Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ze mnie panikara

My j jego była w tle

Polecane posty

sara- wiesz to byl facet na którym właśnie bardzo mi zależało. Naprawde cięzko mi bylo podjąć te decyzję bo przez te 10 miesiecy zdazyłam go pokochac. wiem, ze z czasem przejdzie. Ja nienawidze kłamstwa - jak ktos skłamie i co gorsza przyłapie go na tym - jest skreslony i juz. taki człowiek juz traci u mnie zaufanie i koniec. Zobaczymy co będzie dalej....:) jestem dobrej myśli

panikaro 🌼 na pewno będzie dobrze:D trzymam kciuki :) ja dziś zrobiłam sobie Święto Lenia i buszuję tylko po kafeterii, przeskakuję z topiku na topik, czytam o tak pokręconych kolejach losu, przy których moje to kaszka z mlekiem. czyli nie jestem taka najgorsza;)

sara - no jasne, że bedzie dobrze - musi byc:) ja niestety nie mam takiego szczescia i nie moge pozwolic sobie na całodniowe lenistwo:( Na kafeterie zagladam tylko kiedy znajde chwilke:) Pozdrawiam cieplutko:)

Gość sara jak bylo na randce

Gość facecik taki
Hej. moze ze mnie panikara napisałaś: "przybylam po kolejnego buziaka od facecika" przepraszam nie było mnie tu wczoraj, ale wirtualnie pamiętałem o buziaku! Za to dziś dostajesz podwójnego ( z dubeltówki). Teraz na temat kłamstwa. w języku niemieckim jest takie porzekadło: Kto raz kłamał, temu nie wierz choćby już zawsze tylko mówił prawdę!

witam wszystkich 🌼 zatem nie warto mówić prawdy, jak się choć raz skłamało :(

Witam:) Facecik Wow!:D jak miło !!! - az dwa naraz?? Oki to juz nastawiam policzki:P Sara witam! No ja pamietam, jak moja babcia zawsze mi powtarzała, ze jak zlape faceta na klamstwie to mam go gonic. Bo jak juz raz sklamie to bedzie to robił ciagle. A czy warto mowic prawde gdy sie juz raz skłamało?? Zawsze warto mowic prawde i tylko prawde - bez wzgledu na to jaka ona jest.

Gość facecik taki
sara35 pięknie to wymyśliłaś z tą prawdą. Pewnie taką ma ta osoba moralność, gdy tak rozumuje. Cóż każdy z nas żyjąc nabiera pewnych cech i manier. Jaką Ty nabyłaś? Dajesz tu w tym topiku próbkę. moze ze mnie panikara To miłe, ze tak spontanicznie reagujesz. Wiedziałem Kogo obdarzać tymi buziakami - które choć symboliczne to jednak oddają stan sympatii do Ciebie.

to nie ja wymyśliłam, jedynie wyciagnęłam wniosek z porzekadła, które Ty faceciku przytoczyłeś :D widzę, że sprawia Ci dużą przyjemność takie kąsanie mnie, nawet ciepło domowego ogniska, nie jest w stanie przytępić Twoich kłów...

Gość batrflaj
do autorki--. zrobilas przysluge sobie, no bo lepiej spedzic zycie z kims , kto nas naparwde kocha i nie oklamuje, no i zrobilas przysluge im .CHOCIAZ!!! wydaje mi sie,ze on z nia nie bedzie ostatecznie. Fajne uczucie kiedys widzi sie pozytywy sparw , ktore wydaja sie beznadziejne.Czlowiek odzyskuje spokoj , bo zyje w (w twoim przypadku) zgodnie ze swoim sumieniem i intuicja. 🌻 odzywaj sie czasem,bo jestem ciekawa jaki sparwa bedzie miala final.

Gość facecik taki
sara35 To, ze wyciągnęłaś takie wnioski - niezgodnie z zasadami retoryki - świadczy o Twojej przemożnej chęci bycia przewrotną i nieprostolinijną. Gdybym napisał, ze jedząc jabłko nie jesz gruszki to Ty już nigdy nie jadłabyś gruszki bo po co? Skoro jesz jabłko. A więc smacznego! Kąsam? W cieple domowego ogniska Twojego czy mojego? Nie kąsam tylko wypowiadam swoje odczucia. Jeżeli są one bolesne i kąśliwe to jest to wypadek przy "pracy". Bez takiego zamiaru pisałem.

faceciku, pisałam wyłącznie o Twoim ognisku, ja swoje, idąc Twoim tokiem myślenia, dawno przecież już ugasiłam, wcześniej paląc w nim resztki mojej moralności:( zamieszałeś mi z tym sadem owocowym, nie wiem o co Ci chodzi z tymi jabłkami. wybacz, jestem tylko atrakcyjną, seksowną blondynką i obca jest mi jakakolwiek retoryka :P:P:P a co to w ogóle jest?:O

