Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

dziewczynki ja tez niestety musze zrezygnować:( a juz myślalam ze wytrwam do końca , ta dieta nie jest na moje siły wszystko mnie boli , w szczególności żołądek i nie mam siły chodzić, dziś spotkałam sie z koleżanką która schudła około 10 kg w 2 miesiące powiedziałą ze jadla np 1 dzien TYLKO kurczaka, 2 dzień TYLKO jabłka, 3 dzien Tylko warzywa, 4 dzień TYlko owoce i tak sobie wybierała co chciala ale nic innego oprocz tego co wybrała, chyba i ja na tą dietkę wejdę, bede Was odwiedzac, szkoa ze nie wytrwalam do konca:(

No to zostaje....(: Kołderka jedziemy razem Chalwowa?? Ja juz po jabluszku i o 12 1 porcja chalwy ;)

Gość agnes 30
ja przeżyłam 7 dzień bez kolacji zaraz idę pić kawę,mam nadzieję że wytrwam te 13 dni.Rozpoczynając zakładałam wytrzymać 7 dni,do tego chodzę na rolmasaż jeszcze się nie ważyłam ale zmieściłam sie w końcu w spodnie z zeszłego lata zważę się po zakończeniu dietki.pozdrowionka

witam! ja dziś mam 6 dzień i jak narazie sie na nic nie skusiłam:) zaraz idę pić kawę :) dzisiaj mam zamiar trochę pospacerować :) no ale dzisiaj nie ma przeciez grzaneczki nowa=D daj swój przepis:)!

ja dzisiaj jade na zakupki wiec moze zaopatrze sie w wage i bede Wam podawac czy chalwowa to serio dziala czy to sciema...bedziecie mialy wlasnego \"królika doswiadczalnego\" xD

no to fajnie bo sama jestem ciekawa jak to jest z tą dietą ;) jest przecież słodziutka! ale tak się zastanawiam z drugiej strony czy po naszej kopenhaskiej to jest dobre rozwiązanie bo bo przecież tutaj w planie nie mamy słodyczy a tam są tylko słodycze....... chciałabym też zastosować ta dietę ale naprawdę mam wątpliwości teraz :( czekolada a ile chcesz stosować tą dietę jaki czas??? aha i czy będziesz jadła po 50 gr czy po 100?? bo różnie to piszą:)

ja tylko po 50gram (: Chce ja stosowac tyle ile wytrzymie..7 dni,14 a moze i wiecej? hmmm jak 5 kg na tydzien to zachecajaco brzmi

Gość nowa=D
ja dzis dzien osmy=) czuje sie bardzo dobrze,zważylam si i.. 5kg mniej=) ale super=) łaczie chce schudanc 19kg jesli dam rade bede sosowac tą diete dwa razy od razu=) jestem z siebie dumna bo nie mam zadnych wykroczen co najwyzej mniej jem np. zamiast kawy z cukrem pije zielona herbate zamisat 2jajek jsm jedno i nie jem salaty i o=) jst super=) i okres sie skonczyl

gratulacje!!!!!!!!!!! to wspaniale 5 kg mniej!!!!! wow!!!!! mamy ci czego pozazdrościć:) ja dopiero na koniec diety się zważę, od dzisiaj zaczynam pić jeszcze wapń bo mi jakieś uczulenie wyskoczyło a kawa przeciez jeszcze wypłukuje wapń:( jak myślicie takioe witaminki to przy diecie chyba są dobre no nie?? ja już dzisiaj nie czuję jakiś napadów na jedzenie żebym nawet myślała o czymś że chciałabym coś zjaść :)

Gość Zichrini
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było.. Dziś mój 6 dzień zmodyfikowanej kopenhaskiej. Niestety nie miałam wyboru i musiałam zjeść wczoraj normalne śniadanie, a przedwczoraj wypiłam parę imprezowych piw... Ale nie przejmuję się tym. Trwam dalej i czuje się coraz lżej, mam taki płatki brzuszek. Dziewczyny, nie poddajemy się i czekamy na 13 dzień!

Gość nowa=D
tak tak dziewczyny nie poddajemy sie=) nom agnieszko tez sie ciesze z tych 5kg dzis mialam brokuly jajka i pomidor jajek nie tknelam brokul troche zjadlam i pomidorka a na kolacje befsztyk i salata salty nie zjem a zamiast befsztyka troche kurczaka z rozna przynajmniej bez tluszczu..mysliscie ze moge tak zrobic??w sensie zamiast befsztyka to troche kurczaka?

Gość nowa=D
aaha i co do witamin agnieszko to ja biore witaminki w tabletkach witaiminy i mineraly jedna tabletecka dziennie=)czuje sie swietnie=)

dzieki :) ja muszę brać ten wapń i tak :) może być kurczak zamiast befsztyku! spokojnie;) ja też już trochę modyfikuję bo prawie nic z tej diety nie jadłam ;( :)

Gość agnes 30
zaczynam dziś dzień 9 myślałam że będzie coraz łatwiej a tu przyszedł kryzys,nie wiem czy dłużej wytrzymam napiszę jutro jak mi poszło.Gratulacje 5 kg to sporo ja zważę się na koniec bo też nie mam wagi.do słyszenia pa dziewczyny trzymajcie się

Witajcie! Niestety nie mogę pisać za często bo trochę pracy mam. Otóż dziś mój 7 dzień diety, zważę się jutro i na pewno napisze Wam ile mi ubyło. Przykro mi, że już tyle osób się wyłamało :( Ale witam Nową :) Piszcie Dziewczynki jak sie trzymacie. Dzis ciężki dzień przede mną ale może praca pozwoli mi spokojnie go przetrwać. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i gratuluje utraconych kilogramów! trzymajcie sie dzielnie dziewczynki!! Czekoladko jak tam chałwowa?? Kołderko jestes jeszcze z Nami?? agnes nie daj sie!! Tak mało Ci zostało!! Pomyśl, ze zjesz cos za 4 dni ;) Zichrini melduj jak Ci idzie! Buziaki!!

