Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terri

pacjenci murem za lekarzami

Polecane posty

Gość sama wypieprzaj terri
co za tępy babsztyl.tylko drze tą mordę.Daj zyc innym i walczyc o lepszą płace

Gość terri
organy strasza ? a my sie nie boimy kazdy kiedys zejsc musi a moze jak nie bedzie tych co podaja pavulon niektórzy zejda pozniej

Gość
a prosze cie bardzo, nie dostajesz się na rezydenturę, możesz robić specjalizację- na WOLONTARIACIE! Chcesz robić doktorat- mozna owszem, tylko że ZA DARMO, uczelnia nie daje stypendiów doktorantom. Znam lekarzy którym odmówiono kredytu, bo asystencka pensja na akademii medycznej to kilkaset złotych. Jeśli wydaję wam się że lekarze jednak mają kase, to dlatego że musza non stop dyżurować, a własne dzieci mówią im na pan, bo tak rzadko ich widzą. Nie wiecie ile zdrowia, czasu i poświęcenia wyamaga ten zawód więc skąd możecie wiedzieć ile się należy wynagrodzenia? A wiecie jaka jest średnia życia lekarza? 56 lat- z czego 3/4 zmarnuje poświęcając się za marne grosze.

Gość ksiondzstefan
wawiaku, z Wami nawet bym nie śmiał dyskutować, a tymbardziej się pieprzyć. Wy zawsze macie rację i jesteście naj.

Gość terri
walcz sobie ale nie z tymi ktorzy nie sa winni

Gość sama wypieprzaj terri
załosna jestes,z jednego przypadku robisz regulę.To rzeczaywiscie swiadczy o twojej tępocie.W zyciu bys medycyny nie skonczyła,bo jestes za głupia.Drzyj morde dalej,bo chyba tylko to potrafisz

Gość MOI MA RACJE

Gość terri
marne grosze :( o moj boze :( biedaczyska :( zaraz sie rozpłacze hehehehehe

Gość ksiondzstefan
z facetem :D

Jasne stefan to tylko śwadczy o twoim poziomie Jak nie ma argumentów to wystarczy kogoś zaatakować za pochodzenie albo miejsce zamieszkania Ciemna naród głupia naród

Gość ksiondzstefan
Dobra, dośc dyskusji. w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.m.y. na erotyczne :p :p szkoda dnia

Gość MOI MA RACJE
terri,coz za wyczerpujaca odpowiedz na argumenty Moi.Widzisz,sama jestes zalosna i chyba jakaś sfrustrowana.A moze wywlili Cie z medycyny po pierwszym semestrze?albo nie dałas rady opanowac anatomii?

Gość ksiondzstefan
wawiaku, ale o czym mam z tobą dyskutować ? Jakąś manię prześladowczą masz ? Przyjedz do mnie, zabiorę cię do mojej przychodni, luzik, brak chamstwa :D Sami lekarze stwarzają problemy,

Gość
terri mam dla ciebie radę- lecz się sama, przecież to pikuś posiąść wiedzę medyczną, będziesz maiła lepiej i taniej

Gość terri
a po co mi konczyc medycyne?aby strajkowac wyobraz sobie ze sa rozne zawody i kazdy z nich jest potrzebny akurat moimi klientami sa miedzy innymi lekarze i to własnie grupa która zostawai a u mnie w firmie najwiecej"" siana "" To w takim razie skoro tak mało zarabiaj to chyba te pieniadze kradną

średnia wieku w Polsce to 72 lata i stale się wydłuża trzymajmy się faktów a nie obiegowych teorii

Gość ksiondzstefan
widać jak brak dostępu do lekarzy przekłada się na długość życia :D

Gość terri
ja sie lecze tam gdzie pisałam stac mnie nie narzekam a lekarze sa tam naprawde sumienni i to co robia robia dobrze to co dobre musi byc drogie

Gość terri
ide teraz popracowac

Gość MOI MA RACJE
tyle ze moi przytacza fakty,a terri pierdoli od rzeczy,byle tylko drzec ten wtretny ryj

Gość MOI MA RACJE
hahahaha!!!!!ojej:ide popracowac.tylko sie nie przepracuj

Gość terri
nie srustrowana tylko wkurzona przez pseudolekarzy haris

Gość ksiondzstefan
Ale dobra skończcie. Problemem jest sposób w jaki lekarze strajkują, czego żądają i jak grożą. Każdy by chciał dużo zarabiać ale nas na to nie stać i tyle.

więc sama sobie terri zaprzecza jak lekarze chcą zarabiac to be ale sama się leczy o takich co mają duze pensje i dzielki temu sa sumienni To może inni tez by sumiennie pracowali i nie mysleli o lapówkach Może nie tylko twoi lekarze sa tacy wspaniali, może gdyby dać szanse innym to tez by byli lepszymi lekarzami?

Gość to zapewne
bardzo odpowiedzialna praca,wiec masz moje blogoslawinstwo,nieomylna terri

Gość terri
nie boj nic nie przepracuje sie ,moja praca to moja pasja szkoda ze nie moga tak powiedziec lekarze

Gość pseudolekarzy
medycyna na CMUJ jest na takim poziomie,ze bys sie zdziwila.

Gość ksiondzstefan
Dobra nikt nikogo nie przekona. Ja i kilka osób mam to w doopie bo i tak płace podwójnie. A jak ktoś popiera to niech już dziś wpłaca dodatkowo na NFZ np. 10 % swojej pensji dobrowolnie. Z rękawa nie natrzepią.

Gość nietaka naiwna
to jes nieprawda ze na AM dotkranci nie mają kasy grant promotroski to około 15tys na REKE wiem bo sama jestem doktroantką prof. który mnie miał uczył do egzaminu na medycyna brał 250 pln za godzinę, ja nie chodziłam jego dzieci były pierwszy ok na płatnej medycynie, a potem jakimś cudem dostały się na dzienne mimo kiepskich średnich korupcja w tym zawodzie zaczyny sie juz na studiach