Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

sorki ze az 7razy ale ten moj internet.......bez komentarza.niepolecam przenosnego z orange porazka totalna

Gość moncia150382
sliczny maluszek dopiero wczoraj czytalam o was i widzialam kawalek programu w tv ,duzo przeszliscie !gratuluje jestescie wspaniali

Gość moncia150382
tez duzo przeszlam co prawda z ynkiem po porodzie bylo wszystko ok i jest nadal ma 2latka i 8mies ale ja omal nie umarlam i to wszystko przez nieodpowiedniego lekarza ta nasza sluzba zdrowia ,przez to wszystko boje sie miec 2 dziecko !ale to co ty przeszlas jestescie wielcy .maluszek sliczny

Gość kluska serowa
Nadi - co zdjecie to ladniejszy :) a komentarze co do imion... olac, chociaz chyba moczu na to szkoda. pisz na bierzaco jak sie miewa Braian pozdrowienia serdeczne

Nadi22- bardzooo jestem wzruszona i dumna z całej waszej trójki. Zyczę Wam z całego serca samych pomyslości. Imiona synom nadałaś piękne. Jesteś wielka! Całusy dla dzielnego synka. Trzymaj się.

Brianek waży już 3650 kg,ma 56 cm długosci. W każdym miesiącu ma kilka wizyt kontrolnych, na razie jest wszystko dobrze,byle tak dalej.Brianek ma rehabilitację kilka razy dziennie,ponieważ miał lekki niedowład prawej strony,ale był badany w tym tyg przez panią neurolog i jest duża poprawa.Czytałam wypis Briana i Alexa.Jak zmarł mój Alex to u Briana zaobserwowano tachykardie,spadek saturacji,pojawiła się krew w buzi i pod strunami głosowymi. To był cud, że ta operacja się udała.Wielki cud.

...wiesz to takie nieprawdopodobne, ale jednoczesnie daje nadzieję, ze wyszliscie na prostą. ...modlitwa zawsze pomaga.

Gość jest bardzo dobry krem
który można kupić w angli ,mnie po nim znikneły rozstępy prawie całkowicie,nazywa się. Massage Cream for Stretch Marks z masłem kakaowym. Nie pachnie zbyt ładnie ale jest naprawdę dobry kosztuje ok 5 funtów.czyli niecałe 30 zł. Jeżeli masz kogos znajomego w angli to naprawdę polecam,do kupienia w sklepach Mathercare

Gość jest bardzo dobry krem
A bobas prześliczny

Gość mikołajki
Wszystkiego najlepszego od Mikołaja dla Brajanka i jego rodzinki. ❤️

Gość Vika77
Nadi22,Gratuluje!!!dzidzius super!!!co do rozstepow,mam zle wiesci,to przypadlosc ktora juz zostaje na stale,kremy i takie tam badziewia jedynie przyspieszaja ich bledniecie,natomiast nigdy nie zlikwiduja.Mozna sie ich pozbyc w pewnym stopniu poprzez korekte plastyczna,czyli trzeba wyciac nadmiar skory z brzucha.To jest koszt od 6000 zl w Polsce,taniej w Czechach lub Slowacji.Pozdrawiam

Gość varka
co tam u was????????????????napisz cos Nadi.pozdrawiam

Dzis bylo o rodzince w teleexpresie :) wszystko sie dobrze uklada, mówia, ze jest coraz lepiej :) pozdrawiam

Gość pierwiosnek21
Nadi, serdecznie gratuluje i cieszę się, że jednak urodziłaś:) Wyjechałam na studia i nie miałam dostępu do internetu, więc nie byłam w temacie, ale zobaczyłam dzisiejszy teleexpress i już wszystko wiem. Bardzo przykro mi z powodu śmierci Twojego synka. Życzę dużo zdrowia dla Brianka i dla Was. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku:)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej Waszej rodzinki:):):):) Jesteście wspanaiłymi ludzmi:)

Nadii tego ci wlasnie zycze,zdrowka dla was ,jestescie b.dzielni i tak 3majcie ,pozdrawiam

dawno mnie tu nie bylo i wiedze wiele pozytywnych zmian. ciesze sie, ze Maly jest juz w domu i swietnie sie rozwija, przybiera na wadze, rosnie i wynki kontrolne sa ok ;) mysle, ze teraz bedzie juz tylko lepiej! zdjecia sa sliczne :) a rodzice bardzo dzielni! pozdrawiam!

Gość upupupup

nadi-śliczny maluszek.wierzę że wszystko będzie dobrze za każdym razem jak będziecie na kontroli-mały jest bardzo dzielny.uściski dla was.

nadi- twój mały jest poprostu słodziutki- to ostatnie zdjecie mnie normalnie rozbroiło- uśmiech ma the best:) myślę- że po operacjach- w przyszłości nikt nie pozna nawet że to bliźniak syjamski- życzę mu dużo szczęścia i zdrówka

Gość ciasteczko1984
Witaj! przeczytalam całyt emacik.Dziewczyno jestes wielka!Podjełas słuszną decyzje donoszenia dzieci ! dałas im szanse i za to wielki szacunek dla Ciebie.Dzidziuś śliczny i kochaniutki,wynagrodzi Ci wszystkie cierpienia,trzymaj sie pozdrawiam całą Twoja rodzinke.

Gość gość
niesamowity jest ten topik.. przeczytalam wszystko od poczatku.. ojjj ale przezylas dzielna kobietko, trzymam za Was kciuki i pozdrawiam z calego serduszka{serce]❤️❤️

Gość ggggggggggggggggg
Nadi gratuluje prawdziwe szczescie macie przy sobie kochany jest trzymajcie sie cieplutko-pozdrawiam i sciskam wirtualnie cała Twoją Rodzinke

Gość babyland
Witam serdecznie wszystkie Panie, Mam pytanie do wszystkich przyszłych lub obecnych mam dzieci w wieku do 16 lat. Prowadze badanie rynku dotyczące sklepu internetowego z markową używaną i nową odzieżą angielską dla dzieciaczków, od noworodków do ok. 160cm wzrostu. Trwają przygotowania do uruchomienia takiej strony, dlatego musimy wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupami w takim sklepie? Ceny produktów od 3zł w górę. Koszt przesyłki od 6zł do 13zł(w przypadku pobrania). Główna dewiza: Odzież tylko dobrej jakości w przystępnych dla wszystkich cenach ( wszyscy wiemy jakie są teraz czasy, więc staramy się aby ceny były jak najniższe). Odzież takich firm jak next, cherokee, st.bernard, marks&spenser, disney i wiele wiele innych. Dlatego miałabym prośbe, jeżeli to nie problem to prosiłabym o wysłanie do mnie maila o treści TAK, jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim sklepem. Żeby strona ruszyła musimy otrzymać conajmniej 300 pozytywnych opini. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka i powodzenia dla wszystkich mam i ich maluszków