Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

Dziewczyny nie ma nikogo pusto i cicho ,to ja sobie posiedze z herbatką moze ktos sie zjawi:)

Kunia ,Asanka jutro prosze sie meldowac na dywanik ...za nieusprawiedliwioną nieobecnosc musi byc jakas kara ;) cos wymysle ,oj chyba ktoras ciasto upiecze ;) Dobranoc dziewczyny:)

Gość Asanka
melduje się i dobranoc słodkich snów

Gość kuunia
:)Ja też się melduję grzecznie ale z tego co widzę to chyba popołudniową kawkę wypiję sama.......bo Was dziewczynki nie ma:( Pozdrawiam serdecznie:)

Gość kuunia
Hajduś👄 Dziś miałam troszkę wolniejszy dzień więc troszkę wypoczęlam sobie:).Jutro niestety znów na szybszych obrotach. Nie byłoby aż tak źle gdyby nie to poranne wstawanie... Dziś u mnie świeciło śliczne wiosenne słonko ale niestety wiatr straszny. A u Ciebie hajdus jak samopoczucie?

Kuniu ,w miare ...co prawda dopadaja mnie bole głowy ,ale mysle ,ze to pogoda U mnie tez było piekne słonce natomiast wiatr tak lodowaty ,ze czuło sie go w kosteczkach,juz sie nie moge doczekac prawdziwego ciepla:)

Gość kuunia
Tak hajduś,pogoda,ciśnienie....to wszystko ma wpływ na ból głowy. Mnie za to korzonki coś szwankują:( smaruję,smaruję ale nie przechodzi. Będę musiała sobie zafundować jakieś specjalne ćwiczenia typu "koci grzbiet"itp:D

Kunia ,albo masaz ...najlepiej przy swiecach z domowym ,przystojnym masazystą ;)

Gość kuunia
Aaaaaa widzisz...o tym już pomyslalam i męzuś mnie co wieczor masuje;)..............ale cholerka,chyba za mało się stara bo rano znów boli:D Ale ja to chyba mam już takie predyspozycje do tego rodzaju bólu:(...a już jak ma padać deszcze to już na 100% mnie zaczyna boleć.Cóż....starość nie radość.......ale z drugiej strony:młodośc nie wieczność:D

Otoz to :D A meżuś moze niech zmieni technike;) ale zarty zartami ,moze Cie przewiewa gdzies ciągle ,to przykra dolegliwosc,wspolczuje. A ja najpierw za kozakami ganiałam ,a teraz zaczynam poszukiwania wiosennych butow i jak narazie bez powodzenia...niestety Chce kupic jakies do spodnicy ,na lekkim obcasie

Gość kuunia
Mam ten sam problem z butami bo od paru dni szukam takich jak Ty:) Mam 36 rozmiar a te co mi się podobają to niestety najmniejsze są 38 :O.....JAK PECH TO PECH. Musze uzbroić się w cierpliwośc i szukać dalej. Hajduś,ja już musze uciekać bo męzuś chce wejść do neta a jak go nie dopuszczę do kompa to nici z masazu ;):D Miłego wieczorku Ci życzę:) i do "napisania"

Gość kuunia
Melduję się po dłuższej przerwie:) Widzę jednak,że nie tylko mnie nie było tu od kilku dni... Dziewczynki co u Was?Hajduś,Asanka......zostawiam gorącą kawusię;)i życzę miłego wieczorku:)

Czesc dziewczyny :) Pogoda mnie tak koluje ,ze oszalec mozna....dzisiaj caly dzien uparcie leje ,a ja chodze snieta poza tym jak to zwykle przed swietami jest co robic i oczywiscie jak co roku wszystkiego bedzie za duzo :D Dziewczyny kochane zagladajcie i piszcie co u Was Kunia ....jakis wyjazd mialas?

Gość kuunia
Hajduś:).....nie,żaden wyjazd tylko przed świętami jak zwykle duuuuuużo pracy,ale w tym tygodniu mam nadzieję,że będzie wiecej luzu...tak od środy. Masz rację...mi tez zawsze wydaje się,że wszystkiego będzie za mało a potem po świętach wszystkiego po trochu zostaje:D

Gość Asanka
Hej! Ja pracuję do czwartku taz. w czwartek mam tylko szkolenie. Nie mieli kiedy wymyślic szkolenia, tylko przed św :( Już nie mogę sie doczekac św.

