eternity1302 0 Napisano Lipiec 11, 2007 dobranoc kolorowych i slodkich snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 witanko :) trzeba by sie sprezyc i pogonic z tym topikiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 to nabijamy jeden z kawusia poranna :) |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Smiley prosze cie bardzo :) herbatka |_|> i ciacho :) i masz jeszcze tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Cześć :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 wiecie co mi sie przypomnialo? to tak przy okazji tego ze zrobilam pranie i nie zdazylam powiesic na dworze a teraz pada (powiesilam polowe i zrezygnowalam bo zaczelo kropic a potem przestalo) na sasiedniej ulicy widzialam cos fajnego :) suszarka do bielizny (ta typu \"parasol\" ) umieszczona pod ogrodowym gazebo !!! (albo gazebo nad suszarka -jak kto woli :D ) niezle rozwiazanie - deszcz nie kapie z gory a za to ze wszystkich stron jest przewiew i pranie sobie schnie :) musze zrobic tak u siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 12, 2007 dendobry pozdrawiam stare wyjadaczki... stare... nie zeby tego....no hihihihih eeeeeeee ja zawsze cos pierdolne..... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 hehehe Pestka :D:D:D:D nie tlumacz sie :) my i tak wiemy swoje :P:D:D:D popadalo chwilke a potem slonce az do teraz (tzn jeszcze swieci :) ) pranko wyschlo z czego ogromnie sie ciesze bo piknie pachnie :) ale za to na jutro calodniowe opady zapowiadaja :o no zobaczym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 12, 2007 i jeszcze jeden tak na plus coby bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowy Modderator 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Przepraszam to ja Wam przez przypadek skasowałem poprzedni temat. Sądzę jednak że szybko nadrobicie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Dzień dobry w piątek trzynastego:) u mnie jest 6.54 :) robie krokiety, takie z kapustą, mięsem i pieczarkami - w ilości jak dla półku wojska, chce któraś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 witam :) Annnnnna o tej porze krokiety? zwariowalas? ale poprosilabym kilka :) Nowy Modderatorze chyba sie nie gniewamy :) nadrobic nadrobimy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 aaaaaaaa pogoda lipa :o padalo bo jest mokro pozniej pewnie bedzie zas padac a slonce to niby gdzie ???? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Zwariowałam, przyznaje sie bez bicia ;-), ale jak mój Połówek wstaje do pracy o 6 tej, to ja często też zwlekam sie z łóżka i potem takie kulinarne efekty :-D. Słońce? u mnie też go nie ma:-( lipa :-( \"Nowy Modderatorze chyba sie nie gniewamy nadrobic nadrobimy\" a pewnie ze sie nie gniewamy, złość piękności szkodzi ;-) a nadrobić - juz nadrabiamy i to skutecznie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 hehehe nadrobie jeszcze jednym :) ja bym zwariowala jakbym o tej porze wstawala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Smiley zaliczaczko :D masz i tu pojaraj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 ciagle pada :o bynajmniej nie spiewam :P no ja sie pytam gdzie do jasnej ciasnej popielatej jest lato?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 no dobra sprawdzilam prognoze pogody na bbc na jutro full sun i nawet (!!!) 20 stopni UV index nawet 5 moze nie bedzie tak zle choc patrzac na to co sie dzieje dzisiaj to jakos wierzyc mnie sie nie chce ze jutro bedzie ladnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 13, 2007 U nas tak leje że świata nie widać, ślimaki wypełzły - bleeeee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 u mnie jasniej :) ale pizga z lekka :o moze przewieje te chmury i prognoza sie sprawdzi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 oo odnalazlam Was:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 wrocilam z pl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 a wiec nowy moderator winaowajca;) heheh ale my twarde jestesmy:)wiec znow do 1000:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 u mnie slonko:Di najblizsze dni bedzie upal:Dchyba sie nad morze wybiore:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 to jeszcze jedenza tych ktorych niema:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Lipiec 13, 2007 i za tych ktorzy siedza tutaj stale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 13, 2007 to jeden na dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 no to jeden dla Hugoliny ze slowami \"witam\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 13, 2007 i nastepny zeby stwierdzic ze do konca stronki daleko i nie chce mi sie teraz nastukac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach