Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blond_Lady

postanowiłam, coś zmienic, wkoncu są wakacje...

Polecane posty

Gość Blond_Lady

od wczoraj postanowiłam sobie, że odkładam słodycze, tłuszcze itp i zaczynam dietę na zasadzie 'mało żryj i ćwicz' chce schudnąć 3-4kilo. ale dlaczego to takie trudne, już nie mogę wytrzymac, w barku tyle słodkości a ja wcinam sałatki, sa slodycze bez kalorii? jak Wy sobie radzicie z tym łaknieniem.... :(eh

ja wtedy - przypominam sobie figure mojej kolezanki (płąskki brzuch,jedrne ciało,szczupłe nogi,uda) od razu odechciewa mi sie żrec! :P

Gość Blond_Lady
ooo no dobre =) dawajcie jeszcze

Gość Odchudzająca...
Ja jestem pierwszy dzien na SB i to pierwsza dieta , na której nie czuje głodu a zjadłam malutno..pozdrawiam

Gość Blond_Lady
co to SB??

Gość Blond_Lady
no napiszcie mi, jak sobie radzicie z łaknieniem na słdycze, prosze?:(

Gość Blond_Lady
dzieki !

Gość nkbbb
jestem od ponad 3 miesiecy na diecie... tzn przechodze na zdrowy styl odzywiania...mam oczywiscie wzloty i upadki ale ogólnie idzie mi dobrze- np nauczyłam sie jesc sniadanie i do tego zdrowe... mój sposób jest taki ze biore opakowanie i czytam składniki i jak widze ze to glównie cukier albo jakies inne wodorofosforany to juz mi sie odechciewa tego jesc...wiem ze to czasem tak trudno racjonalnie ale ja zwykle wygrywam... mozna tez przeczytac ile kalorii ma jeden batonik cukru i tłuszczu, tez załamka...ja teraz to najczesciej z lodami mam problem zwłaszcza tymi zwykłymi smietankowymi- bo kalorii nie tak duzo i wogóle.... choc wiem i to powinnam odpuscic.

Gość Muucia -
albo np. jak jem cos zdrowego, i ktos sie pyta lub patrzy co ja jem (owoce,warzywa, takie tam, bez słodyczy!) to jestem dumna, ze z wielu jestem taka - ze chce byc zdrowa, i zdrowo się odżywiam - to napełnia mnie dumą równiez :):P oj tam takie ci pisze, moze pomoze :))