Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

skoro przerwa to ja chętnie skorzystam :D napracowalam sie dzis na świeżym powietrzu ale jestem zadowolona dotlenilam się :D nabrałam rumieńcow i od razu świat stał się piekniejszy :D

Pozazdroscic...mam nadzieje,ze u mnie tez niedługo przestanie padac i wyrusze w plener...poki co leje!!

Niby zapowiadają że od niedzieli ma byc słonecznie moze sie sprawdzi :D moje dziewczyny juz namawiaja mnie na przejażdżki rowerowe,ale jakos mam opory,powietrze jeszcze jest zimne chyba za wcześnie na takie wyprawy

Sips lepiej odczekac jeszcze parę dni...zeby sie panny nie poprzeziebiały! teraz bedzie o to najłatwiej...w słoncu ciepło...a w cieniu zimno Skoro mieszkasz w małej miejscowosci ,to masz tam chyba piekne tereny do jazdy na rowerze :)

też tak myślę Hajduś lepiej trochę poczekac jeszcze,marzec bywa zdradliwy w końcu do wiosny jeszcze brakuje pare dni :D tereny mamy faktycznie bardzo ładne,więc taka jazda to sama przyjemnosc,jest dużo lasow wiec w upalne dni jest gdzie sie schronic przed słońcem :D no i ten zapach już sie nie mogę doczekac :D

Oj tak!! ale wiesz co? tak mi przyszło do głowy jak o lasach wspomniałas...szczepicie sie na kleszcze? U nas latem zatrzesienie kleszczy było w parkach...i z tego co słyszlam były zakazone Wiesz...ostroznosci nigdy dość :)

🖐️ Padam na pysk nogi to mi do dup... wchodza 😭 Marze o zielonej herbatce i lozku a tu niestety trzeba brac sie za porzadki bo jutro powtorka z rozrywki.Maz ma 2 zmiane i taki syf zostawil ze ja wroci o 22 to bedzie opinkol :-D Lece do kapieli,moze odezwe sie pozniej 🌻

Patyczak odpocznij dziewczyno trochę :) Hajduś właśnie sie zastanawiam czy nie zaszczepic siebie i dziewczynek,tyle sie słyszy o tych kleszczach :(

Napisałam cały poemat i wszystko znikło!! nie wysłało się ...no straciłam wene:( Patyczak dla przykladu ..mała bura nie zaszkodzi ;) Sips....mysle ,ze to dobry pomysł...nie przed wszystkim szczepienie chroni,ale przed zapaleniem opon ...tak! a to bardzo istotne,szczegolnie jesli buszujecie po zakrzaczonych terenach

Kurcze mi tez zżera posty wiec chyba sie pożegnam już bo zaczyna mnie to złoscic....dobranoc dziewczyny,spijcie spokojnie pa 🖐️

sips dobrej nocy :) Patyczak chyba zapaliła swiece w łazience i się pluska w pianie ;)

My juz mamy wlasne sztuczki tak opanowane na naszych Panów ...ze zadnych wiecej nam chyba nie potrzeba ;) Nie doczekalam sie na Patyczak....Myszka tez strajkuje ide wiec i ja do wanny :) dobranoc

KAWA!!!!!!!!!! Dzien dobry....kawa pachnaca czeka:) Pogoda ....zimno...ale nie pada Humor.....moze,a raczej musi być Dzisiaj zaplanowałam porzadki w domu...czyli najtrudniesze mam juz za soba...mianowicie...podjełam decyzje ;) :D Mysle teraz co by tu na obiad...moze by tak coś z kuchni chinskiej?

🖐️ Hajdus skoro zabierasz się za porządki to musisz miec od rana przypływ ogromnej energii,a to dobra wiadomosc :D ja czekam na dziewczynki wrócą z proby chóry i wskakujemy na rowery może nie będziemy jeździc zbyt długo ale na początek jakies 8 km wystarczy :D pogoda bardzo ładna więc mysle ze tak wolno mozna już pojeździc :D bez szalenstw :D a na obad może zatrzymam sie u rodziców zawsze to przyjemnie zjeśc cos pysznego w większym gronie :D pozdrawiam milego dnia 🌼

Narobiłam sie jak cholera...teraz chwila przerwy na herbate i idziemy troche połazic...pogoda ładna!! słoneczko i ciepło:)

🖐️ juz jestem w domku naprawde jazda w taka pogode to prawdziwa przyjemnosc naładowalam akumulatory :) od razu jestem szczęśliwsza,jaki ogromny wpływ na nasze samopoczucie ma pogoda... Hajduś miłego spacerku :)

🌻 Widze ze juz na calego zakumplowalyscie sie z wiosna ;-) Ja jak siedzialam wczoraj w pracy to myslalam ze mnie trafi-taka piekna pogoda,jakies okno bym umyla..... Sips ja chyba tez musze wyciagnac rower,do pracy mam blisko wiec jezdze rowerm tylko ze ostatnio rozleniwilam sie ;-) Ide jakis rosolek postawic:-D

Witam :D Patyczak 🖐️ Hajduś 🖐️ pogoda iście wiosenna więc trzeba sie troche dotlenic po tym siedzeniu w domku przez zimę :D ja dopijam herbatkę i zmykam moja corka gra dzis mecz muszę jej pokibicowac :D mam nadzieje że nie wyrzucą mnie z sali hihihi pozdrawiam i życze milego dnia {kwiatek]

Czesc żabki:) Co wy tak bladym świtem przy niedzieli dziewczyny...czyzbym to tylko ja była niedzielnym spiochem ? ;) :D Od rana u mnie deszcz....czekam na przejasnienia zeby sie na spacer wybrać cos tam jakby sie powoli przecierało...ide sobie w takim razie zrobic oko i uporac sie z kokonem na głowie :D Miłej niedzieli dziewczyny :) Patyczak...podrzuc troche tego rosołku....makaronik tez domowy? swoja droga nie pamietam kiedy ostatnio zdarzyło mi sie robic domowy makaron....jakos chyba w latach 80-ych...:D chcialam błysnąc przed moim M stare czasy :D

Sips jak było na meczu? i co to był za mecz???? czekam na relacje :)

Hajduś ja myślałam że już nikt nie słucha takiej muzyki zaskoczyłaś mnie pozytywnie oczywiście :D relacja z meczu piłki ręcznej w którym grała moja córka niestety tylko jedna bo druga została kontuzjowana na treningu :(....była bardzo ostra walka posypało się mnóstwo żółtych kartek w obu drużynach,pierwszy mecz niestety przegrałyśmy :( drużyna przeciwna była zbyt drapieżna :( chwila przerwy i dwa następne mecze wygrane ze znaczna przewagą punktów,przeciwniczki zostały zmiażdżone :) :) :) już do końca rozgrywek pozostałyśmy na II miejscu srebro zostało zdobyte :D a teraz siedze sobie cichutko w domku i staram sie odzyskac słuch i głos mam nadzieje ze nastąpi to szybko :) :) :)

Sips GRATULUJE!! :D siedziałam i czekałam cierpliwie na relacje:) Wyobrazam sobie jaką musisz miec chrype od kibicowania:D Usciskaj corki:) Biedulka,a to pech z ta kontuzja...mam nadzieje,ze to nic powaznego?

Dzięki Hajduś co tam chrypka wazne ze wygrały :D a tak miedzy nami to sama chętnie bym weszła na boisko przez kilka lat grałam w koszykówkę ach co to były za czasy .....jeśli chodzi o kontuzje corki to ma wybity palec środkowy u prawej ręki musi nosic usztywnienie przez tydzień :( na szczęście jest lewo ręczna :)

Oj to bolesne:( Wiesz co....pograj :D to swietna zabawa...zbierz kolezanki i zorganizujcie jakis meczyk...rekreacyjnie :)

przyznam sie że juz kilka razy organizowałam takie mecze ale niestety nigdy nie doszły do skutku każdy ma jakąś wymówkę,raz udało m sie pograc w siatkówkę ale wiekszosc zawodnikow to męszczyźni wiec ich podania były nieco bolesne :( szkoda ze ludzie nie chcą w tak przyjemny sposób spedzac wolnego czasu :( zwłaszcza ze jest u nas fantastyczna sala z której można swobodnie korzystac ...

To rzeczywiscie szkoda... fajnie jest sobie pograc,a co najwazniejsze odrywa sie mysli od spraw codziennych ,a to duzo daje...kazdy ma tam jakiegos mola co go psychicznie gryzie i taki relaks, to rewelacja!!

🖐️ 🖐️ 🖐️ Kawa kawa kawa bo pogoda dobijajaca,nic tylko sie lozka polozyc i spac ale niestety kupa pracy mnie czeka. Wczoraj tez niestety nadrabialam zaleglosci w sprzataniu :-( Synowi przypomnialo sie ze ma nauczyc sie na pamiec wiersz troszke pozno wiec walkowalam wiersz.😠 Sips to niedziela byla sportowa:-D

Witam :D tak narzekacie na pogode ze i u mnie zaczyna powoli sie chmurzyc a poranek zapowiadal ładny dzień ....no dobrze dziewczyny ja macham do Was 🖐️ i zmykam pewnie nie zajrzę juz dziś bo o 12 mam uroczystośc rodzinną potem pewnie pare osob przyjdzie do mnie do domu więc jeszcze raz 🖐️ i zmykam .....milego dnia 🌼