Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celulitowa duppa

Chcę mieć pupę twardą jak arbuz w 3 mies.

Polecane posty

Gość Celulitowa duppa

Dosc sflaczalych trzesacych sie posladkow... jestem ladna mloda kobieta, szczupla, ok. 80-60-99, 170 cm, a mam tylek jak galareta i nie wyszlabym w stringach na plaze. Mialam taki od zawsze. Tzn. kształtny i wypukly ale dotkniety celulitem ta obrzydliwa pomarancza. Teraz przyszedl czas zeby spalic ten tluszcz, czymkolwiek, a najlepiej wszystkim na raz. Gimnastyka, dieta, kremy itd. Piszcie i podsuwajcie pomysly. Komu sie udalo???? Ja na pewno dam rade!!! I wy tez jesli chcecie ;-)

Gość dietę odradzam
tylko intensywne ćwiczenia na pośladki i jazda na rolkach od diety będziesz mieć jeszcze bardziej niejędrny tyłek, skóra nie znosi diet, od diet robi się niejędrna i wiotka, niestety przekonałam się o tym na własnej skórze, używaj dobrym balsamów z witaminami, masuj ciało pod prysznicem, używaj peelingów z soli o oliwki z oliwek

Gość musisz sie zamienić w chłopca
🖐️

Gość Celulitowa duppa
Dziekuje, dopiero teraz zauwazylam, ze zle napisalam, mam 90-60-90 (ok.) ale co z tego ze wygladam super tylko w stroju kapielowym z pareo... Oczywiscie z arbuzem to hiperbola, ale chce miec po prostu jedrna pupe. Jak gimnastyka pupy moze okazac sie skuteczna? Nozyce na brzuchu?

Gość Celulitowa duppa
Kochana, a diete mialam na mysli w postaci: rezygnacji z laysow ktore pozeram namietnie co drugi dzien od wielu lat, czesto po 23 w nocy przed tv :-) w ramach afirmacji zycia, rezygnacji ze zbednego tluszczu, poza oliwa z oliwek... moze wiecej wody... mniej kawy A oklady z fusow?? Zalewanych wrzatkiem czy na sucho? i co, bandazowac to?

Gość lalalalaajsjs
powiedz mi coś. Masz 19 lat?

Gość a mi wlasnie na diecie
skora robi sie jedrniejsza. chyba dlatego ze zdrowiej sie odzywiam. pryszcze mi tez znikaja. tylek mi sie utwardzil po orbitreku. 5xw tyg. po min. 40 min. do tego peeling kawowy i balsamy lub oliwka. a cwiczenia na tylek to slyszlalam ze dobre jest chodzenie po schodach albo lezenie na brzuchu, lekkie unoszenie nog i sciskanie posladkow.

Gość a mi wlasnie na diecie
te oklady kawowe to zawija sie cialo w folie. taka spozywcza (celofan) lub jest specjalna do takich zabiegow. ale spozywcza jest tansza. steper tez chyba na tylek bylby dobry.

Dobre ćwiczenia na ujędrnianie pośladków to np. leżenie na plecach i unoszenie bioder w górę. Albo klęk p0odparty i unoszenie nóg do tyłu. No i oczywiście ściskanie mięśni pośladków. Ale żeby wyrzeźbić tyłek to trzeba dużo czasu na to poświęcić.

Steper jest rewelacyjny :) A powracając do tematu, to ja mam kurcze taki sam problem :( Schudło mi się ostatnio, i tyłek mi kurna sflaczał. Na siłownię za leniwa jestem, a żadnych ćwiczeń do zrobienia w domu nie znam. Zna ktos takie?

Gość abaliska
a czy da się wymodelowa ciało cwiczeniami bez jakiejs specjalnej diety?

Gość ja mam plyte z shapea
z cwiczeniami na posladki. tytul plyty - TY TEZ MOZESZ MIEC TAKIE POSLADKI czy cos w tym stylu tytuł... czasem ludzie na allegro sprzedają te płyty.

Gość gimnastyka domowa
ćwiczeń jest wiele - większość na pupę - tych mniej skomplikowanych - zostało już przytoczone. Ściskanie pośladków, pozycja sikającego pieska itp. polecam specjalistyczne poradniki - przydają się nie tylko na pupę, ale też na ćwiczenie innych partii ciała - dla lepszego samopoczucia, zdrowia i figury. Konkretne przykłady? Już podaję: http://www.okazje.info.pl/okazje/ksiazki/piekna-na-1001-sposobow.html http://www.okazje.info.pl/okazje/ksiazki/domowy-fitness.html albo tego typu poradniki...

Gość jutrzniaa
teraz lato, topik na czasie, moze ktos dopisze jakies ćwiczonka:-D

Gość ytytytytyty
a jak zwiekszyc i zaokraglic posladki? nie chce zeby m,i sie zmniejszyly przez te cwiczenia...