Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terri

pacjenci murem za lekarzami

Polecane posty

Gość Pernilla Viberg
chwila - lekarze wcale nie zarabiają aż tak mało w te bajki o pensji 1500 złotych to nie wierzcie wiadomo że mogłoby być lepiej - ale to dotyczy również innych zawodów więc czemu przy okazji lekarzy aż taki rwetes moim zdaniem większa przepaść pomiędzy zarobkami a wykonywanym zawodem mają np:policjanci

\"inaczej bys spiewala gdybys byla lekarze,m.\" - no może tak, ale nie rozumiem dlaczego mam sie solidaryzować z kazdym kto starajkuje, bo ma za mało pieniędzy: dlaczego mam się stawiac w sytuacji lekarza, pielęgniarki, nauczyciela, kolejarza, górnika i bóg wie kogo jeszcze sami wybrali swoję droge życiową, nikt im broni do głowy nie przystawiał wiedzieli jakie są realia więc dlaczego ja, wybrawszy inną drogę mam się stawiac w ich sytuacji? (żeby nie było niejasoności - byłam nauczycielką, dawno temu)

Gość terri
wzrosły płace w budownictwie i doktorków zólc zalewa ze robotnik moze tez poczuc co to kasa Emigranci tez przywoza troche sianka Jak tylko oni duzo zarabiali było ok

Gość urzdnikgupiiiiiii
"inaczej bys spiewala gdybys byla lekarze,m." Inaczej byś śpiewała jakbyś była górnikiem ! Głupi text./

Gość nietaka naiwna
ja popierałam do czasu jak moja mama trafila do szpitala z nowotworem, operacje miała mieć za dwa miesiące (sic!), a nowotwór jak sami lekarze stwierdili, był 'ogromny', miejsce sie znalazło, od razu dwa w szpitalu, operacja za parę dni, domyślcie się jak............................. dlatego ich nie popieram jak ktoś nie ma kasy, albo nie daj Boże jest starszą osoba - to mają go w dupie bład lekarski w Polsce jest nie do udowodnienia a za dyzr to mają ok 200PLN

Gość do terri
chyba jestes jakas sfrustrowana kelnerka bez wyksztalcenia,albo siedzisz na kasie,ze tak Cie to w oczy kole.We wszystkich NORMALNYCH krajach lekarz zarabia wiecej niz robol.a tu jest niestety polska

Gość do terri
ja tez moglam byc nauczycielka, ale po praktykach w szkole twierdzilam,ze gra nie warta zachodu. Taka praca a takie nedzne pieniadze. Kwestia wyboru, masz racje.

Gość terri
lekarze zarabiaj za duzo!!!!!!w stosunku do tego jak sie przykładaja kazdy tylko na łapowe liczy taka prawda Jarek wam nie da chocbyscie sie i posrac chcieli Nie lubiłam go dotąd ale teraz ma u mnie plus!!!!!!! jarek jestes twardy i tak trzymaj

Gość urzdnikgupiiiiiii
W NORMALNYM kraju glazurnik zarabia tyle ile dyrektor banku w polsce . NO I CO ? Jesteśmy z tyłu kilka lat. Porównaj może się do Etiopi to ci ulży.

Gość terri
mam prywatna działanosc (tak jak lekaarze) i jest mi ok nie strajkuje i nie zamierzam

Gość urzdnikgupiiiiiii
Głupia pipo, pisze na kafe bo płacą mi za efekty a nie za godziny. To czy będę robił do 20 czy do 16 jest bez znaczenia. A oceniać lekarzy mam zasrane prawo bo płące składki i g*wno z tego mam. Żeby tak Wam zaczęli płacić za EFEKTY.

