Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość para35
śliczny bobasek!Powodzenia dla was.

no:) rośnie jak na drożdżach- juz nie jest chyba taki huderlawy;)

Gość ale ladny

Brianek waży już prawie 3 kg, jest bardzo spokojny,płacze tylko kiedy jest głodny. Badania są w każdym tygodniu,dzisiaj miał USG główki i wszystko dobrze jest.Czekia go jeszcze plastyka glówki,ale to za pare mscy,chyba że samo się wszystko unormuje,a często tak bywa u niemowlaków.

Gość bedzie dobrze nadi
pozdrawiam

Gość bedzie dobrze

To niewiarygodne ile w Was sił i ciepła. Jestem myślami z Wami. Brianek jest taki słodki i śliczny. Na pewno z Waszą ogromną miłością będzie wszystko ok….już jest❤️

Gość co u brajanka

Weszłam przypadkiem ostatnio na forum z Gazeta.pl i jestem w szoku ,ze ludzie potrafią byc tacy chamscy. Jeden z moich synków Alexik zmarł, drugi walczył o życie Brianek a ludzie z tamtego forum komentowali ich imiona...Np że ich imiona to oznaka prostactwa rodziców,że wiadomo kto daje takie imiona...,że to \"zestaw fatalny\", osobno też fatalnie.I wiele innych. Powinni się wstydzic pisząc takie rzeczy o imionach dzieci które tyle przeszły.Każdy ma swój gust i nikt nie ma prawa tego oceniac, zwłaszcza w sytuaci gdy jedno z moich dzieci zmarło.Nie mam słów na tych ludzi.Czytałam też w internecie inne wypowiedzi np że Alex zmarł bo to klątwa Rydzyka,albo że zmarł bo dzieci były nieślubne.

Gość taka sobie jedna...
Nadi nie przejmuj sie ludzie juz tacy sa, nie mysla o innych o ich uczuciach.Zawsze sobie mysl ze to swiadczy tylko i wylacznie o nich i tak wlasciwie to trzeba im wspolczuc ze sa tak prosci i plytcy...

nadi a ty sie masz nie przejmowac takimi glupimi tekstami, najlepiej nie wchodz na takie fora.. Bardzo fajnie Cie zobaczyc, widać ze super dziewczyna z Ciebie. powodzenia we wszystkim :) Z Brianem wszystko bedzie dobrze, widac ze silny chlopczyk z niego :)

Gość NADI ...TRZYMAJ SIE KOCHANA

witam Cię Nadi. własnie przez przypadek ogladałam program na tvp 1 :) i szybko skojarzylam ze kiedys czytalam tutaj o bliznietach syjamskich, wiec weszłam poszukac topicu i złozyc gratulacje!! przede wszystkim zycze małemu zdrówka, bardzo podziwiam Ciebie jako kobiete, ze dalas rade przez to przejsc 🌻 a jak wiadomo rozne byly tutaj posty głownie to zebys usunela ciaze, dlatego gratuluje Ci tej siły i wiary!!! jest mi rowniez przykro z powodu drugiego dzidziusia ze niestety musial odejsc :( ale napewno ma to jakis sens w tym wszystkim i napewno bedzie czuwał nad braciszkiem!! 🌻 tworzycie bardzo ładna pare a teraz juz rodzine z synkiem i ciesze sie ze to wszystko tak sie potoczyło, zycze małemu zdrowia a wam wszystkiego co najlepsze!!! jak widac Opatrznosc nad Wami czuwa... pozdrawiam goraco 🌻

Nadi Widziałam Was w telewizji. Miło zobaczyć kogoś, kogo zna sie tylko z cafe. Nie przejmuj się głupimi wpisami, nie warto. Najważniejsze, ze Brajanek zdrowy i prawidłowo sie rozwija. Fajna z Ciebie kobietka, a synuś jest prześliczny. Ciesz sie jego postępami, uśmiechami, gaworzeniem, pierwszymi ząbkami, słowem mama, a inni niech sobie dyskutują o imionach, skoro nie maja większych problemów. Całuski dla Małego silnego Człowieczka i trzymamy za Was nadal kciuki, ja i cała moja rodzina. 🌻

Gość Trzumam kciuki ...ja cztery
lata temu tez przechodziłam koszmar z moim synkiem ... urodził sie w 7 m-cu 1690 gr ...:( pierwsze tygodnie to tez walka o życie ...po 3 miesiącach juz serca w góre :D mały jest super dzieciakiem i jest zdrowym i żywym dzieckiem -teraz trzymaj sie cieplutko... ELIZA 🌻

i jeszcze coś odnosnie tego ze ludzie sie smieją z imion, Nadi nie przejmuj się, ludzie tacy sa, dosrac potrafia ale na taki krok jaki Ty zrobilas mało kto by sie zdecydował!!!! mozna Ci tylko zazdroscic tego ze swiadomie podjelas taka decyzje i nie ma to znaczenia czy dziecko ma na imie Jaś, Esmeralda, Kevin nie to jest wazne!! wazne co sie ma w srodku a Ty masz bardzo wiele!!! Twój partner rowniez jest wspanialy a dlaczego??? bo zachowal sie jak mezczyzna ktory kocha matke swojego dziecka, nie zachowal sie jak malolat tylko pomogł Ci przez to przejsc, dlatego szacunek dla was obojga, naprawde jestem pod wrazeniem!!! nie przejmujcie sie opiniami, a ludzie ktorzy sie smieja kiedys im sie to zwroci z nawiazka i wtedy zobacza co to jest tragedia ludzka... dla maluszka 🌻 :)

Gość ferdynands
Tez oglądałam Was dzisiaj w telewizji, jestem podekscytowana, zyczę powodzenia a malemu duzo sil w dalszym rozwoju

Gość mamcia-a
śliczny maluch X 7.