Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubeggggga

Proszę zlitujcie się, przetlumaczcie a angileski, zaraz mam zajęcia.

Polecane posty

No to albo zaraz będę miał niezłą polewkę albo zaraz kogoś będzie mi żal...

Gość gucio888
poza tym ta niby lubegga specjalnie napisala, ze juz jest spozniona i leci na zajecia, abysmy nie mogli jej uswiadomic ze tlumaczenie jest bledne...

Gość no przetłumaczcie to przetłuma

Gość gucio888
Przyszlam do niego i pokazalam piersi. Spojrzal na mnie i wlozyl fiuta do mojej mokrej dziury. Bylo wspaniale. Zrobilam mu loda i pomyslalam, ze nigdy nie widzialam tak wielkiego kutasa. W koncu skonczyl w moich ustach, mysle, ze zrobie to samo mojemu nauczycielowi od angielskiego...

Gość eee cięzko powiedzieć
gucio to jakaś teoria spiskowa, ktos musiałby miec niexle przemyślane. ja myślę, ze to prawda i laska bedzie dzisiaj wyć ze wstydu, ale dobrze jej tak, boangol trzeba znać!

Gość wwwwoooowwwca
Pierwsza lubega ma 5G w nazwie, druga wypowiedź - lubega przez 3G Gdzie się zgubiły pozostałe 2?

Ale mi chodziło jaki tekst chciała aby jej przetłumaczyć - ten oryginalny .. :D

Gość gucio888
Nawet liczba zdan sie nie zgadza, nie wierze, ze mozna byc tak tepym, aby sie nie skapnac!! Gdyby byla taka glupia, to pewnie nie potrafilaby nawet posta na forum napisac...

nie chce was straszyc ale wszyscy jestesmy w tym momencie podejrzani:o pytanie zasadnicze-gdzie sie podzialo gg????????????????

Gość eee cięzko powiedzieć
Przyszlam do niegi i powiedziałam co o nim myślę, a on tylko spojrzał i trzasnął drzwiami. Zrobilo sie bardzo nie przyjemnie. myślę, ze już nigdy się do niego nie odezwę.

Gość gucio888
Przeciez napisala w pierwszym poscie, 2 pierwsze linijki...

Gość gucio888
1977, to sa nicki pomaranczowe, ja tez czasami na koncu pisze 88888, a w nastepnych postach nie licze dokladnie osemek i moge napisac 8888

to przestroga dla tych ktorzy tlumacza teksty na forum:P

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gucio głupio mi to pisać, ale ja kiedyś zrobilam taki numer mojej siostrze, aż mnie kuuuurwica bierze jak tego angola nie zna, wszystko mozna jej wcisnąć, tyle, ze ja przyznałam sie do żartu i całe szczęście skończyło się na smiechu zanim gdzieś z tym poszla. ale wyobrax soebie, ze przetlumaczylam ej tekst 3 zdaniowy na zdań chyba 6 i nic nie zajarzyła.

gucio nie podoba mi sie co pisze, za malo sie koncentrujesz, forum to powazna sprawa:o

Gość gucio888
no dobra lubeggga, czytasz to pewnie i sie smiejesz, przyznaj sie, ze to zart!!;)

Gość hahahahahahahahahahahaha
KtO TO NAPISAł TO TOTALNA SWINIA DAJE SłOWO - jak mozna , no jak ?

Gość prosim te
Przyznacie, ze nieźle ją wkopałem:-D Już któryś raz kogoś wkopuje i ten tekst to mam już gotowy, czasem go przerabiam, ale wciąż to samo, wystarczy tylko skopiowac i szybko go wklejam, zeby jakiś tłumok przepisał, z reguły się nie udaje, bo jakieś dobre dusze nieszczą efekt,ale tym razem chyba przeszło:-D

mam, odkrylam, nie potrzebnie sie zamartwiamy:) ona chciala tlumaczenia na cytuje: \"angileski\":):):):) tak wiec mozemy odetchnac:)

Gość mleszkaneczka
ty szmato co tak zrobilaś zapewniam ciebie, że tobie też kiedys ktos wykręci taki numer, ciekawe czy ci ty kurwiszonie będzie wtedy do smiechu

Nie nie nie przesadzajcie - toż widać że to głupowaty dowcip. Trzeba nieźle być niespostrzegawczym że z dwóch wersów nagle zrobiły się trzy. Na dodatek nie zgada się liczba zdań. Niedopracowane pod względem gramatycznym zdania ale dobre ...

Gość gucio888
Nie mozna uczyc sie w szkole anglika i nie wiedziec co to znaczy "english teacher" Nawet ja bym sie skapnela, ze cos jest nie tak, gdyby ktos mi takie cos napisal po niemiecku...

Gość prosim te
mnie nikt tak nie wkręci, bo nie jestem taki głupi:-D

Gość mleszkaneczka
prosim te ---> facet siedzący na babskim forum, pewnie jakis kurduplowaty i ciotowaty niski prawiczek z nadwagę. Ty podly chuju jeszcze pożalujesz tego co zrobiles. masz kompleksy jakies bo żadna cie nie chce ty niedorajdo zyciowa i gnijesz tylko na forum dla kobiet. spierdalaj stąd podla zawistna mendo

Gość lubeggggga
HA

Gość prosim te
Jestem taki głupi, że zawsze mialem dwóje z matmy i ledwo zdawalem do nastepnej klasy. A teraz nic innego nie robie tylko puszczam smierdzącego bąki przed kompem i trzepię swoją oblesna smierdząca gruchę. Do tego mam zólte zeby i wali mi z ryja

Gość hahahahahahahahahahahaha
no dobra ja tez sie posmiałam , ale jak pomysle , ze dziewczyna mogła faktycznie zanieść coś takiego - to mam juz inna mine .

Gość prosim te
uuuuuuu ale mnie zrabałaś, ale nic to! taka mam radochę, ze aż mnie skręca ze śmiechu. no błedy są fakt, bo mogłem skopiowac i od razu wyslać, ale wprowadziłem szybkie poprawki w wersji podstawowej i tak wyszło. pospiech w takim wkrecaniu jest konieczny, bo może ktoś się wcisnąć i napisac wcześniej, a wtedy klapa:-(

Gość gucio888
prosim te, co za samokrytyka, jestem pod wrazeniem!:)

Gość prosim te
o żesz lubegggga to ty?:-o