Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca porady

Jak przyspieszyć metabolizm??? Jak poprawić przemianę materii??

Polecane posty

Gość gość
Rzadko kiedy się zdarza aby po trzech miesiącach stosowania innych suplementów można było schudnąć.A dzięki Foreverslimowi to się udaje.Moja waga startowa to było na prawdę duże wyzwanie a z pomocą Foreverslimu to się udało.

Na podkręcenie metabolizmu dobrze zadziała Big-Active Active Burn. Jej bogaty skład z guaraną, morszczynem, pu-erh, l-karnityną i kwiatem hibiskusa, nie tylko przyspiesza spalanie, ale również dostarcza organizmowi pozytywnej energii. Zachęcam do spróbowania - oryginalny smak owocu granatu i czerwonej pomarańczy, na pewno przypadnie Wam do gustu. :) Zachęcam do zadawania pytań. Na wszystkie chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active

Gość startka
Oczyszczanie organizmu z toksyn to chyba poczatek sukcesu. Ja do oczyszczania też postawiłam na herbatki te Big-Active, ale od samego początku jak walczylam z kilogramami ;) Teraz po trzech miesiącach czuje się znacznie lepiej i mimo, że nie zgubiłam wielu kg bo 6kg ale za to sporo cm.

Gość jagoda8894
Dobre suplementy diety przyspieszające metabolizm zamawiałam internetowo na https://eapteka.pl/uklad-pokarmowy z dostawą do domu. Stosuję już kilka miesięcy i jestem zadowolona, widać efekty. Warto sprawdzić.

Gość Regani
Hmmm.... mi się wydaje, że przede wszystkim trzeba zmienić dietę i generalnie nawyki żywieniowe bo jeśli nie wiesz "co się z czym je" no to jakim cudem można to poprawić? Mi znacznie pomógl artykuł http://trawienie.expert/wlasciwe-laczenie-pokarmow-czyli/ z ktorego sie dowiedzialem jak jesc, by poprawic przemiane materii i przyspieszyc metabolizm poczytaj sobie.

Gość Annusska87
Jeść regularnie:) Najlepsze wyjście:) U mnie 5 posiłków dziennie świetnie się sprawdza:) a wszystko dzieki https://www.wygodnadieta.pl/

Gość gość
Polecam plany treningowe oraz dietetyczne : www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w osiągnięciu wymarzonej formy ;)

Gość simaanaa
Sprawdź sobie sok z karczocha na stronie: http://floradix.pl/pl/soki-salus/. Bardzo pomaga na trawienie, nawet jak się najesz czegoś tłustego. Firma Salus słynie z produktów w 100% naturalnych, więc na pewno nie zaszkodzi Ci, jak zamowisz coś od nich.

Gość gość
Metabolizm przyspieszysz na pewno częstymi posilkami. Jedz ich pięc w ciagu dnia i staraj sie o regularnych porach, żeby organizm przyzwyczail się do tego. Dobrym wyjściem jest dieta z caterignu dietetycznego, bo dostajesz codziennie pudelka i nie martwisz się, że nie zdążyłas niczego przygotować. Masz gotowe na cały dzień! Ja korzystam z cateringu Warszawski Dzień z restauracji pana mateusza gesslera. Jestem strasznie zadowolona, bo mam juz pierwsze zrucone kilogramy za sobą.

Gość gość
Zgodzę się ze wszystkim pozytywnymi opiniami na temat Slimunox.Każdy kto chce się odchudzać a wie że nie da rady na samej diecie powinien kupić te tabletki bo według mnie nie ma nic lepszego aby wspomóc odchudzanie.

Gość gość
Tak jak na mnie zadziałał Slimunox to jest po prosu rewelacja .Wcześniej żadne koktajle herbatki ani inne cuda nie przynosiły efektu a tu pierwszy tydzień i kilo mniej.

Gość kania933
Na metabolizm najlepszy jest błonnik. Nie zawsze uda się zapewnić go w postaci produktów, więc dobrym wyjściem jest błonnik w postaci suplementu, przykładowo colon slim. Będzie idealnym uzupełnieniem diety i z pewnością sprawdzić się przy realizowaniu postanowień dotyczących utraty wagi :)

Gość gość
Zdecydowanie nie ma nic lepszego niż Slimunox jeżeli chodzi o odchudzanie.U mnie efekty już widoczne w pierwszym tygodniu stosowania.Nie spotkałam wcześniej tabletek o takiej skuteczności.

Gość emilia829911
Może zainteresuj się jakimiś suplementami. Polecam Ci zerknąć na stronę http://www.vivro.pl/suplementy gdzie masz dostępny np. aloes. Jego picie bardzo dobrze działa na organizm i sprawia, że na pewno czujemy się lepiej. Jeśli tylko chcecie, to możecie sprawdzić sobie wszystkie dostępne informacje.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement Foreverslim. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki Foreverslim schudłam ponad 13kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość gość
Seks i masaże z partnerem to bardzo dobry i przyjemny sposób na szczuplejsza sylwetkę. Oprócz tego ze poprawia zdrowie naszego organizmu i spala duza ilość kalorii to sprawia że w naszym mózgu wydziela sie duża ilość hormonów szczęścia.

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.

Gość gość
przede wszystkim stałe posiłki, jest to najzdrowsze i najlepsze rozwiązanie dla organizmu ale jeżeli szukasz czegoś co jeszcze bardziej przyspieszy przemianę materii polecam Ci to https://fittspray.com u mnie wszystko nabrało tempa i do tego pozbyłam się kilku kilogramów

Gość gość
Mi bardzo pomógł ekstrakt z karczocha z herbaya. Najważniejsze, że uwolnił mnie od wzdęć i uczucia pełności. Dużo lepiej się czuję, wiedząc, że jak coś zjem to nie będę wyglądała jak balon.

Gość gość
Sama na sobie się przekonało o skuteczności Slimunox .Na początku założyłam sobie że chcę schudnąć 10 kg i będzie dobrze.Po trzech miesiącach schudłam 13 kg efekt jo-jo się nie pojawił więc wszystko jest w jak najlepszym porządku.Polecam

Gość gość
Zgadzm się, zioła są najlepszym i najbezpieczniejszym rozwiązaniem. Nie obciążają żołądka i jelit. Choć akurat, dla mnie środki na przeczyszczenie odpadają. Nie jestem zwolenniczką biegania do toalety. Wolę takie rozwiązania, jak herbaya. Nie mam zamiaru bezsensownie zmniejszać swojej wagi, tylko chcę dbać o własne zdrowie i samopoczucie.

Gość gość
Mi akurat ziołowy herbaya, pomógł uporać się z przykrymi wzdęciami. Perystaltyka też się poprawiła, widzę że dzięki temu lepiej się czuję, nie mam uczucia ciężkości.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Jak dla mnie zawsze należy zaczynać od analizy diety i stylu życia. Osoby aktywne mają mniejsze problemy z przemianą materii. W moim przypadku jelita zaczęły prawidłowo pracować po leczeniu debutirem. Miałam konsultacje u gastrologa i to on powiedział mi co mam robić. Poprawiła się pyerstaltyka, zniknęły wzdęcia, lepiej się czuję.

Gość Assa

Mam suplement herbaya i w końcu nie narzekam na jelita i układ pokarmowy. Skończyło się uczucie pełności i wzdęcia. Nie musiałam długo czekać na rezultaty. 

Gość Coldi

Assa, zastanawiam się jak długo trzeba go brać. Całe opakowanie, czy tylko do unormowania perystaltyki jelit. Ja nawet zaczęłam mądrze podchodzić do swojej diety. Wcześniej różnie to ze mną bywało.