Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość moze odpowiedz dostane na pyt
synus sliczny-najwazniejsze ze jego rozwoj przebiega prawidłowo Nadi a ta operacja to powazna?co beda mu robic?

Gość KarminowaPanna
Droga Nadi! Przecytalam caly topik. Bardzo mi przykro z powodu straty Alexa, jednoczesnie gratuluje ślicznego Brianka. Życze mnostwo radosci i pociechy z synka. Mam nadzieje, ze teraz juz bedzie tylko lepiej. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Nadi23
Tak dośc poważna bedą wstawiali małemu ubytek kości czaszki pózniej przeszczepiali włoski z tego jak omawiał nam to lekarz niejest to takie łatwe i proste i mówił że najbezpieczniejszy wiek na to to własnie 5lat

Gość Nadi23
nie jest sorki za błąd.. Jstem pewna ze operacja się powiedzie! I będzie dobrze,synek juz dosc przeszedł.

Gość PODZIWIAM

nadi 23 przepraszam cie najmocniej ale to nie ja napisalam do ciebie tylko moja siostra mlodsza idiotka nie umie czytac ze zrozumienie;( jeszcze raz przepraszam bardzo mi przykro ze synek jeden zmarl;(wspolczuje ci bardzo zatuke ta gowniare jak wroci ze szkoly!!!!! a jak synek sie czuje >??? mam nadzieje ze dobrze buzka wielka dla niego i dla ciebie!!!!;)pozdrawiam

podziwiam cie kochana,jestes swietna osoba i bardzo silna ja bym nie dala rady bo jesli miala bym ta swiadomosc a duze jest ryzyko to ja bym usunela ale to twoje zycie i twoja sprawa zrobilas tak jak chcialas zrobilas dobrze;)

Gość kkkkkkkklaudia
ma rozdwojenie jaźni!!!

Gość JASSNE KLAUDIA JASSNE
Hehee siostra mlodsza...

Synek dobrze się czuje. Nie bądźcie takie dla Klaudii:-) Każdy ma prawo się pomylic,nie doczytac...:-) Niektóre z Was też pewnie miały/mają problemy z dziemi.Jak sobie radzicie? Pozdrawiam Was !

Nadi22 - wyobrazam sobie tego Twojego urwisa jak rozrabia teraz :) moj ma rok i tez juz urwisuje. Co do operacji to jestem pewna ze sie powiedzie. Nie ma innej opcji, nie po tym co juz przeszliscie. Bedzie dobrze, musi byc 😘 Co do Brajanka to jest sliczny, taka slodka buzka :) niestety nie znam nikogo z tej miejscowosci gdzie sie przeprowadziliscie ale zycze bys szybko kogos poznala i zaaklimatyzowala sie. moze napisz tutaj jeszcze okoliczne miejscowosci to moze ktos tu jest, przynajmniej bys poznala kogos z okolic to tez by bylo milo :)

Mieszkamy niedaleko Inowrocławia,Barcina,Janikowa. Miło by było poznac kogoś,może z dzieckiem żeby maluchy mogły się pobawic. Brianek dopuki nie będzie zoperowany do złobka nie może pójsc. Rozmawiałam z chirurgiem musiałby byc pod stałą opieką,ale wiadomo że to nie możliwe. Na 1 panią przypada kilku maluchów. Jeśli jest ktoś z tych okolic to moje gg: 12575261

Nadi, syneczek Brianek cudny, jesteś wspaniałą, dzielną kobietą, supermamą :) ucałuj go ode mnie , pewnie już niezły urwisek, mój synek ma 9 mies i wkracza właśnie na urwisową ścieżkę, niestety mieszkam daleczko- we Wrocławiu, ale się pewnie ktoś fajny na spacerki znajdzie, za drugiego syneczka -modlę się w sercu, dobrze, że opisałaś swoją historię, może to kiedyś komuś pomoże? pozdrawiam Cię najcieplej!!!!!!!!!!!!!! życzę samych pięknych chwil :)) należą Wam się!!!!

Mam nadzieję że nie urodzą się bliźnięta syjamskie już nigdzie na świecie,jeśli tak się niestety zdarzy zawsze chętnie pomogę.My też zwróciliśmy się o pomoc do takiej mamy jednak wole nie pisac co odpowiedziała.. Chyba nie ma nikogo z moich okolic:-( Ucałujcie kochane Wasze dzieciątka! Wszystkie zasługują na to co najlepsze!

ooo Nadi sie odezwala:):):)ale ten twoj skarbus urosl, a jaki rozkoszny!!!:)na zdjeciach nawet nie widac, ile przeszedl w pierwszych dniach zycia... powodzenia, zdrowka dla Brianka i wielu serdecznych przyjaciol dla ciebie Nadi🌼buzka.

Piękne i szczęśliwe macie Dziecko. Widzę, że cała Polska sie cieszy, tyle osób tym żyło :) Wszystkiego najlepszego!!!

Gość SUPER HISTORIA
PODZIWIAM!!!!!

Gość yogi321
uuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki ładny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gwiazda tefałenu
możesz mi Nadi powiedzieć co z bliźniakami ? nie mam czasu czytać całego topiku bo nietety sprzątam cały dom bo w tygodniu nie mam czasu albo jakaś inna osoba też mi może odpowiedzieć ? w trzech zdaniach wystarczy :-)

Gość A ja dziękuję autorce ****
A ja dziękuje autorce za to ze topik jest.Wiele razy zaczynałam czytać topik, zainteresował mnie chciałam wiedzieć jak potoczyły się dalsze losy,a często on umierał .Autorka przepadała,a ja czułam nie smak i złość kilka miesięcy śledzenia losów a potem się urywało.Więc dziekuję ci autorko ze postąpiłaś inaczej

Gość autorka ma co robic
Nieobwiniajcie Nadi że nieraz przepada i niepisze co i jak z Briankiem.Sorki ale z tego co ona pisze ma kobieta co robic i ja ją rozumiem że nieraz mały niepozwala jej do komputera usiąśc.Zresztą widac na zdjęciah że Brianek to niezły urwis.Boże jaka ta historia jest piękna.

Gość poczytaj poczytaj
gwiazdo tefalenu - nadi urodzila dwoch chlopcow, ale jeden z nich niestety zmarl, w zwiazku z czym trzeba bylo dokonac szybkiej operacji rozdzielenia. pol polski i caly dzial ciazowy kafeterii zylo ta historia. dziewczyny na biezaco przekazywaly sobie informacje z tv o stanie brianka, chlopca ktory przezyl. a jak sie skonczylo - patrz zdjecia u gory :)

Gość gwiazda tefałenu
dziękuję za odpowiedź to musiała być pasjonująca historia a chłopczyk na zdjęciu radosny, szczęśliwy i śliczny :-)

Nie przepadne,ale nieraz rzeczywiście nie miałam na nic czasu... Marcin pracuje w delegacji jest tylko na weekendy nieraz co drugi weekend. Ja zajmuję się domem(sprzątam,gotuję,palę w piecu itd itd),Briankiem,studiuję. Dopiero zakończyła się sesja a zaraz zacznie się następna..Dajemy radę to jest najważniejsze!:-) Jeśli ktoś ma problemy z dzieckiem(oby nie) to piszcie na forum,razem damy radę;-)

Czy Wasze pociechy też biorą udział w konkursie bebiko?

Wasze dzieci też nie chcą siedziec w wózku na spacerze? Brianek nie wysiedzi 10min...chyba że śpi..a kiedyś tak lubił spacery. Mały urwis,a teraz śpi, wygląda jak aniołek:-)