Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Niewątpliwie dobrze wiedzieć co człowiekowi będą robić. Rehabilitanci? Myślałam, że to lekarz się tym zajmuje.

mnie to robil i lekarz i rehabilitant:P to chyba zalezy po rpostu kto ma kurs zrobiony i tyle

musze to wypróbować na kolanie, tylko nie równocześnie z łokciem, bo wyglądałabym jak pajac heheheh

hehe :D to juz jutro :) jak to szybko zlecialo :) wiecie moze ile moze kosztowac wypozyczenie kul? i czy w ogole sie to oplaca? bo slyszalam ze lepiej jest kupic bo taniej wychodzi niz wypozyczyc :)

Gość Tumko
witam. Jestem 14 dni po rekonstrukcji i w wypisie mam zmiany chondromalacyjne kłykcia, może mi ktoś przystępnie powie co to takiego? Wypożyczenie kól w szpitalu to tańsze ro związanie niż kupno. Kupno od 50 pln wypożyczenie od 15 pln za miesiąc -ceny z Bydgoszczy pozdro

kacha ja mam kupione wlasnie jakos 50zl kostzowlay i mnie sie to juz dawno zwrocilo ale na 2 tyg to sie chyab jednak nie oplaca;/

heh... ja w ogole nie wiem czy bede chodzila o kuli... bo u mnie jest taki problem ze do tej pory nie umiem chodzic :D chyba musze sie nauczyc :)

Ja zapłaciłam za swoje 60 albo 70 zł. Co swoje to swoje a nigdy nie wiadomo kiedy jeszcze będą potrzebne:D Kacha, trzymaj się tam jutro. Czyli kiedy do nas zajrzysz?

no mam zamiar w czwartek :) jezeli w czwartek nie napisze to znaczy ze albo mnie zatrzymali albo mam cos z netem :) No wlasnie tez tak mysle ze kule zawsze sie przydadza bo nie wiadomo co moze sie wydarzyc...

Jej Kacha jak to szybko zleciało. Już za dwa dni Twoja artro. Jaknastawienie? Jeżeoi chodzi o zakup kul to jest to chyba dobre rozwiązanie. Nie jest to straszny wydatek bo nie potrzebujesz jakichś super kul, a zawsze mozna je odsprzedać:)

no strasznie to szybko zlecialo :) nastawienie wporzadku... :) narazie zero stresu :) zobaczymy jak jutro bedzie :) zobacze jaka decyzje mama podejmie, czy kupi czy bedzie wolala wypożyczyć... mam nadzieje ze mi mama dzisiaj kule przyniesie bo musze sie naczyc chodzic :D :P

hehe mam nadzieje :D rok temu mial do mnie rehabilitant przyjsc pokazac cwiczenia jakie mam robic i nie przyszedl bo pomylil osoby za to dwa razy rehabilitanci byli u dziewczyny ktora ze mna lezala na sali ktora tez miala na imie kasia :) ale teraz mam nadzieje ze takiej sytuacji nie bedzie :)

Wiesz ja też miałam problemy z kulami chodziłam na balkoniku Ale poxniej jakos mi poszło:) Nauczyłam się sama bez rehabilitantów po przecież byłam w weekend i żadnego nie było:P

Hehe... myslalam ze tylko ja nie umiem chodzic o kuli :D tzn. Ty juz umiesz... i mam nadzieje ze ja tez sie naucze :)

Hehe napewno się nauczysz:) Wiesz polecam jednak ten balkonik:P Wygląda kretyńsko, ale dobra rzecz:P Nauczysz się jak się trzymać a jak będziesz lecieć to masz zabezpieczenie:) Spróbuj:D Potem na kulach tylko pomalutku niech Cie ktoś trzyma i napewno dasz sobie rade:D Teraz jakbym miała się godzić na kolejną artro to tez juz bez stresu. z tą tylko róznicą że nie zgodziłabym się na dokręgowe:P

16.5 mama wyraziła zgodę ale anastezjolog przyszedl i jeszcze mnie zapytal i tak zachcahmęcił że sama się zgodziłam i na dobre mi to nie wyszło:P I teraz nawet jakby miało się wszystko uda i miałoby im się udac mnie znieczulić nie zgodfziłabym się. Już wole się truć narkozą:P

a to dokregowe to jest to samo co w kregoslup ? jezeli tak to takie bym chciala...

Kacha, ciekawe jakie w końcu będziesz mieć to znieczulenie. W czwartek mówisz? To będziemy czekać na raport. Oby nic złego tam nie wykryli.

no tez jestem ciekawa jakie bede miala znieczulenie... i tez mam nadzieje ze az tak zle nie jest z tym kolanem... A czy do narkozy i w ogole tego calego zabiegu bardzo przeszkadza malutki katar... to nawet nie jest katar tylko mam takie uczucie jakbym miala katar ale nawet sie wysmarkac nie moge...