Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne to trochę

Niedziewice są łatwiejsze od dziewic, a ich łatwość rośnie z kolejnym partnerem

Polecane posty

Gość realnie jop twaju mac
pewnie ze masz prawo, tylko, ktora by chciala takiego durnia

Gość Smutne to trochę
Nie będę mógł z nią być i nie bedę chciał. Nie zaniżę swojej ambicji

Gość masz pojęcie co to jest
zostawicie tego debila. Szkoda czasu.

Gość Smutne to trochę
I co w tym złego, że marzę o porządnej kobiecie, która ma zasady? To chyba dobrze, że mam dobry gust i nie chcę się wiązać z łatwą i puszczalską

to bardzo dobrze, tylko że ty nie jesteś jej godizen!!!!! Pierwsza część ok, ale to co robisz tym dizewczynnom, to że je sprawdzasz jest skurwysyństwem!!!! Nie rozuemiesz tego??? Ale poczekajno, to wszystko do ciebie wróci z nawiązką.

miałam coś napisać ale zrezygnowałam .nie docierają do ciebie żadne argumenty więc spadaj

Gość Smutne to trochę
Muszę mieć dowód, że kobieta jest porządna i cnotliwa. Po co mi kobieta, która po miesiąciu idzie ze mną do łóżka? Przecież ona gówno warta jest. Mam większe aspiracje niż łatwe szmaty

ot debil, to zapewne wierny sluchacz RM, z zylakami na chuuju od walenia

zwykła, miło mieć Cię u boku:)

"gówno warta"?, sam jesteś gówno wart. Przy takim podejściu skończysz naprawdę z niekochaną, oziębłą albo doprawiającą ci rogi kobietą. Ile ty masz lat?

Gość Smutne to trochę
Spotykałem się chliwo z laską, która w wieku 22 lat spała już z 8 facetami. Na co komu taka? Na żonę się taka nie nadaje. Tylko desperat by się z taką latawicą związał

moja zona poszla ze mna do lozka na 3 randce i jest moja ukochana, od 25 lat glupi nedzny skuurwysynu, nie obrazaj kobiet chuuju pojebany do granic mozliwosci

płeć męska dizeli się na: - mężczyzn - namiastki Należysz do tej drugiej grupy. Teraz nie iwem sama czy poprostu gówniarz jeszcze jeseś czy poprostu taki z ciebie cyt. chuj niedojebany

Gość czy wy nie widzicie
to prowokacja? albo ze autor juz dawno przestal pisac, a ktos sie pod niego podszywa?

Gość Smutne to trochę
Ciężko dzisiaj po prostu o prawdziwie cnotliwą kobietę ze sztywnymi zasadami

wcale nie ale ciężko o porządnego faceta ze sztywnymi zasadami. kurva, jak sobie przypomnę, że nawet sięnie całowałam, żeby móc się oddać cała ukochanemu to mnie coś trafia. Ale nic, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...

nie rozumiem zwykla

Gość Smutne to trochę
Ale to aż taki problem dla kobiety poczekać z sexem? Musi się oddawać odrazu? Bo ja jako facet nie miałbym problemu z ewentualną abstynencją

taaak? Sprawdzałeś? ROK? Sorry PONAD ROK? Bpo przecież 11 mcy to poniżej twojej granicy

Gość Smutne to trochę
Czyli jednak trudno o kobiete z klasą, która w imię wyższych wartości i wzbudzenia szacunku będzie chciała poczekać z sexem tylko troszkę dłużej :(

A czy TY jesteś tego wart?

Gość Smutne to trochę
Może nie prowadzę zbyt uporządkowanego życia seksualnego, ale w przypadku faceta ta wada (bo to wada) nie jest ażtak kłująca w oczy jak w przypadku kobiety

Gość Brumm
Kobietki! Nie ma sensu się z Nim kłócić i najeżdżać na Niego...to już taki Typ;)

Ty nie rozuemiesz co się do ciebie pisze. Jesli testujesz dizewczyny to jesteś GNóJ bo możesz komuś w ten sposób życie spieprzyć (mi tak zrobiono iwec nie biorę tego z kosmosu). Jeśli sam nie zachowujesz czystkości za wymagasz od kobiety gówra 1 partnera i bycia cnotką to jeseś HIPOKTYTA. Jeśli oceniasz kobietę tylko po tym to jesteś ZAKOMPLEKSIONY. Jeśli chcesz poczekać rok lub ponad to to powiedz. Poprostu.

A dlaczego nie jest aż tak kłująca w oczy?

Gość Smutne to trochę
Kobiety lubią doświadczonych:) Ja nie muszę wcale czekać rok, to samo wyjść z kobiety, żebym wiedział jakie ona ma zasady. Po prostu kobieta porządna jest lepsza od nieporządnej - oto cała tego filozofia

Gość Smutne to trochę
Kobiety lubią doświadczonych:) Ja nie muszę wcale czekać rok, to samo ma wyjść z kobiety, żebym wiedział jakie ona ma zasady. Po prostu kobieta porządna jest lepsza od nieporządnej - oto cała tego filozofia

Nie wszystkie kobiety lubią doświadczonych tak samo jak nie wszyscy mężczyźni lubią dziewice. Uogólniasz. Co oznacza, że Poza tym sam się gubisz. Najpierw piszesz, że jak 11mcy to źle, a potem, że nie musisz tyle czekać. Coś ci się sypie myslenie. Poza tym "porządność" często pokazuje się (lub ukrywa) przy konkretnym mężczyźnie. Często kobieta zmienia partnerów ale jak się zakocha i choćby pójdize na 3 randce do łóżka to może stać się najporządniejszą na świecie. Nie będize ją ciągnęło do tego co nieznane i nawet nie pomyśli, żeby zdradzić swojego męża. Ale niekoniecznie. Wniosek? Schematy nie działają.