Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

Gość Gonia1987
Małgiii i co lekarz przepisał Ci na twardy brzuszek?? ja tez miałam ten problem, z tym , że brzuś twardniał mi kilkanaście razy na dobę, ale lekarz zalecił tylko odpoczynek i nospe w razie potrzeby.

Gość kalinka64
Powiem Wam, że ja żałuję, że nie miałam dziecka w wieku 18-20 lat. Urodziłam syna mając lat 33, nie umiałam zdecydować się na drugie dziecko, potem przyszły problemy zdrowotne, teraz o drugim mogę zapomnieć. Syn ma w tej chwili 10 lat i jeśli pójdzie w ślady rodziców, to nawet nie nacieszę się byciem babcią. Wszystko zależy od człowieka, jedna jest wspaniałą matką mając lat 18, inna w okolicach 30 nie nadaje się do tego. Nie ma co generalizować, obgadywać czy prawić morały. Prędzej bym swojego syna dała pod opiekę młodej mamie, która ma swoje dziecko niż sfrustrowanej, bezdzietnej starej pannie. Pozdrawiam :) Kalina

Gonia1987 przepisał mi Scopolan tylko ze w ulotce było napisane ze nie mozna go stosowac w pierwszych 3 miesiacach bo grozi poronieniem ja juz co prawda byłam w 4 miesiacu ale i tak bałam sie go brac wiec nie wziełam ani jednej tabletki. Dużo odpoczywałam i jakos na nastepnej wizycie było wszystko ok brzusio miekki i wszystko było ok ;))

Gość Gonia1987
Ja zażywam nospe ale od czasu do czasu. Ale słyszałam , że magnez jest dobry i bezpieczny. JA ogólnie brzusio mam miekki tylko czasem twardnieje, a do tego mam skurcze łydek.

Gość Gonia1987
KALINA, dzięki, że chociaż Ty nas nie potępiasz i nie krytykujesz... A tak na marginesie, to nie myslałaś kiedys o adopcji drugiego dziecka?

No ja na szczęście juz nie mam problemow z twardniejącym brzusiem ... tez tak słyszałam o magnezie ze jest dobry :) ale to zawsze trzeba sie najpierw skonsultowac z lekarzem :P skurczów jak narazie nie mam i mam nadzieje ze nie bede miec :P

Gość Gonia1987
No ale ja już prawie w 27 tyg jestem, wiec skurcze od czasu do czasu są nieuniknione....tak chciałabym już zobaczyć moja kruszynkę.......ale boję się porodu..

ja tez boje sie porodu zobaczymy jak to wszystko bedzie .... a przede mna jeszcze 4 miesiace

Gość Gonia1987
damy radę , trzymaj za mnie kciuki a ja będę trzymać za Ciebie:) Musi być dobrze!

Gość NIKI...
ja tez sie boje porodu,i niewiem jak to bedzie

Nom mam nadzieje ze tak bedzie :D taki upał jestze nawet moj chomik spi na pleckach z lapkami na gorze hhhi smiesznie wyglada :P mi na szczescie nie jest tak gorąco jak wczoraj .. a własnie mam takie pytanie czy pływać w ciazy mozna tylko z basenie czy w jeziorku tez?

Gość kalinka64
Gonia1987, o adopcji myślałam, ale tylko myślałam. Mój mąż nie jest przekonany, a my wszystkie decyzje podejmujemy razem. Ja mam 43, on 46 lat. Nawet jak weźmiemy maluszka to za 20 lat on może zostać sam. Chyba już za późno na adopcję :( Moja młodsza siostra ma cudowną trójeczkę, więc mój syn ma "rodzeństwo". A co do drugiej części: Za co miałabym potępiać? Za macierzyństwo? Za to, że macie dzieci, kochacie je, wychowujecie i o nie dbacie? Przecież młody wiek tu w niczym nie przeszkadza. Młoda mama ma więcej siły by grać z dzieckiem w piłkę czy biegać po lesie. Nie dajcie się dziewczyny jakimś zrzędom!! Pozdrawiam, Kalina

Gość a to ci dopiero dorosłe
zlot kurwiszatekz brzuchami ???

czy wy nie macie innych zajec w tym wieku niz pieprzenie sie po katach?

kalinka za kilka lat popros synka niech bąbnie jakąs szostoklasistke mozesz im nawet kibicowac i podawac napoje orzezwiajace

Młoda mama ma więcej siły by grać z dzieckiem w piłkę czy biegać po lesie. A czy wychowanie dziecka polega na graniu w piłke i bieganiu po lesie ? stara a głupia jestes kalina az strach

Gość kalinka64
A to ci dopiero... Smieszne jak cholera! Ubawiłam się! Masz jeszcze jakieś inne dowcipy dla mnie? Generujesz tutaj naprawdę zbędny ruch, idź sobie. K.

taaak one chca wszytkim wmowic ze rodzac dziecko w wieku 17lat sa super mamami ciekawe co ich dzieci zrobia jak ich zaskocza skoro one nie widza w tym nic złego ze juz sie puszczaja na prawo i lewo za 15 lat ich córki beda uprawiac seks grupowy i zajda w ciaze niewiadomo z kim ,,,z kims z tej wesołej grupy nastoletnich seksmaniaków

jakby moja córka zrobiła mi taki wstyd normalnie bym ja zatłukła

Gość Gonia1987
Kalinko, szkoda, że masz tylko jedno dziecko, bo widać, że jestes cudowną mamą. ja zostanę mamusią dopiero za 3 miesiące, ale mam nadzieję, że to nie będzie mój jedyny dzidziuś. Marze o wesołej gromadce. A powiem Ci , że mama mojego męża urodziła córeczkę w wieku 44 lat. no ale to było już jej 4 dziecko. Ciąża przebiegła książkowo i mój mąż ma teraz 5 letnią siostrzyczkę. Jest oczkiem w głowie całej rodziny, a nawet jak kiedys teściow zabraknie nie daj boże to cała nasza rodzinka Ola sie zajmie. Tak, że ja myślę, że nie jest za późno na adopcję. zawsze można adoptować np. 5 letniego brzdąca. No ale jak mąż nie chce to trzeba jego zdanie uszanować.

witam kolejne młode mamy lub przyszłe cieszę sie że tu zaglądacie co do tych wielu wpisów to śmiać i płakać sie chce ale mam to głeboko gdzieś co ludzie mysla ja jestem szczesliwa i nawet durne wypowiedzi tego nie zmienią . nastoletnia mamo -to super że u ciebie wszystko ok .no niestety nie mam fotek .męża narazie też nie zdecydowaliśmy że pobiezemy sie pózniej

a ty co?gonia juz tesciow chcesz na tamtem swiat wyprawic?

Gość Gonia1987
Trzymaj się Małgiii:)

a czemu pozniej?co stoi mna przeszkodzie obawiasz sie ze to nie ten?

nie jeden psycholog by tu sobie mogł na waszych patologicznych opiniach doktoracik pierdyknac

Gość Gonia1987
Do A To Ci Dopiero dorosłe Wyrwałaś moją wypowiedź z kontekstu. Przeczytaj post kaliny to będziesz wiedziała o co chodzi. Gdyby nie daj bóg teściom cos sie stało to mogą liczyć na to , że zajmiemy sie małą siostra mojego męża. nie wysyłam ich na tamten świat - są wspaniałymi wartościowymi ludźmi. Czego niestety nie można powiedzieć o Tobie. Obrażasz wszystkich. a proszę nap[isz coś o sobie - napisz co osiągnęłaś w życiu, że nas tak potępiasz?

a to ci dopiero dorosłe -nic ci do tego moja sprawa czy to ten czy nie ten myśl sobie co chcesz

Gość Gonia1987
Kwietniulka, teraz tak mówisz, ale gdyby Twoja córka zaszła w ciążę, to na pewno nie wyrzuciłabyś jej z domu, tylko byś pomogł na ile dałabyś rady. Każda kochająca matka by tak zrobiła.