Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi P

Pozycja od tyłu

Polecane posty

Gość Gabi P

Czy to normalne, że podczas pozycji od tyłu jak partner jest we mnie, to mi uciska silnie na pęcherz moczowy i mi się po prostu chce do ubikacji. Jak sprawić, żeby ta pozycja była bardziej przyjemna? Jakie są techniki uprawiania seksu od tyłu?

Gość Jak ją przekonać
A jaka pozycja od tyłu? Bo pozycji od tyłu jest sporo :) I mają ze sobą tylko tyle wspólnego, że są od tyłu ;)

Gość Gabi P
no jak normalnie wpycha mi waz ogrodowy i odkreca wode

Gość gość
Ja tak mam, ide sie wtedy spuścić z kija i wracam z powrotem :classic_cool:A serio, nie wiem czemu tak jest....cholernie to denerwuje, nie?:o

a ja lubię mnie lekko uciska ;) zalezy jak kto odczuwa :)

Gość znaczy lubisz
jak cie siury uciskaja ? :o

Gość a to feler westchnal seler
tak strasznie mi sie dzisiaj chce .... kochac :( chyba wybuchne a maz juz jest zadreczony bo od kilku dni ja ciagle jestem niezaspokojona 😭

Gość gość
Sluchajcie, a co robicie jak sie Wam w trakcie seksu siku zachce? Bo ja tak czasem mam i jakbym nic z tym nie zrobiła, to bym sie tak wsciekla, że z doznań nici by były...no o ile bym sie nie zlała w łóżko.Ja wychodze wtedy na moment do lazienki...czy to tragicznie chamskie? W skali 0-10 poprosze:o

ja zawsze przed musze/musiałam się wysikać :P więc w trakcie to jakoś nie wiem... dziwnie :-o to tak jak... super ekstaza, podniecenie i \"poczekaj gume założe\" nienawidzę!! :) całe podniecenie opada... może dlatego guma działa mi na nerwy! :-o :D

wychodzenie do lazienki podczas ..aktu nie jest chamskie , lepiej sie zlac w lozko ?a co jesli partnera nie pociaga pissing ? lepiej sie spalac ze wstydu na kazde wspomnienie zoltej , mokrej mapy na przescieradle ? ja tez wychodze do kibelka podczas i jakos zyje a maz nie narzeka bo jemu tez sie czasami zdarzy wyjsc do toalety

troche to moze zdeprymowac goscia i wybic z ekstazy ale co masz zrobic przeciez sie w wyro nie zlejesz ! jak mu opadnie w miedzyczasie to pociagniesz z druta i dalej jazda ;-) on tez czlowiek tez mu sie moze przydazyc ...... ja Cie rozgrzeszam :D

Gość gość
Heh, myślalam, że zostane bardziej zjechana:D Kurcze, ale strasznie slaby pecherz chyba mam, bo ja moge i przed i w trakcie i po....generalnie to ze 20 razy dziennie chyba latam:(A co do gum Lagi, to ja od początku tylko z gumka sie kochałam, wiec tej dekoncentracji nie odczuwam...przyzwyczajenie:)

pozdro ja mam ten sam problem , mola bym zamieszkac w lazience heheh a nie potrafie ograniczyc ilosci wody jaka wypijam , dziennie to chyba ze 4 litry plus kawa i herbata :O czuje sie jak na wiecznym kacu :O

Gość gość
Mile zaskoczona rzecz jasna:DA co do picia - to tak jak Ty Naughty, pije bez przerwy. Siedzienie przy biurku beż zadnego picia obok to w ogole nie wchodzi w gre.

nie slaby tylko maly pecherz slaby to najwyzej zwieracz miec mozna ale to nie tfuj problem , no chyba ze popuszczasz :D

moze powinnysmy sobie poszukac facetow lubiacych pissing :D zycie bylo by latwiejsze

kiedys ktos pisal ze mazury to najbardziej oddalony od niego punkt polski czy to prawda ?

Z moich doświadczeń to cipka jechana od tyłu tak specyficznie popiarduje.

Gość gość
Nie popuszczam...no dobra, pewnie i mały.A co do pissingu....wole beeeez:D

przemysluje polozenie , nic wiecej zero swinstw czy podstepu znasz mnie ...... jakis fiut mi twoj nr skasowal 😭 chyba ja sam😠