***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 no ciesze sie:D:D:D !!!! Oby tak dalej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Nabijam!:D Ide mu to jabluszko i kiwi dam:D Niech je moj kochany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 ja jeszcze jakies pol godzinki zostawie pranko na powietrzu za ten czas rzeczywscie skrece ciacho - keksa a pishinger to wafle suche przekladane masa na mase potrzeba kostke miekkiego masla 3 lyzki stolowe mleka filizanka cukru(cukier puder wygodniej) 2-3 lyzki stolowe kakao 2 zoltka mozna dodac jakiegos aromatu albo odrobinke alkoholu a robimy tak: zoltka z mlekiem i kakao mieszamy trzepaczka i w malym garneczku podgrzewamy ciagle mieszajac az do gesciejszej masy odstawiamy do ostygniecia i w miedzyczasie miksujemy maslo z cukrem na puszysta mase do maslanej masy dodajemy wystudzona mase jajeczna i mieszamy na gladko smarujemy kolejne warstwy wafli i na troche do lodowki przycisniete czyms ciezszym (duza deska do krojenia i na to jhakis garnek itp) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Lena to super ze mu spada ta goraczka :) moze juz nie podskoczy ,oby :) ide krecic tego keksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Eternity ty mi tu o słodkościach piszesz a ja.....odchudzać się mam!!!!!!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Eternity:D Aaaaaa,znam to ;) Mama moja robila,za czaow kajtka:D Super!! Tylko tutaj nie ma tych wafli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Maly wlasnie jablko je i kiwi:D Ale mnie to cieszy!!!!!:) Ale lepiej ,jak to mowia dmuchac na zimne;) Wiem juz cos o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 nabijam i lecę jakąś sałatkę wykombinować,bo coś zgłodniałam........przez was oczywiście!!!!!!!!!!!!!!;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Ja se skubnelam chalwy:O,ale jaka dobrawaniliowa z orzechami:) No tak zachcianki przed ....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Oj tam Izunia:D Nie przesadzaj:D Pojutrze poniedzialek:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 hehehe Maly se nawet podspiewuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Jablka juz nie chce jesc:P Ale kiwi szama:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 trzeba se troche limicikow nabic:D Mialam ostatnio zaleglosci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Pukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Podbijam:D Czajniki pilnujecie?? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 BU!!!!! Wylazic:P:P:P ihihih :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 a ku kuk :D:D:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 od siebie dla siebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Jeszcze troche i bedzie 600:P A potem jeszcze 400,ale jutro jest jeszcze dzien caly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Trza bedzie potem odnowic ten topik z postami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 ale mam cieplutko w domku:) To dzieki sloneczku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Eternity,jak tam krecenie idzie?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Duzy do 18 na dworze:) Zaraz powinien byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Jeszcze 10 !! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 Nabije se jeszcze raz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach