Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość ja jestem taką osobą
ojeju, jaki piękniutki i słodziutki:) Bardzo chętnie bym Go przytuliła:):):)

Gość ///////////////////
ten dzieciaczek naprawde jest sliczny ..

Nadi, Brajanek jest śliczny, oby szybko dochodził do siebie w domku :). Widzę, że pięknie dbacie o jego główkę. Trzymam kciuki. Jak znajdziesz chwilę to pisz co u Was. Dużo zdrówka!

Sylwia ,Brajanek jest Sliczny,i jaka ma ciemna karnacje zobacz ile juz serc podbil,oj beda dziewczyny wydzwanialy telefonami i dzwonkami do waszych drzwi:D

Gość tygrysblekitny
nadi teraz dopiero znalazlam temat po dlugim czasie ponownie i dopiero teraz przeczytalam jak to sie wszytsko potoczylo przykro mi z powodu smierci twojego synka mam nadzieje ze drugi dzielnie czuje sie coraz lepiej napisz jak sie trzymacie jestescie wszyscy bardzo dzielni

boże- jaka kruszynka- i poysleć że niedawno moja była tylko ciut wieksza:) synek sliczny- myslę, że dla takiego faceta warto było to wszystko przejść ciesze sie że już jesteście wszyscy razem-( bo wasz aniołek jest przy was cały czas) , najgorsze( oby!!! tfu tfu) za wami

Gość merauto
naprawde sliczny bobas!!!!

przeczytałam wszystko od poczatku....... przyznam ze podziwiam Cie N adi ze na forum potrafiłas pisac o wszystkim , odpowiadac na czasem nieprzemyslane pytania, ze przeszłącs przez to wszystko ....... masz super dzieciaczka , zycze mu duuuzo zdrówka a wam rodzicom duzo cierpliwosci..... dziekuje wszyskim dziewczynom , które trwały z Toba na dobre i na złe , i które tak dzielnie stawiały czoła wszystkim nieprzychylnym Wam osobom, pozdrawiam Bóg z Wami!!!

noe popieram we wszystkim :) nadi, dużo pozdrowień dla Was wszystkich, jesteście bardzo odważnymi mlodymi ludżmi z wielkim sercem możecie służyć za przykład dla wszystkich życzę Wam, żebywszystko się ułożyło jak najlepiej :)

Gość OLAIJULKA-KIELCE
JESTEM Z TOBA OD POCZATKU I BARDZO CIE PODZIWIAM SYNKA MASZ SLICZNEGO,BARDZOOOOOOOOOOOO SLICZNEGO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI DUZO ZDROWKA DLA WAS WSZYSTKICH ZYCZE

Nadi-Brajanek cudowny:) wzruszyłam sie mocno patrząc na niego. Bo tak czesto był-jest obecny w moich myslach i modlitwach. Będziecie mieli z niego wielką pociechę. Koniecznie pisz o każdym jego nowym postępie-tych małych i wielkich radościach. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość to sem ja
sliczny maluszek:)

Nadi gratulacje ślicznego synka 🌼 🌼 🌼 Podziwiam Cię bardzo. Niech ten wasz Aniołek w niebie czuwa nad wami. Uściski dla Brajanka

Nadi, gratulacje. Brajanek jest przeuroczy. Już widzę te tabuny dziewczyn, które sie za nim będą uganiać. Cieszę sie, ze jesteście już razem w domku. Uściskaj małego i ucałuj go ode mnie w pietki ( bo to przynosi szczęście) :)

Gość kluska serowa
Nadi jestes wielka. Za wszystko przez co przeszlas i za to ze nadal sie odzywasz na kafe i informujesz co i jak - dziekuje. Czesto goscicie w moich myslach. Ciesze sie ze juz jest w domu i wyglada na to ze wszystko zaczyna sie ukladac. A poza tym... sliczny, silny chlopak. Trzymam kciuki za wszystkie jego postepy. Gorace pozdrowienia dla Ciebie! ❤️

Nadiu gratuluję i cieszę sie bardo, ze synek juz z Wami w domku :D Sliczny chlopczyk, tak slodko wyglada 🌻 Pisz i dziel sie z nami jego postepami. Jesteście wspaniałymi ludźmi, pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego 🌻 🌻 🌻

Nadi :) co tam u Was nowego?? Pisz do nas bo troche osób śledzi topik cały czas :)

piekne dzieciatko nadi... az ciezko uwierzyc ze tyle przeszedl bo jest naprawde przesliczny... moim skromnym zdaniem jestes wielka i podziwiam cie bardzo... zagladaj czasem bo faktycznie duzo osob dalej sledzi topik i trzyma kciuki za brianka ciebie i twojego narzeczonego zeby bylo jak najlepiej...

Nadii, bark mi słów. Jesteście wspaniali. Dużo dużo zdrowia dla Brianka. On już wyczerpał limit cierpienia na te wcielenie. Wszystkiego najlepszego dla całej Waszej wspaniałej rodziny.

witamy wszystkich.u naszego skarba ok wszystko dobrze jest grzeczny i kochany.mase badan i kontroli ale jakos dajemy rade musimy.w koncu robimy to i zyjemy dla naszego skarba.pozdrawiamy.

witam :) dopiero dzis w nocy znalazlam ten topic, przeczytalam caly i.. chcialam Was (wszystkich) pozdrowic.. po prostu :)

Kochana Sylwio i Marcinie ! Wczoraj przeczytałam po raz pierwszy ten topik i Wasza odwaga, determinacja i wiara ogromnie mnie poruszyła ! Jesteście tak godnymi podziwu ludzmi,że słowami ciężko wyrazić mój podziw ! Sama postąpiłabym dokładnie tak jak Wy bo jestem chrześcijanką i wierzę, że jak Bóg daje życie to w jakimś celu i zbrodnią jest zabijać postąpiliście bardzo słusznie, zamiast skazać obie duszyczki na śmierć w brutalny sposób pozwoliliście im się narodzić i powierzyliście dalsze ich losy Bogu, który nie pozwolił, żeby dzieci żyły w ogromnym cierpieniu i sam Powołał do siebie małego Aleksa,którego wcześniej pozwolił Wam zobaczyć i nadać Mu imię :) Jesteście cudowniwspieram Was modlitwą i gorąco pozdrawiam całą Waszą dzielną trójeczkę. Wasz synek jest prześliczny ! Sama jestem mamą dwuletniej córeczki Patrycji i wiem, ile radości da Wam wychowywanie Brayana. Jestem pewna, że jak Synek dorośnie i usłyszy od Was tę poruszającą historię będzie Wam wdzięczny do końca życia, za to, że pozwoliliście mu żyć a Bog z pewnością obdarzy Was jeszcze zdrowymi dzidziusiami !!! Gorąco pozdrawiamy Monika, Wojtek i Patrycja !

Monika80-wielkie dzieki to bardzo mile co napisalas.Mamy tu duzo wsparcia pozdrawiamy