Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terri

pacjenci murem za lekarzami

Polecane posty

Gość a terri niech wypierdala

jak to gzie sprawdziś przesledźsobie jakiekolwiek badania demograficzne albo rocznik statystyczny masz dostep do netu więc to nie będzie dla ciebie problemem Srednia wieku to 72 albo i nawet 74 lata i to fakt

Gość terri
a gzdie mam sie leczyc? tam gdzie lekarze maja pacjetów w dupie tz w panstwowym szpitalu?????

Gość beeznadziejny.
dobrze,że mój sąsiad to weterynarz....

Gość ze Ciebie maja w dupie
to sie nie dziwie.Jak zobacza takiego wstretnego babsztyla to nie ma sie co dziwic

jak masz kase to lecz sie prywatnie, szkoda nerwow no i szkoda tych naszych skladek zdrowotnych ktore w bloto idą z moej skladki moze korzysta jakis emerty, bo ja sama napewno nie

Hariss z twojej skłaki korzysta mieędzy innymi Andrzej lepper bo jako rolnik jest z niej zwolniony

Gość
no właśnie o to mi chodzi, jaka jest dysproporcja w długości życia. Terri, przecież ty byś nie strajkowała, uważasz że to niepotrzebne, sama sobie przeczysz. Widzisz jedną stronę medalu jeśli leczysz się prywatnie. Inna rzeczą jest że lekarze domagają się sie też nakładów na służbę zdrowia, czyli pieniędzy również dla was! NFZ wysysa z palca kwoty za procedury medyczne i nijak mają się do właściwych kosztów leczenia, dlatego szpitale są ciągle w długach. Inny przykład- za granicą gdy dajmy na to operacja kosztuje 50 tyś, to drugie tyle jest przeznaczone na wynagrodzenie dla zespołu, u nas lekarze operują w ramach swojej stałej 1000- złotowej pensji, więc nie dziwcie się że biora kasę na boku. Ja tego nie pochwalam i sama bym nie brała, ale szczerze mówiąc nie dziwię się...

Gość nietaka naiwna
jak tak dalej pojdzie, to dostana podwyżkę a za parę miesięcy wyjdą na ulicę znowu przecież niedawno doatali 30% - to jest dużo

problem w tym że dostali ja na papierze te podwyżki nie zostały zrealizowane i dlatego starjkują

Gość nietaka naiwna
ja jestem w służbie zdrowia i to jest nieprawda dostali te pieniadze

Gość terri
widział ktos kiedys gdzies biednego lekarza?

Gość terri
pacjenci murem za lekarzami??_jak wynika z tej dyskusji nie do konca tylko lekarze twierdza ze powinni dostac duzo duzo i wiecej Jarek wam nie da --na szczescie !:D

Gość terri sie juz napracowała
hahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha

Gość terri
a lecze sie dlatego prywtanie bo i tak i siak trzeba placic lekarzom ;albo legalnie opłate w prywatnej lecznicy albo łapowke w szpitalu panstwowym a ja łapowek nie daje proste

Gość terri
wyobraz sobie ze pracujac moge tu zagladac :P

Gość to juz nie zagladaj
bo tylko wkurwiasz ludzi

Gość taki ktoś
przeczytałam wszystko i obraz taki mi sie przedstawia. lekarze to biedni ludzie ktorzy zarabiaja grosze a inni którzy nie popieraja strajku to buraki i ciemniaki. otóz moi Państwo znam srodowisko medyczne ogólnie od srodka.moi rodzice pracuja w słuzbie zdrowia mama ponad 30 lat a tata od 10 i wniosek nasuwa mi się jeden.wszyscy pracownicy poza lekarzami zasługuja na podwyżki.lekarze pracują dużo to zobaczcie ile pracuja pozostali pracownicy.chociażby hydraulicy, elektrycy czy inny personel. zarabiają po 700-800 zł na rękę.jesli cos się zepsuje mają zrobic z niczego bo inaczej pacjenci beda umierać jak zabraknie tlenu albo swiatło wysiądzie.pieniedzy na naprawy nie ma a dyrektorzy maja pomysły żeby odpowiadali swoim majatkiem za zepsute rzeczy.tu jest problem!!!!!!!!!!!!!!!! lekarze dostaja grube pieniadze za dodatkowe dyżury innym pracownikom niekt nie płaci po 300-500 zł za dodatkowy dyżur. a jak zmęczony źle podłączy cos to bedzie odpowiadał za zycie innych swoim majtkiem i głową.za marne 700zł. tato pracuje jako personel pomocniczy tak zwany i tez go ciągle nie ma bo jest w pracy i żeby z nim porozmawiac jeżdze do pracy bo w domu go niema. nie tylko lekarze dużo pracują.tylko że oni maja pieniadze a pozostali gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ok tylko niech mi ktoś powie dlaczego nasi informatycy, inzynierowie budownictwa moga zarabiać europejskie pensje a lekarze nie Na całym świecie robol zarabia 1/4 tego co lekarz a u nas tyle samo albo i więcej To prawda że personel pomiocniczy najwięcej tyra i wiem że mają ciężka pracę. Ale tak jest wszędzie że im niższe stanowisko to mniejsza pensja i większy zapierdziel. U mnie tez najmniej pracuje dyrektor zarabiający najwięcej, a najmniejsza kasę biora sprzedawcy którzy tyrają jak woły

Gość beeznadziejny.
to ja jeszcze raz to samo:) kto zna biednego lekarza??/ kto widział w szpitalu pielęgniarkę w czepku pielęgniarskim?/(bo strajkowały w owych wszystkie--na strajk galowo a do pracy chujowo??)

Gość terri
własnie ze bede tu zagladac :D -na strajk galowo a do pracy ch*jowo??)otóz to!!!!!!!!!!!!

Gość
\"czy ktoś widział biednego lekarza?\"- terri to najbanalniejszy \"argument\" jaki można przytoczyć, widzę że nie można rozmawiać z tobą na merytoryczne tematy, tak naprawdę nie masz swojego zdania, bo to co tu gadasz to bzdury, które można wyczytać na forach. Ja też mogę powiedzieć- opierdalasz sie w pracy i za dużo ci płacą, mam prawo, przecież to bez znaczenia że nie wiem na czy polega twoja praca.

Gość beeznadziejny.
policjantów biednych znam a ich praca jest równie odpowiedzialna,dodatkowo wiąze się z dużym ryzykiem........ale znam tylko tych co nie biorą:P

Nie widziałem biedengo lekarza ale tez nie wiedziałem lekarza (poza pfofesorami i docentami) zarabiającego adekwatnie do potencjału intelektualnego jaki prezentuje i znaczenia jego zawdodu Byle informatorzyna zarabia tyle ile na zachodzie ale lekarz ma juz zapirerniczać za pół darmo

Gość beeznadziejny.
a żeby nie było to też wkuwali i to daleko od domu...

Gość beeznadziejny.
znasz pojęcie "niewykorzystany potencjał intelektualny"??? to ci co mało zarabiają:P niech tym intelektem ruszą to będa zarabiali więcej...