W normalnym karju to podatki płacą wszyscy a nie tylko części obywateli

Gość urzdnikgupiiiiiii
Nie jestem urzędnikiem. To tylko nick, dziwne by było żebym rozmawiał z CIPĄ , organem... :p

Gość terri
glazurnik to tez fachowiec dlaczego ma mniej zarabiac skoro to co robi robi dobrze Ma klientów jest dobry,ma pieniadze Byle jaki lekarz nic nie umiejacy najgłosniej krzyczy o kase Ci dobrzy lekarze maja dobre kasy w prywatnej klinice moj maz miał operacje laryngologiczną z a która zapłacił w prywatnym szpitalu 5 000zł był tam tylko 2 dni za wizyte kontrolna u prof płacił po 150 zł profesor jest swietnym specem ma full pacjentów i brak mu czasu i powodów by strajkowac proste? jak drut

Gość
Uważam, że ludzie którzy maja pojęcia o temacie nie powinni się wypowiadać. Większość tutaj opinii niestety świadczy że społeczeństwo wie bardzo mało wie jak to jest naprawdę w środowisku. Są łapówkarze, temu nie można zaprzeczyć, ale są tez uczciwi lekarze i co mają cierpieć że nie są tacy \"sprytni\" ? Skoro uważacie że lekarze nie są potrzebni to ciekawe co robicie jak coś zaboli...biegusiem do lekarza. A wypowiedzi w stylu \"składali przysięgę \" są po prostu śmieszne, nie ma tam mowy że będe pracował za darmo, za to jest mowa że będe dostawał godziwe wynagrodzenie za swoja pracę.

Gość a zdychajcie wszyscy
w cholere i niech nie bedzie miał was kto leczyc.Bo bez urzedasow,roboli,kolejarzy mozna przezyc.moze wtedy cos zrozumiecie,wielce madralinscy

Gość terri
jest ubezpieczony w nfz a musiał isc prywatnie to jest normalne???

Gość biedaczka
to chory kraj nie chcieli byście utrzymywać się z pensji pielęgniarskiej żałję że jestem patriotką i nie wyjechałam z tego padłego kraju

Gość a ty terri pierwsza

Gość terri
Moi wskaz lekarza ktory nie dostaje nic za prace i leczy za darmo wskaz!!!!!!!!!!!

mnie też śmiesza te poglądy że glazurnik to też specjalista I co w związku z tym ? Wszyscy mają być galurnikami? A do lekarza to do Berlina będziemy dymali ? :)

Gość ksiondzstefan
ojoj, a bez pracowników elektrociepłowni zamarźniesz :D Walnij się w dekiel, wszyscy nie wyjadą. na miejsca tych co wyjechali znajdą się chętni. Spokojna głowa, rynek nie lubi pustki. A za takie słowa "zdychajcie" to po ryju od każdego pacjenta powinnaś dostać. Z pozdrowieniem w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć.

Gość co sie tak drzesz
terri? zdychaj pierwsza

Gość teleankieter z vyborgu
wszyscy [i tu wpisać konkretny zawód] to prostytutki w oparach lepszych fajek, w oprach wódki a jedne są lepsze, a drugie są gorsze a gorsze są tańsze a lepsze są droższe wszyscy [i tu wpisać konkretny zawód] to prostytutki w oparach lepszych fajek, w oprach wódki w jedni są lepsi, a drudzy są gorsi a gorsi są tańsi a lepsi są drożsi

Gość terri
Bywam tylko w prywatnych klinikach wiec jak gdyby nie korzystam z usług strajkujacych pseudolekarzy

Gość co sie tak drzesz
na ich miejsca przyjda "specjalisci" z afryki albo z ukrainy i zobacyzmy jak bedzie wtedy cienko piszczec

Gość terri
popieram W Y P I E P R Z A C na wyspy Zlewozmywaki czekają nikt nie bedzie za nieudacznikami płakał

Gość ksiondzstefan
Spokojna twoja głowa, mój lekarz nie strajkuje. Roztaczacie tu jakieś czarne wizje.. szantaż. Cipo, organie ;)

Rynek nie lubi pustki? Co ty pieprzysz chłopcze Jeszcze 3 lata temu mieliśmy 2 razy więcej pielęgniarek niż teraz Obecnie 1 pielęgniarka przypada na 20 pacjentów , to połowę mniej niż średnia europejska I jakos ta luka wcale się nie zapełnia Z lekarzami bedzie podobnie Juz teraz nie ma specjalistów i w niektórych szpitalach sa wakaty od wielu miesięcy Więc się nie wypowiadaj jak nie znasz sytuacji