Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _limonka_

Co warto kupić w Biedronce??? Jakie produkty robione dla Biedronki?

Polecane posty

w biedronce kupuję tylko ciasto francuskie (gdzie masła, margaryny i wszystko inne w lodówce).

Gość fuuuuuj
ostatnio w chipsach "top" z biedronki znalazłam 3 paznokcie. nigdy wecej nie zjem nic z tego gównianego sklepu!!!!!

Gość Wszystko ok
Wypróbowałam prawie wszystkie produkty i jestem zachwycona ceną oraz jakością .Teraz zakupy robię tylko w Biedronce.

Reczniki papierowe z biedronki te z nadrukiem (czerwone wisienki) nie maja sobie rownych pod wzgledem wytrzymalosci i jakosci.

Gość efrsd
Jasne, to nic, że wodę Dekada czy Colę Original produkuje Hoop, soki Tymbark itp. Lepiej kupić ten sam sok w innym sklepie 50 gr drozej..

Gość zonka3030303
ciasto francuskie

Gość fanka biedronki
Polecam 400 g kremu czkoladowo-mleczno-orzechowy za 3,99 Jest wyśmienity i nie ustępuje w niczm nutelli.

Gość def
Nikt nie wsopmniał o musztardzie obecnie robionej dla biedronki przez kamis i całkiem niezłej. Kiedyś musztarda z biedronki to straszny syf był a teraz całkiem w porzadku

Gość tak sie zastanawiam 98
śledzie pycha wiejskie

Gość mdło mi na myśl co oni żrą
Lekarze będą mieli kogo leczyć po takim jedzeniu. Czy naprawdę nie stać was na kupowanie dobrych i zdrowych rzeczy>? czy musucie wtranżalać jak zwierzęta te pasze,których niejedno zwierzę by nie jadło ?

Gość reg
a jeśli nie stać? Ja np. mam ok. 300 zł na miesiąc na wszystkie swoje potrzeby - ubrania, jedzenie i kosmetyki. Nie sądzę, żeby droższe koniecznie było zdrowsze. :-/

Gość biedron
kotlety z biedronki mmmm. pycha! polecam

Gość biedron
ja tam chipsów biedronkowych nie lubie - w ich asortymencie nie ma mojego ulubionego smaku - pikatnej papryczki^^

Gość she21
do osoby krytykujacej wyroby z biedronki-skoro tak krytykujesz,to nie kupuj ,nie konsumuj i twoja sprawa tak? po co wchodzisz na ten topik? zaloz sobie wlasny temat i tam sie udzielaj,pouczaj i wymadrzaj..

Gość she21
pozostalym osobom,radze ignorowac tego typu wypowiedzi i nie reagowac na nie,moze da to komus do myslenia,ze nie jest tu milo widziany... pozdrawiam robiacych zakupy w biedronce,ja tez jestem klientka tego sklepu....moj sasiad zza sciany, pan doktor,wspolwlasciciel przych lekarskiej,bardzo majetny pan-takze robi tam zakupy,i wilu moich znajomych,beez wzgledu na grubosc portfela...pisze to po to,zebyscie naprawde nie mieli kompleksow,ze jestesmy ''gorsi'' bo w czym? wartosci czlowieka nie okresla sie po tym w jakim sklepie robi zakupy...no ludzie...

Gość nienawidzę tanich podrób
nIESTETY JA NIE DOŁĄCZĘ SIĘ DO TYCH POCHLEBSTW NA TEMAT bIEDRONKI TO CO PISZECIE JEST STRASZNE !!!! jESTEM TECHNOLOGIEM ŻYWIENIA I NIESTETY MUSZĘ WAS ZMARTWIĆ. cZYTAJCIE ETYKIETY!!! zAŚMIECACIE SWOJE ORGANIZMY!!! cHCECIE WIĘCEJ?

Tanie nie oznacza dobre!Tak samo z odzieżą czy art.gosp.domowego. patelnia za 9zł zBiedronki to nic że na 2 miesiąće? Prawda? Firmowa z a140 zł? Co to za fanaberie?Jak można tyle zapłacic? -prawda? Piszę tu do sympatyków Biedronki.!!!!!!!! Cholerne świństwa i nic więcej!!!!

Tylko nie brońcie się ceną!że niby nie ma na droższe produkty. ~~~~~~~~~~~KONIEC~~~~~~~~~~~~~~~~

ZARAZ NIE WYTRZYMAM!!! biedron JAKIE KOTLETY??????????????????????????????????????? UWAŻASZ ŻE TO JEST MIĘSO? IDĘ SIĘ "WYRZYGAĆ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLIKWIDUJCIE TEN TOPIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość my z mężem
kupilismy sobie w sierpniu po kurtce irchowej (99,90pln) Świetnie sie noszą-mieliśmy stracha czy nie badziew ale stwierdziliśmy ze małe ryzyko za tą cenę-nie załujemy. Ja ostatnio bardzo lubię mięso na tackach-karczek (zazwyczaj chudziutki super na el.grill) i schabowe.swieże i mięciutkie.Sokołow. Lubimy żólte sery (szczególnie zbyszko ale ostatnio go nie ma).Kupuję tam sporo rzeczy i jestem zadowolona.

Gość my z mężem
ps te mięsa to wcale nie tanie jakby kto pytał :-D

Gość ales TY durna Baba
jakie podróby widzisz w pięknym porcjowanym schabie, chemia jest we wszystkich wyrobach nawet tych najdroższych , więc nie pieprz jak potłuczona. Boże co za ignorantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość she21
ignorujcie ta osobe,moze sie znudzi w koncu

Gość biedronella
Technolog żywienia :D nie, nie chcmey więcej, i tak mamy cię za debila :D

Gość jak zwierzęta
wpychacie w siebie to g*ówno,dlaczego?bo jest 50 groszy tańsze! przeczytałam co kupujecie,powiem wam że połowy z wymienionych przez was produktów żywnościowych nie kupuję WCALE,pchacie w siebie to biedronkowe czy lislaowe g*ówno jak w śmietnik ,a wystarczyłoby nie żreć tyle, odzywiać sie racjonalnie i produktami z najwyższej półki..

Gość biedronella
już widzę, jak latasz ze stołkiem po sklepie i sięgasz do najwyższej półki...zaiste, obraz jest to przecudnej urody :D

Gość jak zwierzęta
Sięgam najwyższej półki,nie potrzebuje do tego stołka. Czyżbys nie wyrosła po tych biedronkowych przekąskach?

Gość pewnie rypie ci z kapciory
tym babom co żrą śrute z biedronki wali z kapciory okrutnie