Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

Gość nie szuje nie odejdą same
n

Gość chłopak 22 letni to szczeniak
a nie przykład ojca

Gość Gonia1987
Do Małgii cieszę sie , że wszystko jest z Tobą i dzidzia ok. Ja też czuje się fatalnie podczas tych upałów. Ja tez jeszcze nie znam płci ale coś czuję, że to będzie dziewczynka. A kopie Cie już Twój maluszek???

ja też miałam tylko jednego chłopaka,teraz jest moim mężem tym samym od 12 lat.Patologia to wy,czepcie się siebie,ciekawe czym się możecie pochwalić

Gość Gonia1987
DO NIKI Opowiedz coś o swojej ciąży, jak sie czujesz, czy dzidzia kopie?

Gość w zycu nie widziałyście
dobrego domu

Gość NIKI...
dziewczyny opanujcie sie zachowujecie sie jak na pastwisku.....MALGII termin mam na 8grudnia i powiem szczerze to nie czuje sie za dobrze przez te upaly

a mój miał 20 lat jak został ojcem i jest bardzo odpowiedzialny,kocha swoje dzieci jak nic na świecie

Gość wszystkie zaszłyście
w ciążę z pierwszym chłopakiem i pewnie za pierwszym razem, aż smiać się chce czytając te głupoty

Gość u mnie w szkole sredniej
były dwie puszczalskie i nie dziwota, że zaszły w ciążę. Wy pewnie byłyście takie same

Gość NIKI...
wiecie co kopac kopie tylko slabo ruchy czule od konca 18tyg.i wtedy byly mocniejsze a teraz wogule.powiem ze przezz dzien nic a wieczoram jak leze juz w lozku to moze raz dwa kopnie slabo.jutro ide na usg i moze poznam plec.a ile wy macie lat??bo mam pewniem problem i nie wiem co mam robic

Gonia1987 tak kopie juz :P jakie to cudowne uczucie jest :P pierwsze ruchy poczułam pod koniec 19 tygodnia na poczatku to nie wiedziałam co jest ale potem zorientowalam sie ze to juz ruchy :P hihi a ty Gosia na kiedy masz termin ??

ja mam 17 lat .... a jaki masz problem? Ja jak poczułam pierwsze ruchy to tez były mocniejsze niz teraz i czzasem tez sie tak zdarza ze nie czuje przez pare godzinek ruchow ale lekarz powiedział ze jak najbardziej wszystko jest ok ;)

Gość Gonia1987
Chciałam pogadać z innymi młodymi mamami a tu się normalnie nie da bo co rusz któraś nazywa nas puszczalskimi........jestm ciekawa co te co tak pisza mogą powiedzieć o sobie? ??????Że są dziewicami po 30 ale maja świetnapracę samochód pieniadzę jeżdżą na zagraniczne wczasy...fajnie...tylko dla mnie najwyższą wartość ma rodzina!!!!!!

Gość ojojojojojo
to takie złe twoim zdaniem,a nawet jak tak to co? trzeba mieć doświadczenie,co ?Przynajmniej pięciu,hahahha kto sie przezywa sam sie tak nazywa,najeżdzacie bogu ducha winne dziewczyny że puszczalskie.chyba sie wam poprzewracało we łbach

Gość Gonia1987
mnie kopie od 20 tyg. i teraz już dość mocno , ale tylko wieczorem i rano albo kiedy siedzę i leżę, nigdy jak stoję albo chodzę. termin mam na 15v pażdziernika i mam 20 lat:)

Gość tredowateeeeeeee

Gość Gonia1987
NIKI co masz za problem? może jakoś pomogę?

Gość JAK JESTESCIE TAKIMI DOBRYMI
mamusiami, to won od komputera, bo ON SZKODZI DZIECKU, PROMIENIOWANIE. Ale chyba szkół nie skończyliscie, więc możecie nie wiedzieć....

Gość NIKI...
to zajrzyjcie na ciezarne jak znosicie takie upaly,tam jest opisane wszystko.

no to masz przestarzałe informacje ;] komputery z dzisiejszych czasów nie promieniują jak te dawniejsze ... tylko trzeba siedziec z głowa i robic sobie przerwy ;]

Gość Gonia1987
Szkoły to może Ty nie skończyłaś KRYTYKANTKO!!!!! Ja skończyłam najlepsze liceum w mieście z wyróżnieniem a teraz na studiach mam stypendium! Poza tym uważam, że o mądrości nie decydują szkoły. Czasem Dziewczyny po zawodówce sa mądrzejsze niz TY.

promieniują, ale Ty o tym nie wiesz, bo miałaś inne ciekawsze zajęcia - spuszczanie majtek

Gość Gonia1987
A Ty jestes nie dość, że prymitywna, niekulturalna to jeszcze niedouczona!

Gość Gonia1987
NIKI, a musisz wracać na ta praktyke fryzjerską?? No bo w takie upały to może być ciężko.....Nie możesz iść na L4?

niedouczona to Ty jesteś, bo nie wiedziałaś skąd się biora dzieci

mi lekarz dał L4 juz od czerwca ponieważ miałam twardy brzuch teraz juz jest wszystko dobrze ale i tak dalej daje mi zwolnienie na wakacje ;)0

Gość Gonia1987
Kochana, przestań obrażać mnie i inne młode mamy. My tu chcemy porozmawiać o swoich problemach a nie czyta ć złośliwych postów od niewiadomo kogo.

Gość NIKI...
glupszym sie ustepuje takrze dajmy spokuj!!!!!:)