hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 hm u mnie sybko poszlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 pierwsza hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 druga !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hahahha ale pierwsza na stronce :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 heheh eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Hugolina to tak sie zelazka psuja czy jednak moze cos innego? jak korki wysiadaja do tego to moze jednak dobrze by bylo jakby ktos spojrzal na instalacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 doczekalas sie wczoraj??kim bylas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hm to byly takie same zelazka:Ojuz sprawdzalam w innych kontaktach teraz mam nastepne:)narazie mnie nie wywala:D hm a moze to znak zebym juz prasowac nie musiala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 aaaa doczekalam sie w sumie od razu tez wyskoczylo tylko przegladarka pokazywal;a ze nadal cos laduje i myslalam ze to jeszcze nie koniec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hahahah moze to i znak zeby przestac ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Eternity co sie stalo ze dzis ranny ptaszek z Ciebie?? u mnie szaro buro buuuuu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no to pisz kim bylas i gdzie sie urodzilas !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 najpierw wpisalam pelny rok bo nie zauwazylam ze trzeba ostatnie dwie i wyszlo mi ze gdzies na poludniu ameryki lacinskiej bylam tancerka , piosenkarka i czyms tam jeszcze a jak wpisalam prawidlowo to wyszlo ze bylam kobieta ale uwaga bylam marynarzem :D brokerem dealerem bussinesmanem :D zylam w Hiszpanii w 1400 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 a co wyszlo Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Eternity hahaha w Hiszpanii:Dwoow dealerka bylas hahaha ciekawe co na to Izunia ahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hehehehe nie zabiore jej posady :D aaaaa topierwsze co wpisalam zle rok to jeszcze pokazalo ze aktorka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 rok 115o tajlandia i ze bylam nauczycielka :Ddla ironii teraz moj facet jest nauczycielem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 1150mialo byc:)no mi tez napisali ze wrodzony talent aktorski haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 nooo ten opis pod spodem troche do mnie pasuje aaaaaa marynarzem to byl moj husbend :D (no w sumie nadal jest bo papier ma )no to ci dopiero :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 jak ja wpisalam pelny rok to nic mi nie pokazalo:Oi wtedy zobaczylam ze trzeba ostatnie dwie cyfry wpisac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dobra ide dzieci budzic do szkoly :) ja wstalam troszke wczesniej i dzis dostaja kase na lunch wiec zamiast szykowac im wlasnorecznie usiadlam przed kompem z kawka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hehehe marynarz-tos Ty kawal swiata zwiedzila:) Hiszpania-ech:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 mi pokazalo info ze mam wybrac diwe liczby od 1 do 99 ale najpierw nie zajarzylam po co :P:D myslalam ze jakas nowa \'sztuczka\' :D ale normalnie sie wyswietlilo tylko kim bylam bez opisow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ahah t teraz mam odp co sie stalo ze tak rano juz na necie siedzisz:) moja jz w szkole:)a ja ide po druga kawke:Dbota pogoda usypia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 noooo Hiszpania ,marynarz ,biznesmen - musze poczytac o historii z 1400 roku ,moze bylam kims slawnym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 zmien stopke na-marynasz bucy hehehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hihi jak sie dowiesz to pisz:D a znasz hiszpanski?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 u mnie dopiero po 8mej :) starsza sama wlasnie wstala :) juz ma organizm \'ustawiony\' na godzine pobudki :D gorzej z mlodsza - spioch niesamowity :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach