Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Nadi22 Jesteś wspaniałą mamą!!! Ciesze się że podjęłaś taka decyzję i dałaś szansę dzieciakom. Ja bym nigdy nie usunęła ciąży. Dopiero dzisiaj przeczytałam twój problem i podziwiam cię. Te nerwy w ciąży >:O Ale byłaś dzielna. Szkoda że Alex (jeśli dobrze zapamiętałam) nie żyje. Dbaj o drugiego. Kiedyś wszystko mu opowiesz. Bedzie \"wielki\". Zobaczysz. Zdrowia życze. Ja mam dwoje dzieci chłopca 5 lat i dziewczynke 9 m-cy to ona: moja dzidzia: www.fotosik/pokaz_obrazek/c74a7fe4562cf48d.html

oj coś nie wyszło :/ www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c74a7fe4562cf48d.html

Witam. U Brianka wszystko dobrze, ale jeszcze długa droga do zdrowia go czeka. Mały waży już 2100kg,sam już pije z buteleczki,nie leży w samym pampersie jak na początku ,tylko w ubranku.Główka goi się dobrze,czeka go jeszcze operacja plastyczna głowki.Wierzę że będzie wszystko dobrze.Musi byc silny dla braciszka!

Nadii22 wielki uklon w Twoja strone.Tak jak napisalas musi byc dobrze,na dzien dzisiejszy moge sie pomodlic za Twoja rodzine i napewno to uczynie.Jestescie wspaniala rodzina dlatego wam sie uda wiele osiagnac w zyciu.Sciskam i caluje cala trojeczke i macham reka do waszego aniolka Alexa

Gość a.l.m.a.
Nadi życzę Twojemu synkowi duzo sił i zdrówka i ciepełka no i Tobie i Twemu narzeczonemu jeszce wiecej energii i sił.. chociaz po tym co przeszłaś to każdy widzi jak silną osobką musisz byc mimo tak mlodego wieku.. oby wszystko co najgorsze bylo juz za Tobą.. buzka

pzeslalabym wam zdjecie maluszka,ale niebardzo wiem jak to sie wkleja do tego forum.ps dzieki tak mam dzisiaj imieniny

Ale wspaniała wiadomosć:):):):) Hurrrrrrrrrra!!! Koniecznie wklej zdjęcie Syneczka i napisz jak On sie miewa. To musi być naprawde silny Facet. Skorzystaj z fotosika np-jeśli o fotki chodzi. Buziaczki imieninowe🌻

Trzymaj się kochana, ucałuj syncia mocno. Od cioci Bezire :) tutaj to dopiero ma tych ciotek :D pozdrawiam cieplutko.

a wie moze ktos z was dokladnie jak sie te zdjecia wkleja??????

Możesz również na www.getphoto.pl zakładasz swoją galerie, przesyłasz zdjęcia z komputera i już :) masz strone ze swoją galerią zdjęć.

ja tez podczytuje i bardzo sie ciesze ze jestescie juz w domku 🌻 ja zdjecia wklejam przez to: http://imageshack.us/ po prawej stronie klikam na perzegladaj i szukam zdjecia ktore chce pokazac pozniej kopiuje link ten na samym dole : Direct link to image i wklejam zdjecie na forum pozdrawiam i zycze zdrowka dla synka!

Gość nie ma zdjecia
zle wkleiłas

Nadi ja nie moge otworzyc tych zdjęc. Wyskakuje mi tylko zólta żaba... nie wiem dlaczego.

Gość nie ma zdjecia
jest tylko żaba

Gość nie ma zdjecia
same żaby są

nadi a moze na www.fotosik.pl zarejestruj sie i mozesz latwo wysylac fotki. bo tu to ja widze tylko zabe

Gość Jola Ostróda
Śliczny bobasek:)