Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne to trochę

Niedziewice są łatwiejsze od dziewic, a ich łatwość rośnie z kolejnym partnerem

Polecane posty

Gość Smutne to trochę
Mam zalety intelektualne itp. i moja wartość jest na tyle duża, że mogę sobie mam nadzieję pozwolić na kobietę, która ode mnie jest dużo bardziej cnotliwa i porządna

Kochany sam widzisz że jesteś k.. w męskim wydaniu. Tylko z k.. ci będzie do twarzy. Zresztą ty im nie dajesz szansy, tym porządnym. ;)

Gość masz pojęcie co to jest
kobiety też bywają inteligentne i posiadają mnóstwo zalet, nie są cipą obrośniętą kobietą wyobraź sobie. W czym ty jesteś lepszy od kobiet? W tym, że jesteś mężczyzną i wszystko ci wolno bo masz jakieś "zalety"?? Twój podział uwłacza godności człowieka.

skoro masz tyle zalet to dlaczego jesteś ciągle sam. a no tak pewnie napiszesz,że żadna nie jest ciebie warta i wszystkie są łatwe. zmień trochę swoje podejście bo inaczej nigdy nikogo nie znajdziesz. trochę za wysoko poprzeczke stawiasz.

Gość Smutne to trochę
Nie moja wina, że trafiam na same łatwe kobiety. Mogę się w kobiecie zakochać, ale jak za szybko mi się odda to mam ją za szmatę i nie potrafię z nią być :(

Gość Smutne to trochę
Nie wiecie, co mówicie. Ja zdałem MATURĘ. I co? Zatkało kakao? Jestem wykształconym mężczyzną i mogę sobie pozwolić na pewną ekscentryczność.

życzę ci oziębłej kobiety. Takiej, która będize wyglądała na cnotliwą i będize taką do ślubu. A potem okaże się, że jest poprostu oziębła.

Gość Smutne to trochę
Nie chce łatwej. Wolę poprzeczkę stawiać wysoko. A na brak sexu przeważnie nienarzekam

piszesz bezsensu. jak za szybko się tobie odda to masz ją za szmatę ale jak ci nie da to ja pewnie rzucisz i pójdziesz do tej co ci da bo przecież musisz zaspokoić swoje potrzeby. przeczysz sam sobie.

Jak ty możesz wymagać od kogoś czystości i bycia porządnym jeśli sam tego nie stosujesz??? komuś narzucasz wymagania Bóg wie jakie a sam deklarujesz, że im nie podlegasz? Co z ciebie za mężczyzna?

Gość Smutne to trochę
Jak już wspominałem, moja zadziwiająca anatomia i wykształcenie pozwalają mi na pewną ekscentryczność i wybrzydzanie w doborze kobiety :)

Ja rozuemime i szanuję facetów którzy się szanują, ale takich jak ty mam w głębokiej pogardzie. Ty nie szanujesz dizewictwa i czystości, ty poprostu chcesz, żeby ta twoja kobieta na ciebie zasługiwała. Bo pogardzasz kobietami i to jest żałosne

to jest krętacz a nie żaden mężczyzna. on nawet jeśli spotka porządną kobietę to i tak zrobi z niej łatwą i kółko się zamyka.

podszywaczu: ten nie-mężczyzna sam się kompromituje, nie trzeba mu pomagać

Gość Smutne to trochę
Z checią bym poczekał rok, a nawet dłużej bez sexu w imię znalezienia porządnej i nie-łatwej kobiety

zwykła sztama! to zwykły kurwiarz i cipa, nie mężczyzna.

tak? to spróbuj 3 miesiące, tak na test.

Gość Smutne to trochę
Nie moja wina, że nie chcę mieć kobiety o podobnym podejściu do sexu do mojego. Wolę te cnotliwe i porządne bo są lepsze i fajniejsze :)

Gość Smutne to trochę
Kobietę trzeba zwodzić specjalnie, bo to najlepsza metoda żeby sprawdzić czy ona się szanuje. Jeśli ulegnie, to znaczy, że łatwa dupa z niej

to nie siedz tutaj tylko idz i szukaj tych cnotliwych z których i tak po pewnym czasie nazwiesz łatwymi

wiesz co jest fajne w kobiecie? to że jest dobra, szczera, uczciwa, potrafi kochać, to że nie zdradza, że potrafi prowadzić dom, wychowywać dizeci itp. poza tym... jak pisałam, ja to wszystko szanuję, życie w czystości i czekanie ale kiedy takie deklaracje padają z ust normalnego mężczyzny dla którego te wartości są ważne także w jego życiu. Inaczej JAKIE TY MASZ PRAWO żeby tego od niej żądać?????????????!!!!!!!!!!!!

wiesz co? zmieniłam zdanie. Zyczę ci kobiety puszczalskiej na maksa zgrywającej cnotkę i przyprawiającej ci rogi

Kiedyś taki skurwysyn jak ty mój pożal się Boże narzeczony mnie skrzywdził. Wylądowałam u psychologa, moje poczucie wartości legło w gruzach i podnosi się bardzo powoli, możliwe, że jestem skrzywiona do końca życia. Nienawidzę takich jak ty. Bawiących siężyciem innych skurwieli i życzę wam jak najgorzej

Gość realnie jop twaju mac
smutne to troche, ale od walenia konia, na mozg mi padlo

zwykła :)

Gość Smutne to trochę
Mam prawo chcieć takiej kobiety. Jeśli jej nie będzie przeszkadzać moja przeszłość to w czym problem... Takie po prostu mam poczucie estetyki... Nie lubię łatwych kobiet do stałych związków... Skoro kobieta porządna jest lepsza od puszczalskiej, to dziwne by było, że wolałbym tą gorszą ;)

kurva ale ty przecież z porządnej i tak zrobisz łatwą. Posłuchaj sam siebie debilu

Gość Smutne to trochę
Jak porządna odda mi się po ponad roku to za łatwą ją nie uznam

a jak odda ci się po 11 miesiącach to co wtedy zrobisz?? zlamiesz swoje zasady?