hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hehe to ile Ty musialas ich skrobac:Dhii no moje chomiki tez na trawke wyprowadzalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hihi tzn szkolone zwierze bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ale to takie fajne kwiczenie bylo :) nie darla sie zbyt glosno zreszta swinki lubia bardzo towarzystwo i sa pieszczochami i kwiczeniem sie upominaja o jedzenie i glaskanie moja byla baaaaaardzo dopieszczona wiec moze i dlatego sie tak nie darla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 nauczyla sie troche przez te 8 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 cos mi sie tak zdawalo ze sie stronka zbliza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 no wyobrazam sobie -ze skoro ja tak piescilas i 8lat byla-to potem bylo ciezko jak juz jej nie bylo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ulice dalej ode mnie koles ma papugi-te duze ARA tak je wycwiczyl ze wyprowadza je na dwor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 sie przywiazuje czlowiek do zwierzaczka przez taki czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 idze na spacer a ona lataja w poblizu-nawet ich wolac nie musi-widza gdzie idzie a ona nad nim nad drzewami:D raz sie wystraszylam bo szlam akurat a mi cos nad glowa skrzeczy:Pa to te jego papugi byly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 na papuge taka \'choruje\' moj znajomy bylismy kiedys na farmie papug i sie mu spodobaly takie gadajace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 na tej farmie kilka papug bylo poza klatkami i wlasnie jak fruwaly to robily kolko w granicach ogrodzenia nie odlecialy nigdzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 heheale one sa olbrzymie !!! i takie ubarwione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 byla tez tam 50cio letnia papuga George ma na imie i umie spiewac arie operowe :D ba! nawet dowcipna byla bo wystraszyla mojego meza a jak on odruchowo odskoczyl to ta sie zaczela smiac ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja sama duzo nadaje wiec nie chce papugi-po co mi konkurencja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 jak chcesz to Ci podesle linka do mojej galerii na picasie sa tam tez zdjecia papug :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 buhahahaha zesikam sie no hihi zaczela sie smiac:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 chce:D kurcze 50lat miala:)to ile one zyja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 no seryjnie ! przez te 50 lat tez musiala sie sporo nauczyc nie tylko gadac ale i moze troche kojarzyc bo to naprawde wygladalo na celowe ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 nie mam pojecia ile zyje taka papuga nie przyszlo mi do glowy zapytac wtedy pod nickiem mam adres @ wyslij mi swoj nie bede tu wklejac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hihi dobrego nauczyciela miala:D sprawdz poczte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 hehe pomyslalam o tym-wlasnie Co golebia wyslalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 7, 2007 kochane no to humor mi juz poprawilyscie wracam do pracy :( dzis mamy Mikolaja i ponoc moj prezent jest najladniej opakowany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea wazne by w srodku byl najladniejszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 moze Ci chomika dali heehe tylko winka mu nie dawaj;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Hugolina pofrunal golabek i do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 Dea hehehe wystarczy czasem tylko na kafe wlezc i od razu humor lepszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 7, 2007 juz patrze :) ja dzis mieszanke ryzu z robakami bede jadla:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ide wydac troche kasy ;) do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach