spa_cja 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 chyba ja większej ilości osób ufam, dlatego łatwiej mnie zrozumiec :) i słuchac tego co mowie :) zawsze :) bo jak sie Roza uprze....to .....:) i kumac, kiedy jestem ironiczna a kiedy sarkastyczna i jaka tam....sama nie wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 spacja ty znow topiki pomylilas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 kużwa jaki pastor z Alaski?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 może ja z angielskim nie perfekcyjnie,bo go na co dzień nie używam....ale troszku rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 zwrcam honor[wstydzi sie]roczniki pomylilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 You were born somewhere around territory of modern Austria approximately on 975. Your profession was entertainer, musician, poet, temple-dancer. Gdzie ty tu masz pastora????? Zgadzam się na tancerza,poetę,muzyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no racje masz:)austria:D hehe ale z tancerka trafilam hahahaha jeszcze poetka bylas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 nooooo....to ci się udało!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 pomylilam roczniki:Phehehe to na przeprosinyza tego pastora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Masz ziółko za stronkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 we mnie tyle cech pastora co w.............. domyśl się....bo nie będę brzydko pisać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 nietoperek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Lena był nietoperek? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hahaha Izunia,zeby tylko jeden:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ale wiesz co? hahahha,jak bylam w ikei,to widzialam pluszowe nietoperki,piekne:D To zaczelam sie brechtac na caly glosa, moj maz:co cie tak rozbawilo?? ahahhaha Toz nie bede mu tlumaczyc o tych sprawach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 hahahahaha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 kup mu takiego nietoperka!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Chcialm kupic do dzieci i powiesic na zylce pod sufitem;),super by wygladalo,ale ciagle bym miala ....no wiesz jakie mysli;) :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no zawsze byś miała uśmiech na twarzy w dziecinnym pokoju ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Dobra ide se kawke siorbnac:D A potem zupke wstawic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 :D Taaaa:D Nabijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 przybijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 stukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 i sie zbieram,bo muszę coś ze sklepu odebrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dziś mnie dużo na kafe nie będzie,bo chatkę muszę posprzatać bo mi się mała imprezka szykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ja tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Ja mam wszystko zrobione,lacznie z prasowaniem:D Nooo my sie tez szykujemy na konferencje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach