Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

Gość sips
kuunia zgadzam się całkowicie Hajduś to wspaniała,ciepła kobieta o wielkim serduchu...i mówie to całkiem bezinteresownie dobrej nocy życze wszystkim pa.

Gość sips
Witam wszystkich bardzo serdecznie,u nas nareszcie pada,dzieciaki oczywiscie marudzą,ale trudno deszcz jest bardzo potrzebny,pozdrawiam

Dzien dobry Dziewczyny no co Wy? takie komplementy,zawstydzacie mnie;) U mnie tez pada i to porzadnie Sips skąd Ty jestes?

Gość sips
hajduś nie rozpieszczej nas tak.....,a swoją drogą to podsunęłaś mi pomysł na kolacje dla dziewczynek, jestem z kujaw a tak bliżej to okolice Włocławka

Cos jedzacy dzien mam dzisiaj,cały dzien dziamgam :D Chyba przez pogode ,bo co tu robic w deszcz...

A co tu tak pusto? Głodna jestem myslałam ,ze trafie na kolacje ,a tu na stole nic ;) Oj chyba znowu sama musze cos przygotowac:)

Gość sips
a mówiłam hajduś,nie rozpieszczaj nas,teraz wszyscy czekają na coś pysznego zamiast przygotowac samemu i poczestowac innych hihi co słychac? jak dzonek minął ?

Deszczowo!! zaczynam sie buntowac ,bo juz dwa dni probuje wysuszyc pranie w ogrodzie a teraz jeszcze robi sie zimno...nie podoba mi sie to:(

Gość sips
Witam,hajduś tylko spokojnie deszcz jest potrzebny,wytrzymaj jeszcze troszkę,a na pocieszenie upiekłam pyszny jabłecznik,prosze się czestowac,miłego dzionka

Jabłecznik do kawki ...rewelacja:) Sips dzisiaj podobna pogoda,słonce, a za chwile deszcz ...znowu słonce i deszcz... Lubie szalenstwa ;) ,ale nie pogodowe..:) A co tam ..pyszny jabłecznik ,wiec porwe jeszcze jeden kawałeczek :)

Gość sips
ciesze się że ciasto smakowało, tylko chyba humorku mi nie poprawiło,tak mi dziś jakoś smutno,strasznie tesknie za męzem,wiem że przyjedzie jutro,ale nie umię się cieszyc wiedząc ze tylko na jeden dzień no nic zmykam bo nadciśga burza

Gość Asanka
Sips współczuję, ja tez nie lubię rozstawać się z mężem. U mnie często ostatnio pada, ochłodziło się trochę, ale podobno niedługo czekają nas znów upały.

Sips biedactwo ,ale jutro za to bedzie Wasz dzien ,wiem ze to mało ...ale ciesz się nim:) Asanka,czekam juz na te upały ,bo zaczynam marznac

Gość sips
Witam i pozdrawiam wszystkich,zmykam bo mąż dziś wraca pa

Sips miłego dnia Ci zycze,korzystaj dzisiaj z kazdej chwili :) Pogda w kratke znowu

Jakis senny i nudny dzien dzisiaj Kręce sie i mimo ,ze mam co robic nic mi sie nie chce w nastroj melancholijny popadam:)

Gość Asanka
U mnie tez pogoda nieszczególna, strasznie wieje. Tez mi się nic nie chce robić.

Gość sips
witam,u nas nadal gorąco,przechodzą czasami burze,spadnie pare kropel deszczu i to wszystko,strasznie mnie męczy już ta pogoda o moim ogrodzie nie wspomne...............no to uciekam,musze przerobic troche wiśni bo mi szpaki wszystko zjedzą hihi

Czesć dziewczyny:) Bardzo cieplo sie zrobilo ,obawiam sie ,ze pozniej bedzie burza Sips wiem ,ze wczorajszy dzien był piekny:) a jak dzisiaj ?mąz juz pojechał? Uciekam na zakupy ,trzeba pomyslec o obiedzie:)

Gość sips
tak,wczorajszy dzień był super, dziś mieliśmy pojechac na zakupy,niestety nawaliło auto,jak pech to pech,ale i tu Was zaskocze,robie sobie wakacje,dzieci do dziadków a ja jade z mężem w trase,a co mi tam,też chce się oderwac od codzienności,mam nadzieje że będzie miło i odświerzymy troche nasz związek hihi

Sips super!!!!! bardzo się ciesze:D Tylko smutno tu bedzie bez Ciebie:(

Gość sips
jak miło,a myślałam że nikt za mną nie zatęskni hihi,fajnie wiedziec ze ma się do kogo wracac hihi,pozdrawiam

Oczywiscie ,ze zateskni zupełnie bezinteresownie ,ale i interesownie ,bo mam nadzieje jeszcze kiedys na kawałek Twojego jablecznika;)

Gość sips
Hajduś jestes nieoceniona,musisz miec wiele koleżanaek a kto wie czy nie przyjaciółek,a jabłecznik oczywiście...,mam pyszne papierówki w ogrodzie więc niemożemy pozwolic żeby się zmarnowały...

Dzien dobry:) Sips musze przyznac ,ze takowych nie mam...kiedys tak ,a teraz jakos to wszystko się rozeszło....wszyscy pochłonieci własnymi sprawami i bardzo czesto kłopotami czasem roznie sie zycie plecie No prosze mialam sie nie przyznawac ,ale trudno Mam doła dzisiaj i porzadna łopata by sie przydała zeby go zasypac;) Chmury cięzkie wisza ,jakos tak ciemno i ponuro sie zrobiło oj dopadło mnie dzisiaj....lepiej sie schowam ,bo popsuje wszystkim nastroj

Gość Asanka
Każdy ma czasami doła. Ja dzis zapracowana, znów remonty, wreszcie chwila wolnego.

Asanka co teraz remontujecie? u mnie kroi się remont łazienki ,a ze jest dosyc spora,to i koszt bedzie niemały

Gość Asanka
W zasadzie to chyba nie remont, robimy góre domu, bardzo nam się nie spieszy, bo mamy gdzie mieszkać, więc co jakiś czas, jak jest trochę kasy to cos tam robimy.

Czesc dziewczyny co chwile pada ,nie podoba mi sie to a jak po dzeszczu wyjdzie słonce, to juz sie robi istna łaznia Czy Kunia gdzies wyjechała? Nawet w niedziele nie zajrzy:(