Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

to nie był mój lekarz, byłam u niego pierwszy raz ;) w sumie to na 4 lekarzy, z którymi rozmawiałam: - 1 jest zadowolony - 1 nie wie czy drugi raz by się zdecydowała na medycyne - 2 drugi raz nie wybrałoby tego kierunku

Megusia, nie słuchaj innych tylko patrz na siebie. Jeżeli ciebie to ciągnie, to będziesz zadowolona:) Jak dobrze, że dziś wolne:)

Hehe ja dzisiaj caly dzien spalam :D dopiero nie dawno sie obudzilam :D

Dziś wszyscy są śpiący. Jak wasze stawy w tę pogodę?

hehe no ciekawe :D napewno niedlugo :) a ja mam pytanie Wy kiedys mowilyscie ze w aptece mozna kupic jakis zel taki co mozna na kolano polozyc jak lod... czy cos takiego :D jak to sie nazywa i ile kosztuje? i to normalnie mozna wyginac tak zeby ladnie lezalo na kolanie ?

Ja też się nie weekenduje:P Walczę z bolącym gardłem, pogoda beznadziejna i nastrój nie taki jak trzeba. Stawy chyba ok... nie wiem bo malo się ruszam:P

chyba zimno-ciepły okład/kompres, a cena zależy od rozmiaru, pewnie od 10 zł wzwyż.

Kacha tak można to wyginać:) Mam to jeszcze:) Chcesz mogę Ci podać nazwę ale jak pojdziesz do apteki i powiesz że chodzi Ci o taką żelkę to będą wiedzieć oco chodzi:) A cena nie powinna być wysoka

aha :) bo tak mysle ze chyba sie po artro przyda bo ostatnio to mialam takie jak z zamrażarki na wode i to sie zamraza :D i nie wygodnie bylo bo mi to ciagle spadalo :D

Napewnoe się przyda:) I będzie lepsze niż worek z lodem:P No i nie cieknie:P

Ja mam ten najmniejszy rozmiar, ale w sumie tak sobie mysle że chyba lepszy byłby jednak większy. Okładałby większą część nogi i nie trzebaby go było ruszać:P Ale u nas w aptece panie miały tylko takie małe albo takie ogromne:P

Ta żelka to bardzo fajna sprawa. Lepsza większa, w kształcie prostokąta. Wtedy wystarczy na kolano i boki.

a na mnie zimno działa odwrotnie - boli mnie jeszcze bardziej :P widocznie ja zawsze mam niestandardowe reakcje hehehe ;)

Nawet na opuchliznę Ci nie pomaga??;> No to zamiast wrzucać żelkę w zamrażarce wkładaj ją do mikrofalówki:P W końcu to ma działać i tak i tak:D

po wcześniejszych doświadczeniach z krioterapią po artro już nie chciałam zmniejszać w ten sposób stanu zapalnego i opuchlizny ;)

Megusia, nie schładzałaś kolana po artro??? A tak ładnie opuchlizna schodzi po schłodzeniu i uczucie o niebo lepsze. No ale jak tobie nie pomagało...

nie :) zresztą nikt mi nie kazał. miałam potem skierowanie na krioterapie ale jak powiedziałam, co mi się działo po poprzedniej, to doc zrezygnował z pomysłu mrożenia mi tego kolana ;)