Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

dokaldnie jak sie nie podoba to niech nie czytaja;P musimy teraz byc troszke wytrwale i nic tam nie pisac to zobnaczymy;/:PP hehe

w ogóle ja uwielbiam te pytania o dokładny przebieg pooperacyjny, rehabilitacje, etc. od tego ma się w końcu lekarza i wizyty kontrolne, a nie forum internetowe :P

nie no wiesz ja tez wracam od elakzra i nic nie wiem albo wsyztko pzrekrecam:P ale wkurzylam sie tymoburzeniem ze niby zbyt lekcewazaco podchodzimy do tematu;/

ale pytania o moment odstawienia kul, rozpoczęcia rehabilitacji, sorry ale o tym decyduje lekarz albo tak mi sie tylko wydaje heheh

mialam wlasnie napisac to o lekarzu :P Wiecie ze od tych zastrzykow mi tylek zdretwial :P:P

oczywiscie megusia masz calkowita racje:) ale juz nie gadajmy o tym bo nie ma sensu;P niech sobie radza teraz bez nas;P

a arthryl w zastrzykach jest skuteczniejszy niż ten doustny bo nie wiem czy warto sobie kłuć tyłek heheh

no i jestem:) dzis sobie na wiecej pozwolilam bo sie cieplo ubralam:P ale widze ze wy zaciekle milczycie dziewcyznki:P

hehe, jaki zakumflowany temat. Tytuł wymięka:):):) Mam pytanie. Kiedy po artro można ćwiczyć nogę operowaną. Krótko po czy po zdjęciu szwów? Ile sie jej ma? Dzięki.

No więc ćwiczenia izmometryczne zaczyna się na drugi dzień po zabiegu, a czynne ja zaczęłam po zdjęciu szwów, które nastąpiło 10 dni po artro :)

Megusia, no wiesz co!!!:) A tak serio, to grudzień/styczeń. Jeszcze zobaczę.

izometryczne to takie z napinaniem mięśnia na leżąco albo z podnoszeniem nogi, a czynne np z piłką małą albo dużą rehabilitacyjną :) mogą być też oporowe z taśmami :)

ech w zimie to troche ciężko ci będzie, jeśli oczywiście będzie śnieg, co nie jest takie pewne :P