Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość mamahani
nadi:) przeczytalam to wzystko dopiero teraz i powiem jedno PODZIWIAM, za odwage, za wytrwalosc, za serce, po prostu za caloksztalt:) na prawde:) a apropo spacerow w wozku moja corcia ma 14 miesiecy i tez nie bardzo lubi w wozeczku jezdzic, woli sama pochodzic:) a wogole napisz jak tam braianek jak sie czuje, obejrzalam wszystkie wasze zdjecia i jest po prostu slodzziutki:)

Brianek bardzo dobrze się czuje,jednak musi byc nadal rehabilitowany ma niedowład prawej strony i krzywo trzyma szyje.A poza tym rozwija się prawidłowo. Powoli zaczyna sam biegac,choc na pewno nie jest mu łatwo przez szyjke. Jest bardzo silny i chyba ma to po mnie:-) Gdyby nie głowka nie byłoby wogóle widac że miał jakiekolwiek problemy.Będzie miał operacje w wieku 5lat i jestem pewna że będzie dobrze.Poza "mama,tata,baba" nic nie mówi ,ale myślę że na to przyjdzie też czas.

nadi- mój starszy syn nie gadał do 3 lat- urodził się z zamartwicą- ile ja nocy nie przespałam myśląc , że coś jest nie tak po 3 latach jak się rozgadał to skończyć nie może każde dziecko ma swój kalendarz rozwoju ;) a moja zuzka - rok i 10 miesięcy o wózku w ogóle nie chce słyszeć- wszystkie spacerki na nogach:O

Gość mamahani
zacznie mowic duzo wiecej:) a poza tym mowisz ze zaczyna biegac to naprawde dzielny chlopaczek przeciez jemu jest 100 razy trudniej:) bedzie dobrze:) wierze w niego:) i jeszcze raz mowie ze podziwiam:)

Gość yogi42
co nowego u brianka?ktoś coś wie?

Gość pewno to przyczajona upsa

Przeczytałam cały topik od dechy do dechy i ze wzruszenia sobie nawet popłakałam. Gorąco pozdrawiam całą Rodzinę:) Życzę Wam dużo zdrowia (szczególnie Brajankowi) i uśmiechu każdego dnia! :)

Gość pele
POZDROWIENIA

Gość upsa
pozdrawiam i buziaczki

Gość
Nadi22 jesteś wspaniałym człowiekiem!! Dopieor zauważyłam ten topik, przeczytałam i aż łzy cisna się do oczu... Jestem wlasnie w 1 ciązy więc niewiele wiem o macierzyństwie, ale Twoja postawa stała się dla mnie wzorem. Dziękuje i zycze Twojej rodzinie opieki Bożej, by synek rósł i imponował siłą i madrością:)

Gość upppp
Nadi 22 Odezwij sie Kochana i napisz co u Ciebie co u Was slychac!? Nie zapomnielismy o Was! Buziaki

Gość pierwosnek21
Też jestem bardzo ciekawa co u Was:) Pozdrawiam serdecznie!

Hejka:-) Brianek rośnie zdrowo i broi, to taki mały śmieszek..Zasnął razem z tatą:-) Niestety mimo rehabilitacji nadal ma krzywą szyjkę, chyba nie obejdzie się bez operacji. A poza tym rozwija się prawidłowo. Niby jestem szczęśliwa, ale wiem że kogoś mi brakuje. Często płacze w nocy jak Brianek śpi, jak patrzę na niego widzę Alexa. Ciągle przypomina mi się Alex w białym ubranku w trumience. Zastanawiam się jaki on by był, czy też taki \"żywy\" jak Brianek.

NADI Brak mi słów by opisać mój podziw dla Ciebie........... Jednocześnie - jedyne co mogę - to szczerze z całego mojego serca Cię przytulić........szkoda, że tylko wirtualnie............. Ja jedynie miałam tę nieprzyjemność otarcia się o śmierć Dziecka........i odbiło się to bardzo traumatycznie na moim życiu.....także zdrowiu. Znam i śledzę Twoją historię od początku, choć się nie wypowiadałam, bo nie mogłam znaleźć słów pocieszenia......... Wiem,że cieszysz się tym ,że masz Bryanka przy sobie, jednak wiem też że serce Ci pęka na myśl o losie Alexa....... Jedyne co mogę Ci powiedzieć, choć wiem doskonale, że Twojego bólu po stracie Synusia to nie ukoi, jednak może.........jakoś Cię zdołam wesprzeć, choć troszeczkę....... Myślę, że Alex......Aniołek.......trzyma pieczę nad swoim ziemskim Braciszkiem i swoimi Ukochanymi Rodzicami.........myślę, że On tam jako Ulubiony Aniołek Pana Boga szturcha Go co rusz, by Was uchronić przed kłopotami......... I myślę sobie, że nie jest zadowolony, gdy z chmurtki patrzy na Mamusię swoją ukochaną zapłakaną.......... I cóż jeszcze mogę niporadnie powiedzieć..........jak mój Synek był jedną i nawet pół nóżeńki na Tamtym Świecie........rozpaczałam, wraiowałam wręcz, ale jednocześnie sobie myślałam, że gdyby odszedł, to na pewno byłeby bardziej potrzebny Tam niż tu, ponad to........myślałam sobie, że za jakiś czas, w końcu przytulę mojego Synusia..........ucałuję, i w końcu zamknę Go w moich ramionach i NIKT już mi Go nie odbierze............choć dziś na samo wspomnienie tych myśli przygotowujących mnie na najgorszy scenariusz powoduje że mi klucha w gardle staje, ręce się trzęsą, a łzy same płyną........... Nie wiem czy cokolwiek Ci pomogłam..........pewnie nie, na pewno nie, ale wiedz że .................. poniekąd cię rozumiem, i chyba jednak najlepszm będzie przekazanie Tobie szczerych z głębi serca uścisków............... Trzymaj się dzielnie jak dotąd Super Strong Woman...........chylę czoła przed Tobą i bardzo ale to bardzo bym Ci chciała pomóc.........tylko naprawdę nie znajduję sposobu JAK!

Gość mamaM*
DO- też przyszła - już obecna mama sliczne masz dzieciaczki! Nadi moze tez pokazesz Brajanka. Przytulam WAS mocno Dzielne mamusie i slodkie Maluszki!!!

Podziwiam Cie :) Jestes wspaniala kobieta .Chlopczyk sliczny ,nie widac po nim,ze tyle sie wycierpial biedaczek. Pozdrawiam .

Gość Vector76
Super chłopak!Musimy kiedys zorganizowac spotkanie fanów brianka i go wyściskac!Widac że łobuz...Pozdrawiam

Gość upppp---
Hejka Dziewczynki odzywajcie sie, Nadii kochana jak sie czujesz? Jak synus? Moja corcia skonczyla roczek :-) zdjecie sliczne!

fkakka W wyniku której to operacji jedno albo oboje dzieci mogą być warzywkami do końca życia. To jest mózg. no i? moja siostra miala raka mózgu na 7 mm i co, mieli jej operacji nie robić? zrobili i wszystko jest ok!!!! czołowo ciemieniowe zrośnięcie to dobra lokalizacja jesli mozna tak powiedziec, za bycie "warzywkiem" odpowiada ją inne czesci mózggu, poza tym oni nie wchodzą w mózg (a mojej siostrze wchodili wgłąb) wiec co ty gadasz?

Składamy najlepsze życzenia dla tego dzielnego mężczyzny !!! Dla wspaniałych rodziców również. Jestesmy pod ogromnym wrażeniem, takim że słów brakuje by to opisać. Jesteście wspaniali !!! Pozdrawiamy serdecznie Sylwia i Lenka

Gość mamusia braianka
jestes wielka, sciskam mocno, jestes cudowna kobieta:) pozdrawiam, napisz co u Was

Gość jaki jestem wesolutki-super
wszystkiego dobrego na swieta i kolejne lata dla całej Waszej rodzinki buziaczki dla Brianka

Gość boskA222
BOSKI