UMOWY DYSTRYBUTORSKIEJ. (W KA呕DEJ CHWILI MO呕ESZ ZREZYGNOWA膯) Pozdrawiam serdecznie. PRZEDSTAWICIELKA FIRMY FM GROUP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blaik
Chodze do gimnazjum i szukam juz pracy na wakacje chce komus pomaga膰 na gospodarce czy kto艣 nie s艂ysza艂 o takiej pracy za ma艂膮 sumke.Prosze piscie na moje gg 9935759

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek69
POLECAM! JA TU ZARABIAM! Kliknij dziennie 10 link贸w po 3 punkty = 30 pkt 25 Twoich poleconych tez kliknie 25*30*20% = 300 pkt 50 ich poleconych te偶 kliknie 50*30*10% = 150 pkt Po 1 dniu masz 480 pkt! Minimum wyp艂aty to tylko 3333 punkt贸w, a wi臋c po 7 dniach masz wyp艂at臋! http://www.abcreklamy.net/pages/index.php?refid=czesiek69

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qubek4
Pr贸bowa艂em ju偶 r贸偶nych sposob贸w na zarabianie przez internet! Jedynym trafionym i wyp艂acalnym jest ten program! Nie trzeba siedzie膰 i ogl膮da膰 reklam, klika膰 aby zarobi膰 kilka groszy! Zreszt膮 sami sprawd藕cie! Wszystko jest opisane na tym blogu! http://terazchomikuj.blogspot.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lockerz.com-zaproszenia
Chcesz zdoby膰 atrakcyjne nagrody nie wychodz膮c z domu? Wystarczy po艣wi臋ci膰 p贸艂 minuty dziennie by w nawet 3 miesi膮ce zdoby膰 nagrody takie jak Ipod touch, czy PSP. Serwis lockerz.com jest ca艂kowicie bezp艂atny i bezpieczny. Je艣li nie ma 偶adnego ryzyka warto sprawdzi膰! Atrakcyjne nagrody ju偶 na ciebie czekaj膮. By otrzyma膰 zaproszenie wy艣lij mi sw贸j e-mail na nr gg 400845

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika Gda艅sk
Cze艣膰 Jestem Monika . W lutym ko艅cze 16lat szukam pracy na weekendy w Gda艅sku moniia_lolik90@wp.pl

Udost臋pnij ten post