Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Najgłupszy tekst jaki usłyszeliście od swoich rodziców lub dzieci

Polecane posty

Gość smutna bardzo
koniecznie :)

Gość lhkffm
babcia mojej kumpeli: jak nie bedziesz dla mnie dobra, to jak kiedys umre to cie bede straszyc. moja wlasna matka: a wy sie juz torbicie? moja wlasne matka#2, kiedy okazalo sie ze nie moge brac tabsow: to co my teraz zrobimy? jak my sobie teraz poradzimy?....

ej,piszcie dalej bo to jest zajeb*isty topik!!!ubaw do łez

Gość ljkjiohn
moj ojciec do mnie: "ty ryju paskudny" albo "babozwierz kanapowy"

moja mama ostatnio miala duzo sprzatania bo cały czas z piecyka wydoastawala sie sadza i co posprzatala to musiala na nowo.a poza tym ona duzo przeklina i zamiast powiedziec cos w stylu:ale sie napracowalam lub tym podobne powiedziala: \"ale sie najebałam,pieprzyłam sie z tym pare godzin\"

Gość olenkamalenka
Kiedyś jechałam z moją kuzynką i moim tatą w samochodzie, mój tata nie pali w samochodzie papierosów. moja kuzynka nie wiedziała o tym, otworzyła popielniczkę w samochodzie i ze zdziwieniem ( bo była czysta) powiedziała : TO WUJO GDZIE TY TRZEPIESZ :):):) Kiedyś mówię do babci ( troszkę przygłuchej) Babcia masz chłopaka? A ona na to : co? Kiełbasa?? Mam, idź sobie weź.

szkoda ze juz nikt nie pisze,niektóre teksty były naprawde warte smiechu

Gość sie usmialam
normalnie :D

Gość ggmhg
kumpela u lekarza ktory usiadl naprzeciwko niej i zaglada jej w gardlo. na tacce obok leza narzedzia laryngologiczne: wow, ale ma pan sprzet!, lekarz spojrzal miedzy swoje nogi i spalil cegle...:P

Gość ggmhg
koniec lekcji, wszyscy zaczynaja sie pakowac, a facet: chwila, moj zegarek pokazuje ze jeszcze 10 minut, a kumpela: chyba panu stanal.... cala klasa rzucila wzrok na jego rozporek:D

Gość nauczyciel fizyki
rysowal na tablicy jakis rysunek. w pewnej chwili narysowal kolo. a kolezanka wola :"jajko panu wyszlo!!!" klasa ryknela smiechem.

ej,no piszcie bo tu naprawde mozna sie usmic z niektórych tekstów

Gość martedela
aaa umarlam ze smiechu! :D:D

Gość To teraz JA23
Mój brat jak był mały miał jakieś 3 latka poszedł na spacer z mamą i ciotką... no i jak to dziecko wywrócił się. Ciotka z mamą zaczęły się śmiać(oczywiście park pełen ludzi) - a braciszek do nich tekst: "co się kurwy śmiejecie?"

Gość erwinek
madziorna19 tak głośno śmiałam się że az męża obudziłam :D :D ąwietny topik piszcie więcej!! Pozdro!!

Moja mama do bardzo niesympatycznej i niemiłej ekspedientki- nie dość, że jest pani brzydka to jeszcze niesympatyczna.

Gość -moni-
moj tata wchodzi do mojego pokoju a tam ja z moim chlopakiem (obecnie mezem):u sasiadow tez byli goscie , juz ciemno ukochany:wyprosic tez tzeba umiec (i Wyszedl)

Gość moni nie dzwoni
ze co????????napisz zdanie, zeby mozna bylo cos z tego zrozumiec, moni.

Mojej mamie zdarza sie bluzgnąć w złości, ostatnio zamiast jak to sie zwykle mówi \" Ch.. ci w d..e\" ona mowi \" a ch..a w bok \" . Strasznie mnie to smieszy.. Z kolei moja przyszła tesciowa, zawsze jak ide z facetem na jjakies wesele, lub gdy wyjzedzamy gdzies razem mowi: tylko nic tam nie zmajstrujcie heheh. Czytajac topik doszlam do wniosku ze 90 % rodizcow wstydzi sie gadac o seksie otwarcie...

Moja mama jak już miałam ok 20 lat i wychodziłam gdzieś, a ktoś w tym czasie do mnie zachodził mówiła: : Nie jej nie ma biega sobie po podwórzu, albo gdzieś sie bawi\"...SZOK, a jak wychodziłam gdzieś ze znajomymi to przed wyjściem oznajmiała mi przed wyjściem \"Julia, zrób siusiu przed wyjściem\".....kochana mama

Gość ja chcę więcej...