Nowa- z jakiej wagi startowałaś i przy jakim wzroście?? Jeszce raz bardzo serdecznie pozdrawiam :)

Jetsem dziewczynki jestem:) nie miałam czasu zbytnio zaglądnąć bo wczorj kupiłam sobie suknie ślubną:) a pojechałam tylko poprzymierzać :P jak zwykle wszystko na spontana:)ale teraz słychajcie uwaznie bo nie wyrobie, jak wiecie bylam z Wami na kopenhaskiej ale zrezygnowalam bo zle sie czulam i nie chudłam, te ostatnie 2 dni jadlam normalnie, tzn troche mniej ale skusiłam się nawet na kawałek ciacha i co?? wchodze na wage a tu 1,5 kg mniej hehe dobre co?a Wy jak sie trzymacie? bądzcie dzielne za mnie:)

Gość nowa=D
kolderko mozliwe że ze stresu schudlas,wiadomo pzygoptoeania wszystkie itp=p ja startowalam z 72kg przy 164cm wzrostu teraz waze 67.. marze o 53kg i postanowilam ze jak dam rade to bede tą diete stosowac przez 20dni i strace 12kg to ebdzie 60kg wiec w maire ok.. dzis zacznyma dzien dziewiaty=) balam sie ze wsyzstkie sobie ucieklyscie=( dzieki wszystkim za gratulacje=*muuaaa

Sudoku, niestety dzisiaj moj pierwszy dzien, bo wczoraj mialam 18-mnastke siorki cioteczniej (: ale jest okey...nie czuje sie glodna, mam energie w przeciwienstwie jak bylam na kopenhaskiej. Teraz mam 68 kg, wiadomo obzarstwo wczorajsze i przedwczorajsze dalo sie we znaki, no ale tylko kilo podskoczylo :))) Bedzie okiii. Ja ide pocwiczyc i potem zajrze :*

Chocolate ciesze sie, że postanowilaś ruszyc kończynami :) Wiem, że juz nie jestescie na kopenhaskiej ale dzielcie sie z Nami waszymi wynikami. Kołderko gratuluję zakupu sukni :) Takie chwile to sie dłuugo pamieta. Nowa żadnych odstepstw od diety nie robisz? ani troszeczke?? Pozdrawiam serdecznie

Witam!!Temat dla mnie jak z nieba :) 04/07 zaczęłam dietę kopenhaską i jak na razie idzie mi bardzo ładnie... na razie każdy dzień wydaje sie łatwiejszy... Ubyło mi już całe 4kg :)

:))) aby nie było :) nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................1....................62 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ..55kg Chocolate17...............1....................70kg..... .........50kg sudoku......................1...................60 kg..............54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg..............56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ..............59kg Tulla.........................1...................64kg.. ............56-58kg chance......................0...................67kg.... ..........57-58kg Olinka20....................1...................58,5kg.. ...........52kg SloneczkoS.................0....................66,6.... ...........58 BEMAR......................5.....................73kg.................67kg czyli od 1 do 5 dnia - ok 4 kg :) Pozdrawiam

witajcie dzielne;)) dzis dzien 7, weekend troche poszalalam z winem i colą light, ale diete trzymam;) waga stanela na 55 kg na razie ale i tak zle nie jest.... trzymam sie i dietuje dalej.. a jak Wy?

Cześć dziewczynki to ja. Wczoraj się niestety wyłamałam z diety, bo miałam imprezę. Trochę mi wstyd. Nie wiem czy kontynułować tą dietę czy też przejść na chałwową. Ale napewno będę z wami.

Chance, kontynuuj... skonczysz te i zaczniesz chalwowa... co 2 diety to nie jedna pozdrawiam

hej dziewczynki, ja dzis , jutro i moze pojutrze robie sobie takie dni oczyszczania, na samych warzywach i owocach, pewnie wiecej bedzie owoców ale zdrowo i przyjemnie:)moze chociaz kg mi spadnie, aha i jeden dzien na samej maslance bo na tej diecie z joya jest taki dzien i schudłam caly 1 kg :) 3majcie sie dzielnie:)

Gość nowa=D
Sudoku nie robie żADNYCH odstepstw od diety=) NIC nie podjadam zadnego gryza kanapki,czy nadporogramowy owoc nic=) nie jem tylko szpinaku a jem brokuly nie pije kawy bo mam 16lat=] a poje herbatke zielona bez cukru nie jem 2 jajek a jedno bo juz nie moge na nie patrzec i nie jem salaty ale slyszalalm ze jak mnuiej sie zje to wiecej sie chudnie=]