Gość facecik taki
sara 35 Retoryka (gr. ῥητορική rhetorike, od wyrazu ῥήτωρ rhetor "mówca") – krasomówstwo, sztuka wymowy, umiejętność dobrego i rzetelnego przekonywania słuchaczy, czyli przekazywania treści perswazyjnych. Teoria retoryki opierała się na obserwacji możliwości perswazyjnych ludzkiej mowy, a środki retoryczne nie były wynajdywane przez teoretyków, lecz pochodziły z przemówień sławnych oratorów. Zadaniem teoretyków było natomiast opracowywanie wskazówek przydatnych w układaniu mowy, a także klasyfikacja zabiegów retorycznych – przy czym zasady klasyfikacji, np. tropów i figur retorycznych, różniły się w zależności od autora. Według Arystotelesa, retoryka służy wynajdywaniu tego, co w mowie może mieć znaczenie przekonujące. Nie jestem w ognisku domowym, ale mimo to lubię seksowne blondynki którym trzeba czasem coś powiedziec = podpowiedziec

Gość facecik taki
Sara 35 uzupełnienie do ogniska: Ognisko domowe - to zwrot, przenośnia, określający nie tyle rodzinę jako komórkę społeczeństwa, ale bardziej relacje jakie w niej panują. Ognisko domowe, oznacza ciepło wypływające z poczucia bezpieczeństwa i wzajemnego zaufania. To również miejsce, które kojarzy się nam z radością i beztroską, miejsce którego charakter określają zarówno osoby, które w nim przebywają, jak również przedmioty nas otaczające: dekoracje, upominki, zapachy. Wszystkie te czynniki składają się na to co nazywamy "ogniskiem domowym".Ognisko domowe jest to ciepło, dobre samopoczucie w rodzinie jak i w kontaktach towarzyskich. W mitologii Ogniskiem domowym opiekowała się Hestia. To opiekunka ogniska domowego, podróżnych, nowożeńców i sierot. Córka Kronosa i Rei. Była siostrą Zeusa. Ognisko ku jej czci paliło się w każdym greckim domu. Stąd powiedzenie "w kręgu domowego ogniska". To teraz już pewnie podejrzewasz gdzie jestem......

faceciku, bardzo dziękuję za ten pouczający wykład :) czuję się o niebo mądrzejsza i w takim razie rezygnuję z przefarbowania się na czarno ;) miłego popołudnia i wieczoru🌼

Gość facecik taki
Sara 35 to pewnie już teraz jesteś w ósmym niebie? ( bo w siódmym bywają ludzie szczęśliwi). Odwzajemniam te sympatyczności.

sara🌻 facecik👄 :)

Zycze Wam milego wieczoru i spokojnej nocki:) Fajnie, że jestescie🌻

Gość facecik taki
moze ze mnie panikara nie wiem dlaczego, Twoja sytuacja tak na mnie podziałała. Ale czuję , ze muszę byc przy Tobie. chce abyś wiedziała Twoja decyzja jest słuszna. Niebawem się odreagujesz i zaczniesz nowe życie emocjonalne. A Sara 35 niby taka luźna a jednak jest także z Tobą. Masz na w swoich "szponach". A nas to cieszy. Spij spokojnie. Dziś jeszcze sama - niebawem z ukochanym...... Juz nie całuję bo byłoby to zbyt dużo rozkoszy.....

Dzien dobry:) Znów millo rozpoczynam dzien dzieki slowom, ktore napisałes facecik:) Nie sadziłam ze spotkam tu ludzi mi przyjaznych:) Rozpoczęłam nowe zycie i jest mi z tym dobrze. W sercu pozostal wielki zal, ze czlowiek ktorego kocham tak sie zachowal w stosunku do mnie. Ale zawsze sobie powtarzam , że nie ma tego zlego.. On jeszcze pisze smsy, wciaz przeprasza i chce sie spotkac - tylko ze ja nie widze zadnego sensu w tym by jeszcze z nim o czymkolwiek rozmawiac. Facet sam sie skreslil:( No nic - zabieram sie do pracy, a Wam zycze Milego, slonecznego dnia:) 🌻 ps facecik a czy dzis moge nastawic policzek?:P sara, co u Ciebie?

Gość facecik taki
popatrz czekałem tu na Ciebie! I doczekałem sie. Wiedz, że na ten buziak nie musisz czekać, ja po prostu mam to w codziennym "rozkładzie jazdy". Zawsze zaczynam i kończę dzień od tego zbliżenia sie do Twego policzka. Zdradź proszę gdzie te policzki - w Wawie?

:) nie w Wawie:( sa znacznie dalej...chociaż? to zalezy skad przybywają :)

..Twoje buziaki :):):)

Gość facecik taki
z południa - ze Śląska przybywają do Ciebie te usta złożone w szacunku, uznaniu i .......

no prosze - jaki ten świat mały:)

Gość facecik taki
może dlatego, że taki mały to się lubimy? Ganiamy wszędzie a tu się okazuje, że wystarczy rękę wyciągnąć i ... już się czujemy.

pewnie tak!:)

Gość facecik taki
moze kiedyś... gg 4201142