Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

nadi- no superasny synuś:D w życiu bym nie powiedziała, że urodzil się w niecodziennej sytuacji- a jakie ma doleczki w polikach;) zobacz kochana jak ten czas leci pozdrawiam a pani akwizytorce dziękujemy za spam

Gość innertia creeps
do ciasteczko84 ----> to nie była decyzja Nadi - odebrano jej prawo do decydowania czytaj to: 10:22 Nadi22 Nie mogę usunąc,lekarze mówią teraz zupełnie co innego niż wcześniej.Po rezonansie w Warszawie jest duże prawdopodobnieństwo że dzieci będą mieli zdeformowane główki.Cały czas wmawiali nam ,że jeśli wyniki okażą się złe to będziemy mogli usunąc,że to będzie tylko moja decyzja. Teraz się okazało, że to wszystko nieprawda,że to lekarze mają decydowac. Nie liczy się dla nich że dzieci mają spłaszczone główki, że mogą byc byc na cos chore,uposledzone. oczywiście pragnienie urodzenia zdrowych dzieci nie podlega dyskusji, jak i wątpliwości przyszłej matki w takiej sytuacji. jednak radziłabym się wczytać dokładnie w topik, a potem się wypowiadać co do \"słusznych decyzji\" jednak w tym wypadku lekarze mieli rację i bardzo dobrze :) no a chłopiec jest śliczny :)

Gość bardzosieciesze
dzis przypadkowo trafilam na ten topik i calutki przeczytalam.w okolicach Twojego porodu zorientowalam sie ,ze jestes TĄ mama o ktorej czesto zdarzalo mi sie myslec.swego czasu glosno bylo o twoich maluszkach.poruszl mnie wtedy dramat jaki Was spotkal.szukalam informacji co z Brajankiem ,jak sie czujecie ale nic nie znalazlam.czasem wiec powracala mysl-ciekawe czy sie udalo,jak maly itd.teraz wiem ,ze warto bylo trzymac kciuki w dniu operacji!!!BARDZO SIE CIESZE I POZDRAWIAM CIEPLUTKO.

Gość bla bla bla2852
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadi przeczytałam cały watek wszystkie artykuły i podziwiam, dałaś rade byłaś silna. Braian jest sliczny. i jaki duzy juz :) pozdrawiam!

Tak to prawda odebrano nam prawo decydowania, ale cieszę się ze tak wyszło ;-) Akurat w naszym przypadku lekarze mieli racje. Brianek rośnie zdrowo!

Brianek raczkuje i zaczyna chodzic;-) Moim zdaniem rozwija się prawidłowo,jest bardzo żywotny. Na razie nie będzie miał wstawianej kości czaszki gdyż ma jeszcze ciemiączko.Ja odczuwam brak jednej osóbki w naszej rodzinie-Alexa.Miałabym dwóch identycznych szkrabów.Cóż tak musiało byc.Był taki malutki i kochany.Na razie szukamy małego domu w Bydg dla Brianka,ale wszystkie są takie drogie;-(

nadii a jak sobie radzicie poza tym??? ja mam 14 miesiczną córkę, która nieźle mi daje popalić ;) co do operacji plastycznych- nie przejmuj się malutki ma jeszcze czas- najważniejsze, że nie ma innych komplikacji trzymajcie się ;)

Brianek nieraz daje nam popalic;-)w nocy spi,ale w dzien muszę byc non stop przy nim.....Marcin pracuje w delegacji od pon. do pt. więc lekarze i wszystko jest na mojej głowie,ale jakoś daje radę. Od września będziemy chodzic z Briankiem na basen,będziemy z nim ćwiczyć w wodzie pod okiem instruktora.Nieraz jest mi ciężko zwłaszcza,że ciągle sama jestem,a moi rodzice pracuja i mieszkają w innym mieście.A od września znowu studia....Niewiem co to będzie,mój wolny czas to noc...

nadi przeszłaś tyle ze i teraz dasz rade:)pozdrawiam i całusy dla brajana

nadii ja już jedno dziecko z pieluch odchowałam- jak bym mały też był rehabilitowany- chociaż w porównaniu z twoim przypadkiem to głupota była- dasz radę zobaczysz- czas leci bardzo szybko ;)jeszcze doczekasz czasów, że będzie się wstydził z mamą za rączkę iść ;)

Gość do Nadi22
Właśnie skończyłam czytać cały topik. Chciałam Wam pogratulować siły, odwagi i ciepła, którymi się wykazaliście w walce o dzieci :) Jestem pewna że nie bez znaczenia jest też ilość modlitw obecnych w owym czasie kobiet tu, na forum :) Wam, czytelniczki, również gratuluję postawy godnej prawdziwie dobrego człowieka. Byłyście wspaniałe wspierając Nadi i modląc się o powodzenie dla ich małej rodzinki :) Życzę Wam, Nadi, wszystkiego dobrego w życiu, spokoju, zdrowia, radości i jestem pewna że zostaniecie wynagrodzeni za Wasze cierpienia. PS. Pochodzę z Bydgoszczy i muszę przyznać, że cieszy mnie postawa bydgoskich lekarzy, ich refleks i optymizm :)

Gość mamamamama
odezwij sie!:Djak synek sie chowa?napisz cos........plakalam czytajac Twoj topik... pozdrawiam

Gość qwwrrtr
dziewczyno jesteś boska to co zrobiłaś jest godne podziwu jeśli możesz to napisz jeszcze jak maluszek i wklej zdjęcia pozdrawiam i całuję

Gość vnnnnnnn
podniose temat i zapytam co u rodzicow i synusia?

Gość brajanek
szkoda ze nie dżonek :O wieśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś

wlasnie, jak synek? jak sobie radzicie? ech to musi byc juz niezly urwis teraz :) pozdrowienia dla calej rodziny.

przeczytałam wszystko i łezki płynęły mi prawie cały czas... wielkie szczęście, że tak dobrze się skończyło... uśmiech Brajana jest po prostu rozbrajający - śliczny chłopczyk.

Gość Nadi23
Witam wszystkich:-) Brianek to już niezły urwis...Uwielbia jak większosc dzieciaków ściągac wszystko z mebli...A tak poza tym jest naprawdę kochany,potrafi sam się zabawic i dac rodzicom chwilkę wytchnienia :-) Przeprowadziliśmy się do Pakości (woj. kuj.pom.) ,może kiedys będzie miał tutaj kolegów.. Operacje będzie miał w wieku ok 5 lat,teraz jest to zbyt niebezpieczne. Rozwija się prawidłowo, jesteśmy bardzo szczęśliwi i dumni z niego!

Gość walleyyy
Gratuluje synka Sylwio jest prześliczny,właśnie przeczytałam Waszą historie i płacze..brak mi słow poprostu..super dzielna z Ciebie kobietka,naprawde Cie podziwiam..

a czemu tak pozno dowiedzialas sie o ciazy??? ja jestem w cazy blizniaczej mam 21 i pierwsze usg robilam w 10 tc nie wiem co ci poradzic ale ja bym usunela masz szanse urodzic zdrowe dzieci jestes mloda za duze ryzyko jest zastanow sie wiadomo ze bedziesz to przezywaz ale pomysl cale zycie przed toba a jesli operacja sie nie powiedzie??? to skarzez siebie i dzieci na bardzo ciezkie zycie kazdy chce dac swojemu dziecku to co najlepsze kazdy tez chce miec zdrowe dzieci i miec ta swiadomosc ze bedzie mu lekko w zyciu ,po co ci chore dzieci?? i im utrudnisz zycie i sobie dzieci beda wytykac je palcami wiesz jacy ludzie sa okropni zastanow sie dobrze radze ci dobrze!

ale słodziak:D mówiłam że czas leci szybko:) jest naprawdę rozkoszny

Gość Nadi23
Kochana Klaudio...mój synek ma juz prawie 18 mscy,drugi niestety zmarł.Synek jest jak na razie zupełnie zdrowy.A o ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu,o tym że jestem w ciąży bliźniaczej syjamskiej ok 11-12 tyg. Mam pytanie czy na forum jest ktoś z Pakości? Niestety nie znamy tutaj nikogo. Pozdrawiam wszystkich gorąco!Ciesze się że pamiętacie o nas i naszym synku:-)

Gość KLAUDIA PRECZ
STĄD NIEUKU

Gość bolek42
super gratuluje