Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Najgłupszy tekst jaki usłyszeliście od swoich rodziców lub dzieci

Polecane posty

Gość buahahahahhahahaa buahahahahha
swietny tekst ktory uslyszalam od mojego chlopaka , leniucha i balaganiaza kladziemy sie do lozka, widze ze rozbiera sie z bluzy ktora nosil bo bylo chlodniej i bluza znika gdzies za nim ( tam si eonczy lozko ) wiec pytam : " gdzie ta bluza??? ! " a on: "pilnuje pantofli " :D dobreeeeeeee

Gość cdfvfgbhgnhgjnmhjm
Zawsze jak wyjezdzam z chlopakiem to slysze od taty: tylko zadnych sex-scesow..........

Gość janus
eeeeeeeeee...

noo, to ostatnio mój dziadek ostro poszedł :D była jakaś rodzinna schadzka u nas w domu, goście się powoli rozchodzą, a mój kochany dziadek wychodząc rzucił na do widzenia: No, to trzymajcie się! (pauza) Za wacki! padliśmy :D

moja babcia po słynnym występie mandaryny w sopocie: \"dopiero teraz wszyscy sie przekonali że mandaryna nie umie spiewać. Wcześniej to tylko z PLAYBOYA śpiewała to nikt sie nie zorientował\":D Mama na działce kazała mi pozbierać i powyrzucać mega zgniłe jabłka. ja mówię \"fuj mamo, to obrzydliwe!!\" mama : \"co ty gadasz...nie takie rzeczy w ręku trzymałaś\":D

Kiedyś mój ś.p. dziadek oglądał telewizje, a babcia wyciągała coś z szafy i pyta sie go \"Zasłaniam ??\" a dziadek \"Stanie z tą grubą dupą przed telewizorem i jeszcze sie pyta czy zasłania...\"

Gość Babysitterka z Reichu
Pracuję sobie jako babysitter dwójki cygańskich chłopców w Reichu u takich Romów jednych bogatych, to najmłodszy z nich ma 10 latek a już do seksu ciągnie jak królika... jak go ostatnio myłam to mi zaczoł biadolić że to on juz bardzo chciałby być dorosły. apytowuje go więc czemu chciałby dorosnąć, bo to przeciez żadna frajda pracować od skowronka do żabki albo do woja iść, a on do mnie: "....no bo jak będę juz duży to będę mógł mówić wybzykać w obie dziurki" Normalnie szok!!!

Gość Sally-S
Fajny temacik ,poplakalam sie . *Moja babcia dawno temu do sasiadki : pani Janiakowa ,wnuczka mnie podwiezie swoim Misiu -bisiu /Mitsubishi/ do koscila , to moze sie pani tez zabierze ? *Ta sama babcia do mnie : ale sobie ladne dzimsy/jeansy/ kupilas. *Ta sama babcia i moja mama -tez kumata haha Pokazuje babci zdjecia z emaila od kuzynki . Prawnuki swoje oglada i sie nie moze nadziwic ,ze tak mozna. Tlumacze wiec ,ze mozna i ze to jakby list na poczte niosla tylko o wiele szybciej. Babcia : a te zdjecia tak bez koperty ? Ja: tak ,babciu bo to tylko zobaczy ta osoba do ktorej jest zaadresowane . Ty tez mozesz miec swoj adres emailowy . Na przyklad zofia "malpa"....... Mama :ty ,ty no jak ty do babci ,od malpow to sobie mozesz swoje kolezanki w biurze wyzywac. * moja corka w zoo ,miala 5 lat ,ogladamy szopy pracze a ona "patrz jakie fajne dwie szopy". Rodzinna nasiadowa ,moj tata -pan kolo 60 . Jakis temat seksu poruszyli i ja dla smiechu mowie "tatus , to ty jeszcze mozesz ?" Tata : jeszcze moglbym ci wytryskiem wybic oczy. Jezzzzzzu ,12 lat po slubie jestem a buraka zalapalam.

Gość koty i psy
up

Gość Mystic Moon
Mój młodszy brat Piernąłem na ręcznik

Gość dgdfgsx
uppppppppppppp

Gość loluśś
Jak byłam mała to nie mówiłam np... Keczup tylko kepucz Malarz - kredkarz Parasol - Palaska Helikopter - Telihiptor łańcuch - jajcuch długopis - długipysk.... a moja kuzyna zamiast legginsy mówiła regipsy xD

Gość PaulaPaula
okres pierwszych moich randek z obecnym chlopakiem. wyjechalam na tydzien. ON w koncu dzwoni. ja:ale fajnie ze dzwonisz, stesknilam sie. on:ciesze sie :D tydzien temu z tym samy facetem tj z moim chlopakiem. lezymy on cos sie tak dobiera do mnie, ja nie w humorze, odsuwam sie..on ze smutkiem w glosie "nie dla psa kielbasa..:(":P

Ja z moją matką o seksie nigdy nie gadałam, ale opowiadała mi kiedyś co walnęłam na spacerze z babcią jak miałam 5 lat: Babcia: Patrz niunia jaki ślicny ptasek na gałązce siedzi, atitititi Ja: Chodź babka, nie podniecaj się tak

Gość hgvgvj
uppppppppppppppppppppp

Gość dziweczka z laseczka
Mój tata mocował choinke w stojaku na Boże narodzenie , ja z moim miśkiem na kanapie , matka z ciotką przy stole rozmawiają i nagle słychac z pokoju w którym był tata z choinką: - 'Stój kurwo bo ci przyjebie!' Wszyscy w szoku a tata zadowolony wychodzi z pokoju: -'No to co , ubieramy? Myślałam że padne ;D:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość kordyt
narzekam kiedyś na ból głowy, a moja matka szarpnęła laptopa tak mocno, że wyrwała kable, przyłożyła mi monitor do głowy i powagą mówi: daj ci zrobię tomografię :o pierwsza rozmowa o seksie: córcia, ty wiesz, że pszczółka maja to wymysł wodeckiego i ona wcale cię nie zapyli? miałam 22 lata, a ona była tym wywodem tak przejęta, że wyplułam sok na podłogę i jeszcze dostałam opierdol, że jestem niepoważna :P