eternity1302 0 Napisano Grudzień 24, 2007 idem stac przy grankach jeszcze pare szybkich rzeczy i gotowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 24, 2007 juz wiem ze Pestka dotarla cala:)mam nadzieje ze Ciastek rowniez WESOLYCH SWIAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnnnna Napisano Grudzień 25, 2007 Hej kobietki :) Po pierwsze zdrowych, spokojnych, wesołych świat i szampańskiego Sylwestra. Po drugie przepraszam że sie nie odzywałam tyle czasu, ale nie mieliśmy internetu i niestety będziemy mieli go dopiero po świętach. Po trzecie spędzamy święta w Polsce :) Trzymajcie sie dzielnie, pozdrawiam, buźka wielka dla Was wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2007 witam po swietach Anna milo ze zajrzalas :) czekamy jak bedziesz miala internet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2007 a ja bede liczyc na razie na goscinnosc meza bo pozbylam sie laptopa i czekam na nowy powinien byc w ciagu kilku dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2007 hahah goscinnosc w uzyczaniu mi miejsca przy kompie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Anna mam nadzieje ze milo spedzilas swieta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Eternity a czemu pozbylas sie swojego? Moja corka na same swieta sie rozchorowala:(i chora do tej pory:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 27, 2007 a juz doczytalaczekasz na nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Hugolina dla cory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 moja mlodsza tez znow pokasluje :o dobrze ze wolne od szkoly to podkurujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 dzis jeszcze dentyste zaliczylysmy ze starsza bo zab ja bolal :o na szczescie mleczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 a laptopa pozbylam sie wczesniej niz mialam w rece nowego bo akurat znalazl sie chetny to nie czekalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 a nowy to w sumie prezent gwiazdkowy :) tylko z terminem dostawy nie trafiony ale ja tam sie nie gniewam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 ide umierac :o @ mam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Lena a ja myslalam ze Ty tak sama do siebie, jakies omamy margaretowe ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 dobranoc i dzien dobry ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnnnna Napisano Grudzień 29, 2007 Nabijam:) Kurcze jak ten czas leci, dopiero co wjechaliśmy do Pl a już wkrótce trzeba będzie wracać :( Tak biegamy od dentysty, do mechanika samochodowego, potem znów dentysta (co by kilka zębów zrobić na raz), prześwietlenia, zakupy, spotkania ze znajomymi, (dobrze ze były święta to rodzinki tez przy okazjo "załatwione"), już czuję w powietrzu odliczanie do powrotu i smutno się robi :(, ale jeszcze Sylwester przed nami, więc życzę Wam szampańskiego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 29, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Annna Tobie tez szampanskiej zabawy:)naciesz sie pl:D U mnie dzisdeszcz i straszny wiatr:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Anna milego pobytu :) i szampanskiej zabawy w sylwka ale moze jeszcze zajrzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 u mnie dzis pizga tyz jak w kieleckiem (bez obrazy jak ktos stamtad :) ) i jak tak pizga to na zmiane slonce z deszczem bo goni chmury jak szalone maz zaglada co chwile do okna czy anteny nie zwialo ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 ide obiada przypilnowac pozniej zajrze na dluzej dzieci pogonie od ich komputera ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 no piknie i tu tez za stronke i limicik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 stukne raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2007 a i pukne :D i ide na tv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Lena przeciez tak nie mozna!!! znowu wreczam :D:D czy ja sie juz witalam tu po swietach? jesli nie to sie witam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2007 doszly mnie sluchy, ze tu sobie moge tez troche nabic :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 30, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2007 nabijaj na zdrowie :D szkoda ze trzeba sie wylogowywac za kazdym razem zeby licznik dzialal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach