Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam

kiedy zaczęłyście wtajemniczać swoich facetów?

Polecane posty

Sory, ale muszę to napisać:D Przypomniało mi się, jak jakieś 3 miesiące temu obudziłam się rano, odsłoniłam kołdrę, już miałam wstawać a tam w łóżku pobojowisko jak po zdzieraniu skalpu co najmniej:p W ogóole pół dnia usuwałam skutki katastrofy:D Myślę, ze jakbym z kims spala, to by się raczej zorientował:classic_cool: Chociaż w sumie zawsze mogłabym powiedzieć, że... zabiłam komara:P:classic_cool:

Gość tabletek nie biore
pytanie mam ---> Dlaczego ma nadejsc czas kiedy "bedzie musial wiedziec wszystko"? odrobina tajemniczosci jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzila :]

ja swojego ostatnio zapytalam, jak to jest z taka swiadomoscia byc, ze raz w miesiacu mam okres a potem sie kochamy i czy go to brzydzi itp. powiedzial ze nie. wiec kamien z serca, mam nadzieje ze szczerze mowil:) ale nie zmaierzam wtajemniczac go zbyt gleboko w babski swiat, raczej nie wyjawie mu tajemnicy, ze woskiem traktuje swojego wąsa:)

no wlansie wlasnie. nocno-okresowe niespodzianki to sytuacja podbramkowa...

Gość pytanie mam
no właśnie...gdybym się pewnego razu obudziła w takiej sytuacji...i obok mnie był facet...to czułabym się cholernie głupio..być może dla was to norma...ale ja byłabym chyba koloru tego upaćkanego prześcieradła...

a co to za problem , facet chyba wie ze mamy raz w miesiacu okres, Nie trzeba tego oznajmiac wszech i wobec ale bez przesady jak on chce wtedy isc z nami do lozka to milo by bylo go uprzedzic, poprostu powedziec kochanie dzisiaj nie moge , jak sie nie skapnie to powiedz\" no wiesz kobiece sprawy\" i chyba juz wszystko zrozumie.

nie ma tematów tabu - ale unikam sytuacji zeby dzwonic i mówic kochanie kup mi tampony bo potrzebuję!!!!!!!!!!!

nie widzę problemu, żeby mu o tym nie mówić, przecież to normalne, każda kobieta ma okres i on jest tego świadomy:D poza tym nie jest jakimś gówniarzem, żeby mu to sprawiało problem:) czasami sam mnie pyta kiedy dostanę okres:)

dziewczyny nie robcie afery. wystarczy powiedziec ze was brzuch boli i tyle. kazdy normalny facet chyba ma swiadomosc tego ze kobieta raz w miesiacu jest niedysponowana. nie trzeba od razu poruszac specjalnie tego tematu i tlumaczyc bo to kazdy przerabial w 4 klasie podstawowki. fakt ze slowo okres, miesiaczka, menstruacja niektorym ciezko przechodzi przez gardlo. tak jak juz ktos napisal mozna wypracowac swoje wlasne okreslenia, ktore beda mniej krepujace. tak sie sklada ze ja tez takie mam, co prawda to dluga historia ( i nie moja) ale okreslenie zostalo i jest smieszne. nawet moja mama i siostra tez tak mowia.

hehehe no moj mi juz tampony kupowal:) ja wychodze z zalozenia, ze rozmawiac mozna o prawie wszystkich babskich sprawach 9tak tak prawie robi duza roznice), ale tak naprawde lepiej, zeby facet nie byl naocznym swiadkiem wiekszosci z nich.

Gość tabletek nie biore
malutka 21 ---> I wlasnie o takie zdrowe podejscie mi chodzi :] Nie oglaszac przez megafon, ze mam okres, ani tez nie robic z tego tematu tabu :)

jedynie ze bys chciala, ale ja w te dni jestem nie do ruszenia bo wszystko mnie boli :/

problem nie polegał na tym że miał kupić tylko dzwonił ze sklepu a jakie maja być - za duzy wybór:-)

Ja się mojemu chłopakowi wyżalałam, jak miałam kłopoty ze zdrowiem i musiałam brać różne tabletki hormonalne i też nie miałam np. okresu przez pół roku. I o wszystkim wiedział, pocieszał mnie, interesowal się tym i tyle. Dla mnie to jest normalne, skoro to była najbliższa mi osoba. I jeszcez mi mówił, zebym się nie martwiła jak przytyję:P bo strasznie marudziłam na ten temat;)

aaaa, no nie, ja swojego wczesniej poinstrułowałam:)

ja np. mam bardzo silne bóle miesiączkowe i czasami(bardzo rzadko, ale jednak) kiedy mnie tak boli, a nie mam tamponów to proszę swojego ukochanego,żeby mi kupił po drodze. to dla niego żaden problem:D

Gość pytanie mam
ja chciałabym umieć z nim o tym gadać,bo uważam ze to jest potrzebne! nie tylko dlatego zeby był swiadomy kiedy można a kiedy nie,ale równiez dlatego ze wzmacnia to poczucie bliskości-przynajmniej tak mi się wydaje...

dlatego wole unikac tych instruktarzy szczegolnie przez telefon - ale jak robimy zakupy to nie istnieje ani problem tamponów wkładek czy podpasek - dzielnie maszeruje do odpowiednich pólek - to jest poprostu normą że kobieta potrzebuje takich rzeczy.

Gość pytanie mam
ale mimo wszystko,kiedy np mam okres,nie wyobrazam sobie spać z facetam...nie chodzi mi nawet o nocne niespodzianki,ale o to,ze czasami czuję sie rozdrażniona,wolę być sama,bo gorzej się czuję,a jego obecność jest wtedy dla mnie dyskomfortowa...chyba nigdy sie nie przyzwyczaję...

Gość pytanie mam
faceci maja lepiej!! to niesprawiedliwe...

Gość pytanie mam
20....chyba wystarczająco,zeby umieć o tym gadać...

Gość rozmiar A i piegowaty cyc
To jeszcze nic - ja znam dziewczyne - ktora w obecnosci swojego narzeczonego nie chodzi do ubikacji bo wstydzi sie zalatwic -pomine fakt , ze mieszkaja razem i za 2 miesiace slub. To jest dopiero dramat. Szczerze jak dla mnie tego typu problemy sa jak Gwiezdne Wojny- czyli niezrozumiale- przeciez to wszystko natura- okres , sikanie, kupa itp

zgadzam się,że wzmacnia poczucie bliskości, poza tym każde z nas ma ten komfort,że nie musi czegoś ukrywać, czegoś udawać, jesteśmy sobą bo jesteśmy sobie bardzo bliscy, a to są normalne sprawy:)

wlasnie w czasie okresu z facetem spi sie przyjemnie. najlepiej jak polozy cielpa lapke na bolacy brzuch - dziala super rozkurczowo :)

rozmiar A >>>> a jak uprawiaja seks to ona sie nie wstydzi??? chyba ze tego nie robia...