Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terri

pacjenci murem za lekarzami

Polecane posty

Gość terri

w tv a zwłaszca w publicznej mowia ze lekarskie strajki popieraja pacjenci a wy popieracie ich?? bo ja najchetniej na taka blokade jak wczoraj była w w-WIE pojechałabym walcem drogowym by zrobic z nimi porzadek wkurzaja mnie te doktorki ze hej Składali pzrysiege Hipokratesa I co ona jest warta? nic HIPOKRYCI !

tam głównie protesowały pielęgniarki pacanie I akurat to jedyna grupa zawodowa która zasługuje na podwyżki

Gość terri
to po co ją składali? Trzebabyło im zostac np adwokatem skoro leca na kase

Gość terri
taaa pielegniarki i lekarze

Gość urzdnikgupiiiiiii
CH mnie ta przysięga. Podpisali umowy ? Niech pracują. Nie podoba sięto bilecik i wypad. Lata arogancji i chamstwa w końcu się odbija na konowałach. Mój lekarz dobrze zarabia i nie narzeka, płacę abonament w pryw. przychodni.

Gość beeznadziejny.
zakuwali, ale wykłady to mieli za moje i twoje pieniądze:P

Gość terri
lekarz pracuje za darmo??hahah a ktory pokaz lekarza który maluchem jezdzi czy wiecie ze jak oni dostana podwyzke to nam podwyzsza automatycznie składke na ZUS?

Gość Pan Kazimierz
lekarzom mówię serdecznie i po staropolsku: w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć !

Gość terri
ale Jarek jest twardy nie da im pjade lekarze do betoniarek na wyspy trudno

Gość urzdnikgupiiiiiii
wolę leczącego "bambusa" jak konowała z pavulonem, kubkiem kawki pijącego od rana kawę i mającego wszystko w doopie.

Gość ja nie popieram
czemu mam niby popierac jak i tak chodze prywatnie bo panstwowo to nic od nich nie uzyskam??

Gość Pernilla Viberg
właśnie - myślicie, że Kaczka d aim pieniądze z konta mamusi? z naszych pieniędzy im da, bo niby skąd :-o

Gość terri
uczyli sie za panstwowe pieniadze i maja leczyc a nie zajmowac sie tylko łapowami i strajkami najbardziej skorumpowana grupa w kraju dosc tego wole bambusa mówiac szczerze

Gość beeznadziejny.
popieram PANA KAZIMIERZA:P

Gość urzdnikgupiiiiiii
wszyscy głupia qwo chcieli by dobrze zarabiać ! Tylko normalny człowiek rozumie że jak nie tu to tam, część lekarzy też poszła leczyć prywatnie. Ale rozumiem że nie każdy lekarz znajdzie zatrudnienie w prywatnej przychodni bo tam działają już prawa rynku i jeden z drugim ze swoją mentalnością chama i brakiem umiejętności by tam miejsca nie zagrzał.

Gość terri
wszyscy nie wyjada bo w niektórych jeszce drzemie powołanie a ci co najwiecej sie pluja to własnie najmniej robia tylko dbaja o swoje prywaty a nie o pacjentów dobrego lekarza pozna sie od razu

W polskim społeczeństwie sa miliardowe rezerwy tylko nie ma odważnego kto by je ruszył Wystaczy żeby kazdy rolnik zapłacił choć niewielka składką zdrowotną, adekwatną to majątku i juz by było kilka miliardów rocznie. W tej chwili jest tak że emeryt mający emeryturę 600 zł płaci składkę zdrowotną na rolnika który ma 100 ha ziemi i dwa kombajny To jest chore i póki się tego nie zmieni to służba zdrowa będzie kulała

Gość terri
wiesz ile zarabia lekarz? głupia cipoo

Gość do terri
inaczej bys spiewala gdybys byla lekarze,m. To ze lakzrze zarabiaja tak malo A ZARABIAJA MALO to wina rzadu a nielekarzy ,ze wybrali taki zawod.Zastanow sie kobieto o czym ty mowisz. Gdyby ludzie byli tak lapczywi na ka,e ze juz pod tym katem wybieraliby studia to bys nie miala do kogo isc z zasmarkanym nosem

Gość terri
lekasrz dyzurujacy dobe ma czas na wszystko z wyjatkiem pacjentów myslisz ze nie spotakałam lekarza na dobowym dyzurze???? wielokrotnie kiedys jeden z nich udzielał mi info o stanie zdrowia mego tescia............leżąc na kanapie MOWIE SERIO!!!!!!!!!nawet nie usiadł

Gość urzdnikgupiiiiiii
Ma prawo wypić. Tylko zazwyczaj zapisy do specjalisty są do 7, przyjmowanie do 13 a do 16 leży i czyta gazetki. A co do beretów lecących z paluszkiem to dlaczego nie domagacie się zmian ? Małej odpłatności od wizyty, oszczędności, skończcie leczyć martwe dusze, zabijać pacjentów. Oooo rolnicy nie płacą nic. Najlepiej wyjść na ulice, szantażować ludzi (bo nie z nimi podpisali umowy), blokować miasto. Straciłem wczoraj jak i inni kierowcy ok 3 godzin w korkach i litry paliwa. Wyjdzie bydło i blokuje. Co za komuny dobrze Wam było ? Prestiż był, łapówki ? Trzeba było wtedy żądać zmian, teraz się obudzili ? Zatrzymali jednego z drugim, strach w łapę brac to wychodzicie ? NIE STAĆ NAS - i tyle.

Gość terri
mam kolezanke która jest lekarzem rodzinnymi zarabia 7 000zł. mało?? nie strajkuje w moim miescie nie strajkuja

Ostatnio u lekarza a właściwie lekarki -oj przepraszam pana że tak się zajadam ale tyle dziś pacjentów i czasu brak .Proszę jak mnie pacjenci[uśmiech idiotki] tuczą-----tu pokazuje bombonierę Lindta. Cukrzyca w drodze:)

Gość do terri
Mistrz-juz nie wyolbrzymiaj z ta cukrzyca , babka miala ochoite na czekoladke :P

Gość urzdnikgupiiiiiii
A tak, wszyscy chcemy lepiej zarabiać. Tylko normalnie człowiek wykształcony wie że podwyżki w BUDŻETÓWCE biorą się z tego co wypracuje reszta społczeństwa, do tego potrzeba czasu. Wy chcecie PRZEŻREĆ wzrost pensji innych pracowników jeszcze zanim on nastąpi. Wyższych składek nie mam zamiaru płacić.

Gość terri
własnie niech blokuja sobie drogi na wsi rolnicy nie płaca złamanego grosza czemu to ma dotyczyc tylko tych którzy płaca niech jada na wioche i tam im blokady jak lepper robia

Gość no nieale korupcja
z tymi czekoladkami.zajmij sie moze prezentami jakie od uczniow dostaja nauczyciele.Taki z Ciebie mistrz cietej riposty,jak...

Pracuję w wydawnictwie medycznym więc mam kontakt z lekarzami na codzień. Spostrzezenia moje są takie 1. Jest duza dysproporcja między zarobkami lekarzy Bo inaczej zarabia ktoś kto ma włassną praktykę czy jest ordynatorem a inaczej kotś świeżo po stażu 2. Większość lekarzy zarabia znacznie powużej średniej krajowej, ale te zaróbki i tak sa małe w porównaniu do zarobków lekarzy w innych krajach Nasz kraj nigdy nie doceniał inteligencji Zawsze górnik, czy kolejarzx miał lepsze warunki życia nauczyciela czy naukowca