***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Liczycie :D hahahahaa Podkladam sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 jestem , rozmawialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Limicik nowy:D I do tego stronka:D Ale miala fuksa:D:P hehehe Eternity o maly wlos a bylaby Twoja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 lap dobrze ze ten kalendarz niedrogi ale podsunal mi pewnien pomysl bo mozna go wlasnorecznie zrobic z pomoca drukarki lub nie juz mi sie rodzi projekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No wlasnie,mam taki zamiar dla mojego meza, cos wymodelowac:D a w m-cach narodzin dzieci:D chlopaki sami cos wymodeluja:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 wróciłam z zakupów!! teraz mogę się odchudzać :P mam warzywa mrożone,pomidorki,sałaty,ogórki,papryki,jabłuszka,grapefruity,jogurty i.........barszczyk z Winiar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 9, 2007 wow to sie nazywa speed :D jeden dzien mnie nie ma a tu juz tyle stron. w zyciu nie nadrobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 9, 2007 cos mi sie wydaje ze dodalyscie dzisiaj cos do tego ziola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Yo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Izunia:D hehehe To mowisz,ze zakupy zrobione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 The best;) Nie gadaj,tylko czytaj:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nabijam hehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 9, 2007 sorki, ale nie pogadam bo szukamy z kolezanka pracy przez internet i siedze non stop na GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 niestety w lodówce są też chipsy z salami.....i one przemawiają do mnie!!!!! :P i na dodatek domagają się piwa do towarzystwa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 wpadlam powiedziec dobranoc:) jutro poczytam co nastukalyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 Hugolina , dobranoc Izunia a policz ile kalorii spalilas robiac te zakupy ! ;) za te spalone mozesz dac sie skusic chipsom ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 moja kolacja dzis bylo kilka krazkow ryzowych :o za pozno sie ocknelam ze trzeba zjesc wiec tylko to wchodzilo w gre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 10, 2007 dobranocka :) spijcie dobrze kroliczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 no i tu tez druga :D Dea ,zrobilas fuksjowa furore w drodze do domu? :) dobranoc milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 witanko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 pada u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 10, 2007 juz sie wypogodzilo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 Witam się!:D No niestety....te chipsy i piwo to strasznie przebiegłe były :P przechytrzyły mnie i musiałam się im poddać ;) Chyba będę gruba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 10, 2007 witam Izunia nie bedzie zle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 10, 2007 dobrze ci mówić,bo ty masz kilo mniej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 nabijaczkom:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 Moj maly chory:( Zapalenie krtani:( Jest w domu. No niestety chorobska nadszedl czas:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 10, 2007 U nas slonko!Jakie szczescie. Ja sie wlasnie wybieram na zakupy:)spozywcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach