Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ze mnie panikara

My j jego była w tle

Polecane posty

zapisałam:) pewnie nie tylko ja skorzystam:P:P:P

witam Was serdecznie 🌼 panikaro, miło słyszeć, że jakoś się trzymasz, a nawet świetnie dajesz sobie radę :) nie chcę Cię na nic namawiać, ale . . . każdy zasługuje na drugą szansę, jesteśmy tylko ludźmi i wszyscy popełniamy błędy, nie ma na świecie ideałów, wydaje mi się, że nawet nasz kryształowy facecik coś tam przeskrobał, nie wierzę, że nie[tu kąśnięcie] wyobraź sobie, co by było, gdybyśmy wszyscy nagle byli tacy akuratni i konsekwentni, świat byłby taki nudny!!! może jednak porozmawiaj . . . i już nic więcej nie mówię a u mnie, dziękuję ok. pomalutku myślę już o urlopie :D:D:D

Witam Cię Saro:) I tu sie z Toba zgadzam - kazdy zasługuje na druga szanse i nikt z nas nie jest ideałem. Niestety w moim przypadku - jesli chodzi o kłamstwo to jestem bardzo konskewentna. Nie trawie kłamców. Wiesz, gdyby on wtedy sie przyznał ze sie z nia spotkał - to ok, poprosiłabym go wtedy aby wiecej tego nie robił czyt. nie spotykal sie sie z byłą. Ale on ewidentnie, patrzac mi w oczy , sklamał. Skad mam wiedziec , czy to nie bylo kolejne klamstwo? - no akurat bylo pierwsze na ktorym go zlapałam. Ktos moze napisac, że przewrazliwioona jestem bo to tylko małe niewinne klamstewko... Moze i tak - dla kogos małe klamstewko - a dla mnie AŻ małe kłamstewko..o jedno za duzo. Zrobilam sobie tylko przyslugę i oszczedzilam sie od pozniejszych domyslów czy aby znow mnie nie okłamał:) Wiem po sobie..ze juz patrzyłabym na niego pod innym katem...doszukiwalabym sie kolejnych kretactw...a przeciez nie o to chodzi w zwiazku. Porozmawiac z nim moge...ale ta rozmowa do niczego nie doprowadzi. I wiesz, miło mi bardzo, że starasz mi się coś doradzić:) Ooo..urlooopppik - zazdroszcze:)) Pozdrawiam

🌼 🌼 panikaro wierzę, że cokolwiek zrobisz, będziesz sama ze sobą w zgodzie i o to właśnie chodzi :) co się dzieje z facecikiem i jego całuskami dla Ciebie? :O zajrzę dopiero w poniedziałek:O tymczasem życzę Wam udanego weekendu i przesyłam buziaczki 👄 👄 👄

Witajcie:) Saro, Faceciku - jak minął Wam weekend? Zyczę miłego Dnia:)🌻

Gość ciekawa_osóbka
panikara i jak?

Gość upupup...
zapomniany topik