Gość kuunia
Asanka🖐️....no rzeczywiście:O nieciekawie wymyślili to szkolenie przed samymi świetami,ale kiedyś przechodziłam to samo....przed Gwiazdką. Jeszcze tydzień i święta...wypoczniesz sobie:)

Gość gosia5566
Chetnie przylacze sie do tego forum, mam meza, dziecko, a jakos sama sie czuje i tez czasem nie ma z kim pogadac czy do kina pojsc. Dziwne to uczucie, jakies obezwladniajace, tak ze czasem nic mi sie nawet nie chce zaczynac. Mam 40 lat. Fajnie by bylo gdyby ktos do mnie napisal, A moze ktos z Was mieszka w okolicach Torunia?

Gość kuunia
Witaj gosia :).Miło,ze chcesz dołączyć sie do naszego topiku:) Ja mam 33 lata(no,za 3 mies.34)....mieszkamy dośc blisko siebie...jestem z Poznania. Hajduś,Asanka-------jak przygotowania do świąt?Co u Was? Pozdrawiam i zostawiam cieplą kawusię:)Może zajrzę wieczorkiem.

Gość gosia5566
co do swiąt to myśl o myciu okien w tych temperaturach z lekka mnie zmraża....może poprzestanę jedynie na aspekcie kulinarnym... wszyscy mi mówią żebym sobie dała spokój z tymi oknami.Po za tym pracuję codziennie do późna i kiedy wracam najczęściej jest ciemno, a raz już się nacięłam myjąc okna na zgaduj=zgadula, następnego dnia byłam w szoku. Eeeech...muszę coś zrobić z tym poczuciem obowiązku wobec okien. Pozdrawiam Was

Dziewczyny :) Gosia witaj :) Sluchajcie ....mam snieg i to sporo :O zima wrocila i wcale mie to nie cieszy:( Z przygotowaniami jestem w lesie ...albo raczej w buszu ,cos sie zorganizowac nie moge ostatnio....

Gość kuunia
Gosia------ja na szczęscie problem okien mam z głowy,mąż umył:) dziś robiłam jeszcze drobne porządki i zakupy. Hajduś------u mnie była taka śnieżyca,ze świata nie było widać.....

Gość Asanka
Gosia witaj :) A ja się rozchorowałam na święta :( Jutro juz będe w domu, więc może sie wykuruję do św. U mnie tez biało.

Gość kuunia
Asanka-----to życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrówka:) i wykuruj się dobrze:)

Asanka ....wspołczuje ,cos pechowo u Was jak nie mąz na świeta chorował ,to teraz Ty:( Asanka duzo zdrowka Ci zycze kuruj sie kochana i nie przesadzaj z porzadkami ,wazne zebys wyzdrowiala:) U mnie maz tez świetnie sie w myciu okien sprawdza:D wiec nawet sie nie zabieram :D

Gość gosia5566
No i mamy nowy dzień. Asanka, powrotu do zdrowia szybkiego, przecieć już w lany poniedziałek musisz jaką wodę zaliczyć, to tak z przeziębieniem nie za bardzo. Znow się dziś zamysllilam patrząc na te okna, moze w koncu tak zle nie wygladaja...Dziewczyny, skad jestescie? Pewnie mamy rozrzut po calej mapie.

Gość Asanka
Byłam dziś u fryzjera, chciałam żeby mi tylko troche podcięła a obcięła znacznie. Często tak mam, rzadko się zdarza, żeby obcięła jak poproszę. Strasznie zakatarzona jestem.

Gość kuunia
Asanka:) ja tez zakatarzona:O na noc pewnie wezmę jakieś tabletki.A jeśli chodzi o fryzjera to mam tak samo jak Ty...nigdy fryzjerka nie podetnie mi wlosów tak jak ja chcę. Jak ktoś reflektuje na herbatkę z cytrynka to zapraszam:) Gosia--------ja już pisałam.....jestem z Poznania