Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkowa7777

CO MOZE OZNACZAC TAKIE GLOSNE MIALCZENIE U KOYKI WCZESNIEJ TAK NIE ROBILA !!!

Polecane posty

Gość kotkowa7777

NIE DA SIE TERAZ WYTRZYMAC TAK WYJE nie wiem o co jej chodzi zupelnie,, moze to oznaka rui??????????????

Gość Realisttka
a najlepij to pytac koyke:P

Gość domaga się bzykania

Gość kotkowa7777
oj pisalam szybko o kotke chodzi ma ok 8-9 miesiecy

Gość Ruja jak nic
:)

Gość kotkowa7777
no co wy ale jaja a inne oznaki? bo ja nic nie widze no moze wybredna w jedzeniu a co do tego wycia to powiem wam ze normalnie jakby gadala nasladuje ptaki nie spi w nocy tylko takie dziwne dzwieki wydobywa z siebie, chyba ja nagram, wiem ze dachowce tak nie robia ona jest rosyjska kotka moze dlatego.

Gość kotkowa7777
chodzi mi o te dzwieki ze takie dziwne jak nie kot!!!!!czy sa jeszcze jakies oznaki tej rui???????????

Gość kotkowa7777
wiem ze wszystkie ale takich dzwwiekow nie daja wszystkie koty kto tylko ja uslyszy to nie wierzy ze to kot!!!! ale nie o tym mowa jakie moga byc te oznaki to miauczenie i co jeszcze????????????

Gość kotkowa7777
no co nikt nie ma kociczki? nie wiecie jakie oznaki rui

kruca,jak koty mają ruję to się drą jak opętane.Różne odgłosy wydają,łącznie z takim jakby dziecko płakało :) Kociczki mogą wyciągac się na podłodze,podnosząc przy tym ogon,mogą się turlać,itp. Zależy od kociczki,nie wszystkie tak mają. ♥♪♫

Gość pomocyyyyy
A ROBIL KTOS ZASTRZYK POWSTRZYMUJACY RUJE TAKI CO DZIALA 5 MIESIECY?BO ZASTANAWIAM SIE NAD TYM

Gość kotowa7777
no wlasnie jak z zastrzykiem?

Gość kotowa7777
bylam i powiedzial ze mozna i to jest spokuj na 5 miesiecy ale chcem wiedziec czy rzeczywiscie dziala

Gość xxxyyyzzz
Mam kotkę syberyjską, dostaje zastrzyki od ok. 4 lat. Miała identyczne objawy pierwszej rui, nie można było zasnąć przez jej koncerty. Na szczęście sąsiedzi podejrzewali kocura z naprzeciwka... Zastrzyki są skuteczne, działają ok. 4 miesięcy. Moja dostaje tylko 2 w ciągu roku, bo w zimie nie ma rui. Pozdrawiam Ciebie i futrzaka

Gość kotkowa7777
teraz ma wszystkie oznaki to jej pierwsza ruja wypina sie wyje i ma wyciek ktory odrazu zlizuje, miala ostatni w poniedzialek ostanie szczepienie i trzeba odczekac przed zastrzykiem a kiedy najlepiej dac ten zastrzyk??????? po rui?

Gość kotkowa7777
jak ona placze ta sie to powstrzymac?

Gość nie nudz
jesli to kotka rosyjska tp musisz ją wysłać na sybir:P po polsku się nie dogadacie:D

Gość kotkowa7777
jak masz cos do niej to palj sie kretynie i wypad z topiku!!!!!!kotka tak cierpi a tu zero wrazliwosci!!!!

Gość nie nudz
TY CHYBA TEŻ MASZ RUJĘ SKORO JESTEŚ TAKA NERWOWA!:P:P:D

Gość Ukialala
Rujka:))) Idz do weteryn.zapytaj czy mozesz ja jeszcze wysterylizowac,ja swojej tego nie zrobiłam ale jesli Tobie bardzo ,przeszkadza...I wiek musi byc odpowiedni(!). A co do tego kretyna to masz racje,niech sie wynosi stad!tepmy takich!Im wiecej naszych reakcji tym szybszy wypad takiego potworka z tego miejsca itp.Pozdrawiam!:)

Gość Mrrrrr......
zastrzyki - czy one szkodza? jesli tak to na co? Prosze napiszcie.

Gość kotkowa7777
zastrzyk napewno troche nie jest za dobry ale wet powiedzial ze jeden mozna zrobic starczy na 5 miesiecy a potem sterylka, powiem wam ze juz od 5 nie spie tylko miziam ja zeby nie plakala tak glosno, cos to daje odrazu jej lepiej tylko ile ja tak wytrzymam!!!!!zaraz po rui ide na zzastrzyk, i powiem wam ze dziwie sie jak ludzie to znosza !!!! to jej pierwsza ruja i ja juz wymiekam nie moge patrzec jak sie meczy!!!!

Gość mongrab
Wytrzymasz z nia ta ruje (tak jak ja :) ) i na sterylizacje. Teraz obie mamy spokoj :) Na czas rui podawalam jej tabletki, potem bylo 2 tyg przerwy i zabieg.

Gość kotkowa7777
a ile to moze trwac????????????????

Gość kotkowa7777
jejciu ucichla az chrypy dostala z tego placzu poszla teraz spac ja tez pojde zaraz!!!!!