Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

Ustalmy na pewno jutro pod wieczór, czy 18.00 czy 19.00 dogadamy jutro.

Dobry wieczór . Chciałem złożyć oświadczenie. Jutro miałem uzgodnione spotkanie z prezydentem, ale oczywiście odwołałem. Prezydent przyznał mi rację, że nasze spotkanie ważniejsze. Do tego jeszcze te oscypki. Liczę zatem, że inni też się stawią. Wiadomo, że jutro - miejsce i dokładny czas (18.00 czy 19.00) ustalimy na topiku. Osobiście, namawiam na 18.00 - będziemy o godzinę dłużej w przemiłym towarzystwie. Może ona..30// też się wyrobi, przynajmniej będę Ją namawiał. Mając nadzieję na \"odliczenie się\" wszystkich jutro na topiku i na spotkaniu, życzę miłych snów. DO ZOBACZENIA.....

Dzień dobry wszystkim . Widzicie, dziś nawet słońce się zjawiło ... też już wie o spotkaniu.

własnie juz od wczoraj zastanawiam sie gdzie moglibysmy się spotkać aby spokojnie delektować się smakiem zakopiańskich oscypków... i nic mi nie przychodzi do głowy... a tak w ogóle: rapi, kuzwa, pasuje Wam dzisiejszy termin???

Witam Ja niestety dzisiaj odpadam. Mam dużo pracy przed jutrzejszym spotkaniem z promotorką (tak to jest, jak wszystko zostawia się na ostatnią chwilę). Pozostaje mi życzyć dobrej zabawy:)

Ja mam dziś \"urwanie głowy\", ale co 2-3 godzinki będę tu zaglądał. Ona..30// pewnie teraz odsypia podróż i oczekuje od nas sms-a - o której i gdzie ? Jeśli nie ma propozycji- gdzie, to może zostać Manufaktura lub np Park Julianowski przy estradzie a piwo ze sklepu.

Ten park zabrzmiał może trochę prowincjonalnie, bo zapomniałem, że dziś nie niedziela i nie ma tem żadnych występów. Może Wesołe Miasteczko - jeżeli jeszcze istnieje.

witam chetnie sie spotkam, ale nie wiem czy dzisiaj dam rade... okaze sie dopiero popoludniu. Jak przyjade (raczej nie wczesniej niz o 19) to tym razem piwa sie nie napije bo bede samochodem. No chyba ze porzuce samochod na miescie i wroce autobusem :)) Musze spadac, odezwe sie pozniej za jakies 3godz

Kochani - ustalam dziś o 19.00 w tym samym miejscu co ostatnio. Może jest to mało atrakcyjnie, lecz z dnia na dzień ciężko jest nam się zmówić. Następnym razem - zorganizujemy coś bardziej interesującego.

Witam wszystkich. Jestem dziś tu pierwszy, zatem mnie przypadł zaszczyt krótkiej relacji z wczorajszego spotkania klubowego. Z matematyczną precyzją, postaram się wypunktować co w/g mnie było najważniejsze. (1) Oscypki były pierwsza klasa, niestety już ich nie ma. (2) Kolejny cud, z kasy klubowej nie ubyło ani złotówki. (3) !!! W przyszły czwartek - po południu, odbędą się ..... Pierwsze Klubowe Mistrzostwa w Bilard. Nic nie szkodzi, że niektórzy z nas nigdy jeszcze nie grali w bilard - przecież chodzi o zabawę. Zapraszamy wszystkich klubowiczów i tych, którzy mają ochotę do nas dołączyć. Wpisowe - 0 zł. (słownie - zero złotych). Jedyny koszt, to zapłata za wynajęcie stołu - co będzie stanowiło ok. 10 zł. od osoby za 3-4 godziny zabawy. UWAGA !!! Będą nagrody !!! (4) !!! Szykuje się pierwsza całodniowa impreza !!!!! Ponieważ, należy wpierw podjąć pewne organizacyjne czynności związane z nią, dziś możemy podać tylko termin..... ........................... 15.08.2007 r................. .... ( od razu zaznacz w kalendarzu). Szczegóły w późniejszym okresie. (5) Przypominam, stanowimy grupę otwartą, tzn. jeżeli ktoś lubi bardziej aktywnie spędzać czas wolny, grać i bawić się , itp......(poczytaj pierwsze wpisy tego topiku) ---- gorąco zapraszamy, nie zwlekaj - \" wejdź\" na topik i przyłącz się do nas. Wiem, że stokrotka ładniej by rozwinęła temat i opowiedziała o wczorajszym spotkaniu..... ..- naprawdę się starałem. Proszę uzupełnijcie mnie, jeżeli o czymś zapomniałem.

.... ale żeście się rozgadali.... Trochę zmodyfikuję Smolenia... \" Co jesteście tacy smutni rodacy, przecież jesteście w pracy .\" Mam dziś niedosyt intelektualny.....- żadnej zagadki ?

cześć o kuźwa drugi utworek mi się podoba - bardziej romantyczny. jak Ci poszło z promotorką...

Wiem - ale nie powiem. Na następnym spotkaniu, postaramy Ci to wynagrodzić. Nie gniewaj się, nie potowarzyszę Ci , bo teraz jest mecz w siatkówkę Polska - USA. Na razie wygrywamy.

By nikt nie mówił, że jestem nudny - kalambur ułożyłem, tym razem trudny. Należy odgadnąć KTO ostatnim tchnieniem Tor z Erbem zmieszał z Ajnsztainem, dorzucił Tytan oraz Siarki - aż dwie miarki, Lit z Neonem dodał drugą stroną, na koniec wrzucił Cer i ducha wyzionął. Życzę Wam w weekend przyjaciele, cierpliwości i pomysłów wiele. ..........................................szlemik.

Gość szlemikowa
Witajcie!Jak widac po pseudo jestem nierozerwalnie zwiazana z pomyslodawca tego topiku. Niestety nie moge aktywnie uczestniczyc w waszych spotkaniach,nad czym bardbo ubolewam,poniewaz zly los wygnal mnie do U.K. Zaluje ze mnie tam nie ma,bo to co robicie jest super. Zycze wspanialej zabawy i odlotowych pomyslow.

o kuzwa --- zastanówmy sie, kto zeżarł Twojego oscypka...hmmm....:classic_cool: szlemik --- fajny kalamburek, lubię chemię, może coś uda mi się wytrącić z tej reakcji szlemikowa -- witaj na topiku!!! Fajnie, że do nas zajrzałaś, mimo, że nieobecna ciałem, mam nadzieje, że wirtulanie będziesz częstym gościem!!

Stokrotko starałem się , otrzymanie reakcji to dopiero 1/3 sukcesu.... (hi hi)

Gość bryzolin
Bardzo cenne inicjatywy, zauważcie tylko, że wszystkie te działania to znaczy gra w karty, spotkania, wycieczki mają w rezultacie doprowadzić do realizacji odwiecznego, zakodowanego w nas instynktu do poznania osobnika płci przeciwnej, uprawiania seksu i w rezultacie do reprodukcji. To jest zgodne z prawem natury. Dlatego zachęcam do śmiałości, mówmy od razu że chodzi o seks i niech się to realizuje.